Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    22. Svibanj 2020. 21:33

U prvoj trudnoci je muz bio 100% za, nije bilo uopce pitanje hoce ili nece. Na kraju ga nisu pustili unutra jer je kao neka guzva bila bla-bla (imala sam carski sa spinalnom, u ri inace pustaju pratnju tada). Sad je izjavio da mu nije "zivotna zelja" prisustvovat porodu i nemam pojma hoce ili nece.. ja bi voljela svakako imat pratnju, a ako nece on nemam bas nekog kog bi uzela 😕
    Netko je pitao za cijenu ruksaka iz bipe- 199 kn kosta. Nisam ga otvarala pa ne znam kakav je iznutra, ali cini mi se da je to na ovu foru ovih ruksaka s ebaya. Ako je takav onda je odlican 👍 moj s ebaya ima 101 pretinac, to mi je genijalno.
    Pozdrav iz Premanture 😉 isli smo malo iskoristit jos cinjenicu da sam 2u1 😁

22. Svibanj 2020. 21:40

Vecer cure..
    Cestitam na punim tjednima!
    Tek sam vas sad iscitala, skoro cijeli dan od jutra u akciji sredjivanja djecje soba koja je sluzila kao odlagaliste, susiona, peglaona i svasta nesto. Popodne sam skocila do dm-a bipe i ljekarne kupiti osnovne stvari za rodiliste, nisam sve nasla ali sutra cu nadopunit ostatak nadam se. Nisam imala paniku oko te torbe da mora biti spremna, ali sinoc su me ulovili bolovi dolje i u ledjima pa sam rekla bolje neka stoji..u biti malo sam pretjerala sa sredjivanjem stana ovih dana.
    Rose sta ti se cini od tog madraca? Je dovoljno tvrd? Neki mi kazu 10 cm je malo za madrac, drugi su zadovoljni. 

Kolacic
    22. Svibanj 2020. 21:56

Bebac video je presladak 😍😍😍😍😍😍❤
    BlackinBlack sretno! Javljaj nam se 🤗🤗
    Dana oblekica je preslatka 🥰🥰🥰
    Mrvicak i ja imam dana kada se gacice namoce znojem...nema pravila dal kroz dan ili noc. I da, u tim trenucima se ne radi ni o kakvom iscjetku nego bas o znoju...jednistavno se osjeti razlika. Vise su mokre s vanjske strane, a ne onako po sredini. Al jedino sto mozemo je cesce ih mjenjati. Biti ce sve gore kako ljeto dolazi 🙈🙈
    Partner na porodu moj dragi ide s menom. Zeli i ja sam jako sretna radi toga. Oboje smo besramni i iako on ne podnosi kad vidi da netko drugi povraca (od toga mu se dize zeludac), za porod znam da ce mi biti podrska. To je jednostavno drugacije. Oko srama nema problema. Ali rezat pupkovinu ne zeli i tu ga u potpunosti razumijem, jer ni ja to ne bi mogla napraviti. Ja ga jedino uvijek zezam za ovo povracanje...u smislu kako on misli biti otac bebe koja svako malo bljucka ono sto je pojela. Vec samo na taj komentar mu se dize zeludac i stvarno mu nije dobro 😂🤣...a ja ga obozavam zezati sa time 😂🤣🙈

• anav05
    22. Svibanj 2020. 21:57

dana130

Vrapcic jos 2 tjedna 💪💪
    Sljedeci tjedan nadgledam novu curu, a tjedan iza nju i sadasnju kolegicu, tako da bi mi tempo trebao biti puno usporeniji i opusteniji. I trebam stvari spremit u uredu, oslobidt mjesto novoj curi, cak sam malo i tuzna 😂 ovo za porod, moj je izrazio zelju da bi isao, ali kao sto je netko napisao, mi smo sw dogovorili da dolje nece nista gledati 😁 a jos kako planiram u kadu, svakalo ce mi biti uz glavu 🥰
    Kaktusice ❤️
    Zuza zbilja si divno to sve srocila ❤️
    Anavo ajme 🥰🥰
    Gdje si vesticu nasla?
    Cure Ja svojoj planiram za izlazak haljinicu dugih rukava, pa razmisljam stavit ispod ili bodi kratkih ili preko vesticu. Imate kakve savjete?
    Rose hvala draga 😘
    Back srerno 🥰
    Bebac ajme presladak je 🥰🥰
    Ja opet bilanu pepcu 🙈
    https://ibb.co/NxkmSxF
    Mi ujutro idemo na pag i vracamo se u nedjelju, bas jedva cekam malo predahnuti i mozak na pasu. Iako mi mama nije bas najsretnija s tim, kao kud cemo s trbuhom do zuba, ona ne bi na nasem mjestu. Samo se bezpotrebno brine

Ovo ti je Hm haljina kratkih rukava koja od ispod ima ušiven body, visine do prsa bebe. Kupila sam tako da, ako bude ledeno obzirom na prevrtljivi lipanj, mogu joj obući hulahopkice male ispod. Vestica je iz Sinsaya😊
    Planiram mužu uz jaje pripremiti i tanku dekicu da uzme sa sobom i mislim da ce to biti sasvim dovoljno.
    ___
    34+5

mimoza
    22. Svibanj 2020. 22:14

Evo i nas, nakon cijelig dana provedenog vani, sad sam digla noge na jastuk, da malo spadne taj otok u stopalima. 
    Isla sam da berem jagode i usput sigurno pojela kilu jagoda 😰😂 https://ibb.co/tqsz6TL sutra cu praviti kolac, veceras nisam stigla. 
    Renata mi samo cekamo neku vise silu da nam pokrene sve i da upoznamo nasu bebicu. Kako si ti? To ti bebica stuca 🤗 sve cesce ces osjecati, nekad i nekoliko puta u danu i to je sasvim normalno. Ja sam spakovala 2 spavacice i jedan ogrtac, japanke za tus i normalne papuce za po bolnici, 2 carapice, 1 mali i 1 veliki rucnik, cetkicu i pastu za zube, malu dozu sampona, gela za tusiranje i maske za kosu, labelo, kremu za ruke, cetku za kosu, ogledalo, vlazne i suhe maramice, par cokoladica i Mg prah za stolicu 😁  Mislim da je to to, ostalo sto mi bude trebalo (pegla za kosu i kozmetika) ce muz naknadno donijeti 😁
    Sad citam zaostatke 😊

Rose1
    22. Svibanj 2020. 22:26

Snoopy2

Vecer cure..
    Cestitam na punim tjednima!
    Tek sam vas sad iscitala, skoro cijeli dan od jutra u akciji sredjivanja djecje soba koja je sluzila kao odlagaliste, susiona, peglaona i svasta nesto. Popodne sam skocila do dm-a bipe i ljekarne kupiti osnovne stvari za rodiliste, nisam sve nasla ali sutra cu nadopunit ostatak nadam se. Nisam imala paniku oko te torbe da mora biti spremna, ali sinoc su me ulovili bolovi dolje i u ledjima pa sam rekla bolje neka stoji..u biti malo sam pretjerala sa sredjivanjem stana ovih dana.
    Rose sta ti se cini od tog madraca? Je dovoljno tvrd? Neki mi kazu 10 cm je malo za madrac, drugi su zadovoljni.

Nisam ga jos dobila. Prijateljica je jako zadovoljna, a sad...ne znam, mislim da ce biti dobar

💙

Rose1
    22. Svibanj 2020. 22:32

Dana ti stalno u sopingu, tako treba, sve preslatko💕uzivaj na Pagu
    Trudy a ti uzivaj u Premanturi...bas vam zavidim
    Laku noc svima!!!

💙

mimoza
    22. Svibanj 2020. 22:39

Dana prwslatko 😌 sve pinky 🥰 Zelim vam sretan put i lijep provod i opet vam zavidim. I moja bi guzica da vidi puta, al nema 😰
    Zuza predivno si ovo napisala za porod s partnerom i u potpunosti se slazem. Moj muz od pocetka braka govori da ce ici na porod, a ja sam se uvijek protivila, jer sam gledala uzivo tonu poroda tokom skolovanja i bas nisam zeljela da i on to gleda. Ali otkako sam trudna, sve se promijenilo, sad sam mu dopustila da bude sa mnom i ne bih mogla ni zamisliti porod bez njega.
    Mrvicak ✌🏼 I ja sam ta, znojenje izmedju nogu 😰 posebno nocu.
    Bebac prelijepo, predivno 🥰 kako samo gleda mamu i smjeska se. Ma nema nista ljepse 🤗

dana130
    22. Svibanj 2020. 23:01

Kolacic 😘
    Trudy uzivajte 😘
    Anavo, haljinice se sjecam jos prije kad si stavljala sliku.
    Ja cu njij uzbhaljinicu svakako pripremiti hulahopkice, sad me samo brine da li, trebam, jos nesto ispod te haljinice ili preko.🤔 A dekica ce svakako biti pri ruci, bolje nego da fali.
    Mimoza, jagodice izgledaju predobro 🤤 ja se opet gusim u, lubenici 😂
    A neka sam rekla da necu sve roza, ali nema izbora, ili roza za curice ili plavo za decke 🤷‍♀️
    Rose muz isao u pevec, a ja skroz smetnula s uma da se gore otvorio pepco i kao idem samo bacit pogled haha

Baby girl 💜

Vrapčić123
    23. Svibanj 2020. 00:20

Hej curke, baš ste lijepo pisale i komentirale temu muževa na porodu. Zbilja mislim da je to čin koji je definitivno jedinstven, poseban i ako mužići žele biti prisutni neka budu i svjedoče čudu rađanja novog člana obitelji. ❤️ Mislim da će meni moj muž jako olakšati psihički tu svu situaciju, uz njega se ful sigurno osjećam... ❤️
    Anavo robica je preslatka! 💕
    Black sretno i nadam se da će sve proći kako treba! 💪☺️🙏
    Dana izdrži draga još dva tjedna! 💪 Robica je slatka! 💞
    Bebac joj koji slatkiš mali... 💙
    Mimoza slika je divna! 😍
    Marmar joj žao mi je za povraćanje. Jel svaki dan ili? Ja sam u tim tjednima povraćala par puta i mukica mi se vratila, al ovaj put ona jutarnja mukica za koju bi mi pomogla dva dvopeka, ne ona cjelodnevna i eventualno nakon ručka. Mukica je skoro svaki dan, tj.svako jutro, ali ni približno kao ono na početku kako je bilo. Tako da uglavnom svako jutro prvo pojedem dva integralna dvopeka i bude ok. A nakon ručka odmah dvije kockice tamne čokolade koja mi presječe mukicu. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.