Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    22. Svibanj 2020. 18:02

A to dal će te gledati u novom svjetlu, sigurno hoće ,postala si majka i on je postao otac pred vlastitim očima, u njemu će se sigurno odvijati prava emocionalna drama dok shvaća dubinu ljubavi prema tebi i bebi 🥰💗💗

Sreća mamina

Dobrodošao

DanijelaBB
    22. Svibanj 2020. 18:16

Waikiki curke drage, ako imate ovi dućanu svom gradu otiđite jer je robica predobra, a prejeftina... cijene su slične ka Pepca.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• RitaM
    22. Svibanj 2020. 18:29

Žuža

Rio bas je divan i angaziran. Svaka mu cast. Meni je to predivno takva podrska. Inace, u pravu je. Ja od poroda ne mogu preskakat vijacu i ne mogu skakat na trampolinu da se ne upiskim 🙈 Nisam mogla vjerovati da mi se to dogadja 😂
    Indy slazem se. Sve je stvar dogovora. Ako tjeras muskarca da ide, a ne zeli, zapravo to sve skupa moze biti traumaticno iskustvo a ne lijepo kako bi trebalo biti. Tako da sve ovisi do dogovora.
    Rita bogme ni ja ne bi voljela gledati sta se to dolje dogadja. Nisam nikad u zivotu gledala snimku poroda i ne zelim. To beba magicno ispadne van 😂😂 Malo boli, malo stisnes i voila 😂

Hahaha, ni ja necu gledat 😂😊

• BackInBlack
    22. Svibanj 2020. 18:43

Pozdrav drage krafnice! 
    Sve sam procitala i nadoknadila!
    Saljem vam svima puno pozitivnih vibracija da sve do termina prode dobro  😉
    Mamice drago mi je da bebe lijepo napreduju! Nadam se da cete svi skupa uskoro biti kuci 😉
    Rio moja sucut!

Jucer sam s punih 37tt zaprimljena u bolnicu zbog nadzora i ostajem do daljnjeg. Nadaju se da bi mogla izdrzati do 38tt pa da se onda dogovorimo za carski. 

Cestitam svima na punim tjednima i dobrim pregledima!

38+6

Rose1
    22. Svibanj 2020. 18:49

Dana ma uzas, drago mi je da si bolje i da se nisi jos jace udarila
    Vrapcic ne vide ti oni nista, ko sto su cure rekle neka bude kod glave...moj se boji krvi i svega toga i ako bude, bit ce samo prvi dio dok to sve ne krene jer bi se mogao srusiti...eh i to je musko🙈

💙

• Bebac24
    22. Svibanj 2020. 18:50

Vrapčić123

Curke imam jedno možda malo glupo pitanje, a možda i nije tako glupo… Tema su muževi na porodu. Moj to jako želi i zbilja imam dojam kao da to ne govori samo tako, nego zbilja želi. E sad mene zadnjih dana malo muči to da mu ne bih nakon tog svega bila bljak, a koliko mi je poznato bit će tu svega bljakavog, krvi, posteljica, drekeca možda… Da ne nabrajam dalje.. Što vi mislite je li moguće da im postanemo bljak kad vide tako svašta!? Hoće li vaši biti prisutni? Znam da smo pričali o tome već, no eto pada mi na pamet zadnjih dana kako se bliži porod ipak…

Ne brini neces mu postati bljak, samo mu mozes porasti u ocima jer to je posebno sta oni dozive tamo. 
    Moj uvijek kaze da mu nije bilo svejedno kad je prosao ispred mene da ide pricuvati malenog dok je mene sivao jer su izbacili posteljicu na stol pa je sve vidio, ali nista to nije cudno ni nenormalno. 
    Dapace vidio je kako i sta zene moraju proci da bi dijete doslo na svijet. I evo opet ce ici naravno ❤️

Rose1
    22. Svibanj 2020. 18:51

BackInBlack

Pozdrav drage krafnice!
    Sve sam procitala i nadoknadila!
    Saljem vam svima puno pozitivnih vibracija da sve do termina prode dobro 😉
    Mamicedrago mi je da bebe lijepo napreduju! Nadam se da cete svi skupa uskoro biti kuci 😉
    Riomoja sucut!

Jucer sam s punih 37tt zaprimljena u bolnicu zbog nadzora i ostajem do daljnjeg. Nadaju se da bi mogla izdrzati do 38tt pa da se onda dogovorimo za carski.

Cestitam svima na punim tjednima i dobrim pregledima!

U terminu si, sretnooo draga

💙

kaktusica
    22. Svibanj 2020. 18:58

Backin Black sretno dragaaaa 🥳🥰💞
    Pcelica jao preslatko je, na male 🌵🌵🌵 A bas je forica ❤
    Anavo joooj, tockice, i bolero, premedeno je 🥰
    Indy slazem se, treba postivati njihovu odluku..ja znam da bi meni moj stvarao nervozu tim vise sto znam svaki njegov pogled, gestu i inda bi umirala od straha da samo i pogleda prema ctg-u ili da razmjeni koju rijec s ginekologom,ubila bi ga u pojam. Ovako miran on, mirna ja a kao sto rece  Anavo najbitnije  od svega je da se dijete odgaja u sreci i ljubavi. Ali mislim da svaki muskarac nakon poroda svoje zene gleda ju drugim ocima, bio on na porodu ili ne.

zmya
    22. Svibanj 2020. 19:23

BackinBlack sretnoooooo!!! 🤗🤗🤗🤗 javljaj nam se!

• Bebac24
    22. Svibanj 2020. 19:34

Black sretno, bolje da si tamo na sigurnom 😊 
    Ahahha jeste me nasmijale jer ste mislile da se salim 😂 
    Svaki dan par plocica i taman do sredine 37 tj sam gotova ako idem ovim tempom 😂 al koja razlika za ne vjerovati. I to cu samo ujutro dok imam snage hehe.
    Jooj kako slatke stvarcice ❤️❤️
    Vec pola sata sa laptopasaljem na mob video di mali cica da vam posaljem za sta se da istrpiti sve ono tesko na pocetku ❤️
    Nadam se da ce kroz jos kojih pola sata se poslati. 
    Muzu radila neke ponude a imamo star laptop koj je spor, nema programa i 4 sata sam se zaj** sa time. Glava me boli 🤦‍♀️
    Dora dali kazu sta za odlazak doma? Dali se ceka da Marica prede 2kg ili jos nesto? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.