Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    22. Svibanj 2020. 19:48

BackInBlack

Pozdrav drage krafnice!
    Sve sam procitala i nadoknadila!
    Saljem vam svima puno pozitivnih vibracija da sve do termina prode dobro 😉
    Mamicedrago mi je da bebe lijepo napreduju! Nadam se da cete svi skupa uskoro biti kuci 😉
    Riomoja sucut!

Jucer sam s punih 37tt zaprimljena u bolnicu zbog nadzora i ostajem do daljnjeg. Nadaju se da bi mogla izdrzati do 38tt pa da se onda dogovorimo za carski.

Cestitam svima na punim tjednima i dobrim pregledima!

Sretno da  bude kako je najbolje za tebe i bebicu ..🥰🥰

Rose1
    22. Svibanj 2020. 19:53

Anavo preslatko💕💕💕

💙

Mila7
    22. Svibanj 2020. 19:56

Rio primi moju iskrenu sućut 😔
    Black sretno i zelim ti da ti bude porood jedno predivno iskustvo. Svakako nas izvjestavaj ♥️
    Vrapcic neces mu se sigurno gaditi, a i kao sto su curke vec rekle on je kod glave pa ako ne zeli ne mora nista vidjeti. Sviđa mi se Žužin komentar i apsolutno se slazem sa Indy. Ako muž ne zeli biti na porodu treba to postivati jer ako ih se prisiljava tek tada mogu nastati negativne emocije. A ako i misle da zele uvijek mogu izaci ako im je previse. Neki pristaju presjeci pupcanu vrpcu npr.i nije im gadno. Ja nikad recimo nisam skupila  hrabrosti pogledati kako izgleda porod. Ni prirodan niti carski. Cak ni u vodi nisam mogla do kraja pogledati. A da moram presjeci pupcanu, mislim da bi se onesvijestila. Tako da nismo svi isti i to je ok.
    Al iskreno, muz je bio uz mene oba puta kad sam rodila na carski i kad je cuo da je beba zaplakala, plakali smo oboje kao mala djeca. To su neopisive emocije i ljubav koju smo tog trena osjetili i drago mi je da smo zajedno prosli kroz to iskustvo. Da nije zelio biti uz mene na porodu postovala bi njegovu zelju, ne bi forsala, al bilo bi mi krivo 🤭. Razumijem i vas kojima je lakse da to prođete same, najbolje poznate svoje muzice 🥰.

Idem sada citati zaostatke, imam vise od 20str 🤗

• Bebac24
    22. Svibanj 2020. 19:56

https://streamable.com/rx4uix zanemarite razgovor 😂 imao je 3 mj i vec je znao da nikom neda cike 😊🤭❤️

• anav05
    22. Svibanj 2020. 19:59

BackInBlack

Pozdrav drage krafnice!
    Sve sam procitala i nadoknadila!
    Saljem vam svima puno pozitivnih vibracija da sve do termina prode dobro 😉
    Mamicedrago mi je da bebe lijepo napreduju! Nadam se da cete svi skupa uskoro biti kuci 😉
    Riomoja sucut!

Jucer sam s punih 37tt zaprimljena u bolnicu zbog nadzora i ostajem do daljnjeg. Nadaju se da bi mogla izdrzati do 38tt pa da se onda dogovorimo za carski.

Cestitam svima na punim tjednima i dobrim pregledima!

Držim fige, i sretno😊😊
    ___
    34+5

Žuža
    22. Svibanj 2020. 20:13

Bebac ajme meni PRESLATKO 🥰🥰🥰 Joooj, sad jedva cekam ❤️❤️ Vec sam zaboravila koliko to divno moze biti! Juuuuj...
    Black sretnoooo!!! 

• Iris2605
    22. Svibanj 2020. 20:20

Moj, hvala bogu je otpocetka zelio biti na porodu 😊 i ne znam kako bih reagirala da to ne zeli. Nama to neizmjerno znaci i cijelu nasu vezu smo nerazdvojni i zajednouu svemu-doslovno. Nakon godina pokusavanja i nekoliko potpomognutih jedva cekamo taj dan da zajedno docekamo nase zlato ❤️ u trenutku dolaska nase curice i mi se radamo kao tata i mama. Smatram da me moze samo jos vise cijeniti

Trancie
    22. Svibanj 2020. 20:28

Black sretno... da izguras jos tjedan i da beba moze van 😍🤩
    Anavo preslatka robica.... premedeno 💜
    Ajme kod nas kad krenete radjat ovih tjedana bas xe veselo bit!!! 🤱🤗

22. Svibanj 2020. 20:31

Pratnja mi cekamo odluku bolnice, preostala su jis dva mjeseca da pokrenu tecaj, pa ako uspijemo bude suprug uz mene. Njemu je to velika vaznost i vecina njegovih prijatelja je to odradila junacki. Neki su cak bili kraj samog doktora dolje, vidjeli apsolutno sve, rezali pupkovinu i dirali, provjeravali s babicom posteljicu. Momci vecinom izjavili da bi bili spremni i doma si zene porodit nakon tog iskustva 😂😅 svaka cast onima koji su cekali dugo trudove s zenom u bolnici, bili su do zadnjeg u svemu. Vidjet cemo sto ce bit s nama. Ja bi bar da bebu i mene vidi prije otpusta ☹️

• anav05
    22. Svibanj 2020. 20:32

Bebac24

https://streamable.com/rx4uix zanemarite razgovor 😂 imao je 3 mj i vec je znao da nikom neda cike 😊🤭❤️

Joj,presladak je😍
    Cure, hvala za haljinu, i ja sam baš sretna i zadovoljna😊
    ___
    34+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.