Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2020. 14:50

Bok krafnice. Ja sam gotova sa poslom, napokon. Sad ide odmor 🎉 Cestitam na zaokruzenim tjednima i dobrim pregledima predhodnih dana🥂
    Mame - tak mi je drago cuti da bebice super napreduju. Nadam se da ste svi sto prije doma.
    Bebac ajme zeno, otkud ti volja za to 🤣 svaka čast.
    Zmya zao mi je za to neugodno iskustvo, stvarno nekad znaju biti idioti.. Saljemo im svima jecmenac. Bitno je da je maleni dobro i da ce uskoro stici.
    Bipa ruksaci izgledaju super i nisu uopće skupi sa tom sadržinom.
    Mimoza susjeda, ti baš brojiš sitno. Juhuuu. Možeš li mi reći kako izgleda tvoja torba za bolnicu, tj. Što nosis, jer znam da je u DE dosta drugačije.
    Ja prijavljujem ritmične pulsacije oko pupka, je li moguće da beba štuca? Trajalo je oko 3 min i jucer i danas. Jako brinem jer sam procitala svakakve gluposti..ah taj dr. Google 😒
    Želim svima lijep dan! 💕

Trancie
    22. Svibanj 2020. 14:54

Renata to je stucanje... ne citaj dr google samo ce te isprepadat 🤭🤩

MissyR
    22. Svibanj 2020. 15:09

Boookic curke moje, hvala na cestitkama 🤗🤗
    Sretan petak svima 🥰 posebno nama koje punimo tjedne danas 🥳🥳
    Evo i nas na punih 30.tjedana 😍😍
    Snoopy nisam ni ja jos spremila torbu malo sam bacila oko na te potrepstine koje moram spremiti u torbu u DM-u i Bipi imaju Chicco uloske i mrezaste gacice,tako da nece biti problem naci ..ali sam si zadala da pomalo kroz 2,3 tjedna pocnem spremati torbu...ali bitno da sam svu robicu i dekice vec pomalo oprala i spremila u ormaric 🙈🙈 nisam mogla izdrzati pa makar ih opet oprala 😁😁
    Trbuh ja stalno zapinjem za nesto ili rusim stvari po kuci stalno mi nesto pada pa dizem nogama kao majmun jer naravno lakse je tako nego cucnuti...bas sam sva troma..neki dan sam se sjela na pod sa malim da slazemo lego kocke jedva sam se digla sa poda mali pukao od smijeha i kaze mi mama bas si okruglica 🤪🤪

url=https://lilypie.com]

dana130
    22. Svibanj 2020. 15:15

Evo mene, napokon petak 💪
    Rose, na poslu mi jr bilo malo slabo pa sam isla doma. I popodne me malo zavrtilo pa sam se zabila u stok i sreca muz ne prihvatio da ne padnem. Sad je sve okej 😘
    Evo vidim da je mokvica napisala 😘😘
    Svea super za pregled 💪😘 uskoro si ti u klubu mamica ❤️
    Kaktusice, hvala na pitanju 😘danas sam bolje. Cak sam i ranije s posla otisla, malo umorno ali za razliku od jucer, neusporedivo. Iako danas i vani ima vise zraka pa se odmah lakse dise.
    Hvala za as, i meni je predivna. 😘
    A aukcije, da i mene to zivcira, pa vecinom i izgubim volju za bidanjem.
    Vidim da si i ti spremila torbu, mene muz vec 3 dana pila kad cu pocet kupovat, sta imam cekat, bolje da je spremnno. A ja se nikako pokrenut i odlucit sto svs spremit od onih 100,popisa koji su se tu vrtili 😂
    Pcelice super za nalaz brisa 😘
    Dora, od tebe divne vijesti, samo nek tako sve nastavi. Cekam vijest kad ces nam javiti da idete doma ❤️❤️
    Lina bas mi je drago cuti da elena napreduje i da ce brzo doma ❤️
    Trancie, super za nalaze. Zeljezo ces rijesiti s lijekovima 😘
    Renata da stucanje, moja stuca barem 2 3 puta dnevno. Nemas brige, ja sam zadnji put pitala ginekologa za stucanje, nema straha 😁

Baby girl 💜

selena
    22. Svibanj 2020. 15:37

fenjer, trancie, black, rio, mimoza, kaktusica, bebac, rose, pčelica, danijela, indy, mokvica, yvette, svea… sorry, ako sam koju zaboravila, punooooo vam hvala, baš ste me utješile. 
    Zvala sam u Petrovu jer tamo mislim u trudničku amb., pa sam pitala jel se kod njih može i na GUK, rekli su mi da zovem u ponedjeljak pa će me naručiti, uputnicu imam pa se nadam da neće biti problema.
    Danas sam već jela po novom režimu, nadam se da će se spustiti sećer za koji dan i da ću ga s ovom dijetnom prehranom moći održavati do kraja trudnoće. 
    Rekli su mi u Petrovoj da ako je kritično da ću dobiti inzulin, ma sve je ok samo da moje bebice budu dobro. 
    Baš su mi živahne zadnjih par dana, nadam se da nije zbog ovog visokog šećera

30.07.🥰🥰

Vrapčić123
    22. Svibanj 2020. 15:46

Zahvaljujem curke još jednom, umirile ste me. 😘😘
    Bebač pa ti si u doslovnom smislu krenula ribati fige, ja mislila da si se zezala, a ona ozbiljna! 😊
    Ogtt: curke koje ste ga vadile u Petrovoj, za koliko je gotov nalaz?
    Tea svrbež mene muči, vrlo blago, al tu je... 🥴 Ako se nastavi moram to reći doktoru svakako. 
    Dana draga baš mi je žao da te posao zamata, pazi na bebicu i sebe. Koliko još imas do rodiljnog? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    22. Svibanj 2020. 15:49

Bebač fuge mislila napisati. 🤣🤣🤣

selena
    22. Svibanj 2020. 15:54

vrapčić - moja frendica  pala pred porod, sve prošlo ok, bebica je zaštićena

30.07.🥰🥰

Vrapčić123
    22. Svibanj 2020. 15:57

Dora drago mi je uvijek čuti te / čitati te. ❤️ Uživaj sa svojim bebicama. A mljekeco bi trebalo sve više nadolaziti.
    Ostale mamice kako ste vi? Kako su bebe? 

kaktusica
    22. Svibanj 2020. 15:58

Dana i Rio drzite mi se obje 😘😘
    Selena ma bit ce to sve ok,kad se malo uhodas s tom prehranom, vjerujem da ce se i secer stabilizirati 😊
    Mene oni ligamenti u preponama rasturaju, jedva hodam, ustvari gegam se kao da imam na sebi pune pelene 💩💩💩 To me ulovi par dana pa me pusti. Ovdje je danas ludnica toplo, doslo je krcato slovenaca i Njemaca, kupaju se i suncaju,mozda i ja sutra budem otisla malo potocati noge 🏖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.