Curke imam jedno možda malo glupo pitanje, a možda i nije tako glupo... Tema su muževi na porodu. Moj to jako želi i zbilja imam dojam kao da to ne govori samo tako, nego zbilja želi. E sad mene zadnjih dana malo muči to da mu ne bih nakon tog svega bila bljak, a koliko mi je poznato bit će tu svega bljakavog, krvi, posteljica, drekeca možda... Da ne nabrajam dalje.. Što vi mislite je li moguće da im postanemo bljak kad vide tako svašta!? Hoće li vaši biti prisutni? Znam da smo pričali o tome već, no eto pada mi na pamet zadnjih dana kako se bliži porod ipak...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
vrapčić - moja frendica pala pred porod, sve prošlo ok, bebica je zaštićena
Hvala draga. U pravu si, svjesna sam ja toga, no strah me bilo baš... Drago mi je da ti je frendica ok, da je bilo sve ok ipak.
Curke imam jedno možda malo glupo pitanje, a možda i nije tako glupo… Tema su muževi na porodu. Moj to jako želi i zbilja imam dojam kao da to ne govori samo tako, nego zbilja želi. E sad mene zadnjih dana malo muči to da mu ne bih nakon tog svega bila bljak, a koliko mi je poznato bit će tu svega bljakavog, krvi, posteljica, drekeca možda… Da ne nabrajam dalje.. Što vi mislite je li moguće da im postanemo bljak kad vide tako svašta!? Hoće li vaši biti prisutni? Znam da smo pričali o tome već, no eto pada mi na pamet zadnjih dana kako se bliži porod ipak…
Preskocila sam ako je vec bilo govora o toj temi... I mene to zanima - hocete same, s muzevima, nekim drugim? Meni prijateljica svakako savjetuje da idem s dragim, ja sam bila sigurna da cu tako, a sad se premisljam.
Moj dragi zeli na porod. Mene nije strah da cu mu se ja zgaditi nego da ce se onesvijestiti tamo kad vidi koliko krvarim 😂😂 Ali eto, ako bas zeli nek ide, njegova zelja, ja ga ne forsiram.
Rita, Svea ma moj muž to baš želi jako i to mi non stop ponavlja, čak je sam pitao doktora pa mu je rekao da je u našoj bolnici dozvoljeno. Nije ni gadljiv, nego više ja onako glasno razmišljam. Ma ja nekako mislim da to lijepo doživjeti zajedno, ipak je to zajedničko dijete i vidjeti bebu prvi put je sigurno poseban osjećaj. 💜💜💜
Ja upadam ovako 😅 citam vas al dok zavrsim zaboravim sto sam htjela kome napisati... A i cijeli dan nesto radim po kuci pa se srusim odspavat...
.
Moj nema bas neku zelju ici, a bila sam i pisala kod nas je potreban test na koronu za 1500 kn pa je to skroz olaksalo izbor 😅 a i ja nekako mislim da je to zenska stvar, voljela bih jedino da nas moze doc vidit kad sve bude gotovo a ne cekat da izadjemo iz bolnice...
.
Svi oko mene su zakljucili da mi je trbuh iskocio i spustio se u zadnjih par dana, meni je uzasno tesko ustati iz kreveta kao da nemam ni jedan misic u trbuhu, a kriza mi pucaju... Jos mi je najbolje dok nesto prckam po stanu
Vrapcic iako beba izlazi iz vagine nema tu nista seksualne konotacije. To su ti toliko emotivni trenuci da je, meni osobno, steta to ne podijeliti s njim. To je i njegovo dijete koliko i moje. I to da vidi to dijete u trenutku njegova rodjenja je neprocjenjivo. Ja sam vec pisala da sam ja svog muza u tom trenutku poroda toliko voljela, nisam mogla vjerovati da su me takve emocije oprale. Mislim, volim ga i inace 😂🙈 I jos nesto, poslije poroda ces izgledati gore nego na porodu 😂 Sorry! Sa tom kozom koja visi na stomaku, mrezaste gace i ulozak od pupka do s*pka, sise na izvolte CIJELI DAN, vjerojatno vise masne nego ciste kose, hormonalna, emotivna,... Tak da ces na porodu izgledat ko kraljica. Poslije je show 😂 Ne brini, poslije poroda se moze dogoditi samo da te voli jos vise jer ce vidjeti sto si napravila za vas i vasu obitelj ❤️ Bit ce vam to predivno iskustvo!
Rita, Svea ma moj muž to baš želi jako i to mi non stop ponavlja, čak je sam pitao doktora pa mu je rekao da je u našoj bolnici dozvoljeno. Nije ni gadljiv, nego više ja onako glasno razmišljam. Ma ja nekako mislim da to lijepo doživjeti zajedno, ipak je to zajedničko dijete i vidjeti bebu prvi put je sigurno poseban osjećaj. 💜💜💜
Tom mišlju se i nas dvoje vodimo.
Realno, što kaže Svea, bit ce mi kraj glave, a i zelimo oboje toj maloj mrvici poželjeti dobrodošlicu na svijet.
Na Sv.Duhu ne treba potvrda tako da moj ide😊
___
34+5
Vrapcic iako beba izlazi iz vagine nema tu nista seksualne konotacije. To su ti toliko emotivni trenuci da je, meni osobno, steta to ne podijeliti s njim. To je i njegovo dijete koliko i moje. I to da vidi to dijete u trenutku njegova rodjenja je neprocjenjivo. Ja sam vec pisala da sam ja svog muza u tom trenutku poroda toliko voljela, nisam mogla vjerovati da su me takve emocije oprale. Mislim, volim ga i inace 😂🙈 I jos nesto, poslije poroda ces izgledati gore nego na porodu 😂 Sorry! Sa tom kozom koja visi na stomaku, mrezaste gace i ulozak od pupka do s*pka, sise na izvolte CIJELI DAN, vjerojatno vise masne nego ciste kose, hormonalna, emotivna,… Tak da ces na porodu izgledat ko kraljica. Poslije je show 😂 Ne brini, poslije poroda se moze dogoditi samo da te voli jos vise jer ce vidjeti sto si napravila za vas i vasu obitelj ❤️ Bit ce vam to predivno iskustvo!
😅😂
Baš sam se nasmijala ovom slikovitom opisu postporoda, ali vjerujem da zaista tako i je.
___
34+5
Vrapcic moj nece ic ali ne zbog gadjenja, jos sam i ljuta na njega jer je dava epiduralne avojim kolegicama i mojim prijateljicama a uz mene nece biti 😂 Ali on to psihicki ne moze podnijeti taj stres, kad god je nesto malome ili meni. Jedva je jedan jedini pregled izdrzao jer se boji da ce vidjeti nesto na uzv, ovako je miran. A sto se inace tice, od jwdne moje kolegice muz doista nije mogao jako dugo nakon njenog poroda imati odnose s njom. Ima i toga ali mislim u manjoj mjeri. Neka ti bude pored uzglavlja, dodaje ti vodu i mazi te a kad krene porod ako ne noze gledati bolje nek izadje i neka nista ne zapitkuje, to njih svih tamo dekoncentrira. Znaci - ne gledati dolje ni u ludilu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji