Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    22. Svibanj 2020. 20:34

Black sretnoo. ❤️
    Anavo predivnaaaaaa je haljinica.. Izaci ce kao mala princeza.🌸💮🌸
    Bebac pa ovo je med medeni. Onaj tko ne planira dojiti i kad vidi tvoj video, mislim da bi se ubrzo predomislio. Savrsenstvo. Nadam se da cu i ja uspjeti. 😍😍😍

22. Svibanj 2020. 20:44

Bebac prekrasno ❣️❣️❣️🥰🥰🥰🥰
    Black, drži se i javljaj nam se 😘🙏❣️

Cure, ja se strašno znojim između nogu. Gaćice su mi stalno mokre, ali sigurna sam da je to znoj i ako ih brzo ne promijenim kao da osjetim taj znoj. Oprostite na opisu, ali ne znam kako drugačije objasniti 🙈
    Ima li još tko takvih "problema"?? 

• Bebac24
    22. Svibanj 2020. 20:49

mrvičak

.
    Cure, ja se strašno znojim između nogu. Gaćice su mi stalno mokre, ali sigurna sam da je to znoj i ako ih brzo ne promijenim kao da osjetim taj znoj. Oprostite na opisu, ali ne znam kako drugačije objasniti 🙈

Daaaa 🤭🤭 bas mi bude sve mokro 😂 
    Al nema pomoci bas za to.

Daaa taj video mi je bas ostao u sjecanju evo 5 godina poslije, kako je jednostavno onako mali uzivao, a tek kasnije uh... Nije ni cudno da me i dan danas drzi za cice prije spavanja ❤️

Mila7
    22. Svibanj 2020. 20:53

mrvičak

.

Ja. Mada sam primijetila da ne nakon brazilke manje znijim, dnevni ulozak pomogne da ne moram mijenjati gacice non stop, 🤭

marmar
    22. Svibanj 2020. 20:54

Bok cure, tu sam i čitam vas, proživljavam s vama sve te divne i nedivne trenutke 😅. Ja sam opet počela često povraćati i nekako mi se čini da se laganini vraćaju simptomi s početka trudnoće. Pojavili su mi se neki dan i hemeroidi i bole za popiz., nemam pojma što da radim s tim? 🤷
    Mrvičak, meni su gaćice stalno mokre, kod mene je iscjedak u pitanju, znoj još nisam primijetila 🤔 Inače mi klasični dnevni ulošci nisu baš pomagali, spasili su me Tena dnevni. Otkrila sam ih sad u trudnoći i bez njih bih komotno mogla mjenjati gaćice i po 5 puta dnevno. Što zbog vlage, što zbog mirisa

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

22. Svibanj 2020. 21:06

Bebac, Mila i Marmar ne preostaje mi ništa drugo nego kupiti dnevne uloške koje inače ne preferira, ali ne mogu hodati okolo kao da sam se popiškila🙈
    Osim znoja, tu je naravno i pojačan mliječno bijeli iscjedak ali znam da je to sve ok i da nema brige oko toga. 

Rose1
    22. Svibanj 2020. 21:09

Bebac stvarno preslatko, secer mali🥰🥰🥰
    Mrvicak i ja se znojim, budu mi mokre gacice, pogotovo sto stavim jastuk izmedu nogu pa mi jos toplije. Zadnja 2puta kod ginekologa dosla, a gacice potpuno mokre sto od muke sto od vrucine(bilo bas toplo). A nocas se probudila, a ono i piđama morkra, jos i vise zbog utrogestana, srecom on ujutro i preko noci iscuri pa mi bar preko dana on ne curi, ali bas mi budu mokre

💙

marmar
    22. Svibanj 2020. 21:12

Što se tiče pratnje na porodu, muž će ići sa mnom.
    Nije gadljiv (na sreću) a puno će mi značiti da bude pored mene u tim trenucima tako da uopće nismo premišljali. Čak manje na to gledam kao na dijeljenje prekrasnog trenutka dolaska našeg djeteta na svijet već je meni više zbog mene 😂🙈

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

dana130
    22. Svibanj 2020. 21:32

Vrapcic jos 2 tjedna 💪💪
    Sljedeci tjedan nadgledam novu curu, a tjedan iza nju i sadasnju kolegicu, tako da bi mi  tempo trebao biti puno usporeniji i opusteniji. I trebam stvari spremit u uredu, oslobidt mjesto novoj curi, cak sam malo i tuzna 😂 ovo za porod, moj je izrazio zelju da bi isao, ali kao sto je netko napisao, mi smo sw dogovorili da dolje nece nista gledati 😁 a jos kako planiram u kadu, svakalo ce mi biti uz glavu 🥰
    Kaktusice ❤️
    Zuza zbilja si divno to sve srocila ❤️
    Anavo ajme 🥰🥰
    Gdje si vesticu nasla? 
    Cure Ja svojoj planiram za izlazak haljinicu dugih rukava, pa razmisljam stavit ispod ili bodi kratkih ili preko vesticu. Imate kakve savjete? 
    Rose hvala draga 😘
    Back srerno  🥰
    Bebac ajme presladak je 🥰🥰
    Ja opet bilanu pepcu 🙈
    https://ibb.co/NxkmSxF
    Mi ujutro idemo na pag i vracamo se u nedjelju, bas jedva cekam malo predahnuti i mozak na pasu. Iako mi mama nije bas najsretnija s tim, kao kud cemo s trbuhom do zuba, ona ne bi na nasem mjestu. Samo se bezpotrebno brine

Baby girl 💜

ena0206
    22. Svibanj 2020. 21:32

Mrvicak ajme ja sam mislila da je to samo meni.. Super sad vidim da nas ima više.
    Mene neku vecer probudilo.. Kao da mi vrela voda krenula teći.. Ja se skočila, mislim se plodna voda-gotovo je. Hahaha... Al nije, bio je znoj i plus jos ovi vruci valunzi...uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.