Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    20. Svibanj 2020. 21:14

Bebac self service 😂😂 bas si komedija
    Polly nemas stresa,ja sam po transferu danas 37+6  kad bi tako gledali sto je i tocnije. A mi jos nismo ni preselili. Svaki dan odnosimo po nesto stvari u ormare. Bebinu robicu i posteljinu sam oprala i spremila, ali dragi nije donio krevetic ni sastavio. Kao ni kolica. Izdajalica, sterilizator, bocice, sve je po kutijama jer stan nije ociscen do kraja. I ne zelim vaditi stvari dok se jos radi po njemu. Ocito se ceka zadnji tren odnosno moj odlazak u rodiliste, netko bi dobio slom na mom mjestu, mislim nisam ni ja daleko ali se smirim i kazem sebi ok, neka bude tako. Pa neka muz ima stres sve pripremiti/ posloziti/izvaditi iz kutija dok smo mi u rodilistu. Ja cu svakako doci na gotovo.

Vrapčić123
    20. Svibanj 2020. 21:15

Žuža čestitam na urednom pregledu! 💕
    Lux sad će ti beba biti jako aktivna, svakim danom sve više. Onda će te krenuti gurati. 😊
    Polly ja osobno mnogo puta sve pročitam i vrlo brzo zaboravim kome što trebam odgovoriti... Tako da bez brige, sigurno nije bilo namjerno ni od koga, obzirom da nas je ovdje zbilja punoo... Još uz naše trudničke mozgove, haha, bar moj nije u punoj snazi kao prije. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    20. Svibanj 2020. 21:16

Indy ja sam rekla da sam aseksualna 😂 Kod Bebac je samoposluga 😂😂 
    Mene danas pocela prat zgaravica 😭 Evo me u krevetu lezim sa zvakom u ustima jer bi inace rigala vatru 🐲 Jos Zmya da javi da je prosao super pregled i mogu na spavanje 😬

Amneris
    20. Svibanj 2020. 21:23

Cure iz Ri, za kavicu sam svakako, bilo bi suuuuuper da se nađemo!
    Polly, Yvette, meni je kuća u totalnom kaosu, u kupaoni se još lijepe pločice, a ja već u velikim tjednima. Ja sam odlučila da će beba doći kad to sve bude gotovo, što ću drugo. U međuvremenu imam gdje bit, kod mame sam.

yvette
    20. Svibanj 2020. 21:23

Pcelice ja sam uloziva za vrsak od 24 tt  ali unutarnje usce je bilo zatvoreno, ne znam kakva je situacija kod tebe. Cerviks mi je od 27 tt na 33 mm i jos nije pao ispod 30 mm. Ne radim nista po kuci, koji put skuham. Sveki cisti jer smo jos uvijek u istom stanu, a ja sam zbog korone vodila sjedilacki nacin zivota. Nisam nigdje isla, setala. Vecina dana kauc, krevet, stolica, tv, mobitel, knjige. Iako mi nije naredeno mirovanje, mislim da nebi mogla mirovati vise od ovog ni da hocu.
    Zmya cekamo te...

20. Svibanj 2020. 21:32

Polly, stvarno mi je žao što si osjetila da si ignorirana. Ja prva sam se prije trudila svima odgovoriti, ali jednostavno vise ne ide, ne pohvatam, ne pamtim, zaboravim... 😏😏

Žuža, meni isto danas žgaravica, vjr zbog sendvica kojeg mi je tata natrpao sa svime. 😩 I čestitam na urednim pregledu, za mjere se ne sekiraj jer bi te sigurno hospitalizirali da misli da je zastoj u razvoju. 

Zmya???

Samoposluga i asexualnost hhahahha, pune smo kreativnih ideja. Ja sam iskreno luda. Od početka trudnoće ne toliko pere ta uzbuđenost i baš mi onda zabranjeno 😩 pa to je za plakat!!!

Nekada mi nije jasno, ako ne zena u npr. 36+5, zašto se trude svim preparatima odgoditi porod? Pa zar već kao od 36.tt nije sigura?

Rose, jesi li ti kontaktirala ikoga vise za uplate?

Ja sam danas, na nagovor svoje majke, koja je kao pijavica koja ne staje dok ne popije svu krv, otišla i kupila sve za u torbu. Na kraju je ona to sve platila pa moram šutjeti. 🤫 Haha
    Sada u torbi (koju je mužić donio u pon za svaki slučaj) imam dvije spavaćice, japanke, komprese za dojke, Chicco i Vir uloške (nisam sve stavila odvadila i stavila u vrećicu), dudu koju sam skrila 🙈, mali ručnik, dva velika ručnika, obične maramice, male vlažne maramice, gumicu za kosu i neku malu četku za kosu rasklopnu, neseser sa malom senzitiv balea kupkom, malom pastom, četkicom. Trebam jos dodati vodu i hranu, punjač i dokumente. 
    U vrećicu ću kada dođem u Zg mužu spremiti još uložaka, grudnjak za dojenje, make up, obične noćne uloške (ako ne budem puno krvarila), purelan mast za svaki slučaj, robu za izlazak za sebe i malenu.

Rose1
    20. Svibanj 2020. 21:47

Mrvicak nisam vise zvala, ali mogla bih sutra. Poslala sam im 2mejla i nitko nije odg...rekli mi da im mejlam zahtjev i to sam napravila. Joj, nadam se da je sad ok
    Ja sam isto pripremila torbu, samo moram reci decku da mi japanke iskopa iz ormara jer mi skroz na dnu u kutiji
    Yvette ma ti ni ne trebas vise mirovati, sad si mirna. Ja ako doguram do 36.🙏idem fizerki, ali cisto sumnjam jer bebaca extra nisko osjetim, imam osjecaj da ce izletiti😱

💙

zmya
    20. Svibanj 2020. 21:47

Cure, SVE SUPER! 🥰
    Malac je procijenjen na 2850g, sve uredno, protoci super, plodne vode ima, AFI taman, najveci dzep plodove vode cak 5 cm. Pokrio je lice nogom i rukama a nakon pokusaja mrdanja okrenuo nam je dupe! Hehe
    Dok nije bio iznenaden sa iskustvom od pon, da nisam prva a vjerojatno ni zadnja nazalost..
    Evo, kamen mi pao sa srca, lakse se dise! 🙂🙃🙂🙃🙂🙃

dana130
    20. Svibanj 2020. 21:48

Trudy, sad je na vezici barbara malasevic, bar je neki dan rekla na tecaju, jer je ona vodila. Ona jenrekla da ne treba prenatalne vitamine, a umjesto magnezija da pijemo mineralnu 🤦‍♀️
    Rose, ma nekad je neznanje zbilja najbolje.
    Zmya cekamo te 😘

Baby girl 💜

Rose1
    20. Svibanj 2020. 21:48

zmya

Cure, SVE SUPER! 🥰
    Malac je procijenjen na 2850g, sve uredno, protoci super, plodne vode ima, AFI taman, najveci dzep plodove vode cak 5 cm. Pokrio je lice nogom i rukama a nakon pokusaja mrdanja okrenuo nam je dupe! Hehe
    Dok nije bio iznenaden sa iskustvom od pon, da nisam prva a vjerojatno ni zadnja nazalost..
    Evo, kamen mi pao sa srca, lakse se dise! 🙂🙃🙂🙃🙂🙃

Odlicnoooo🥳🥳🥳sad si na miru i zaboravi na tu luđakinju

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI