E cure ja ne smijem ni da razmisljam o S..prosli pregled kad mi je pravila sa onom sondom bila je tako njezna i polako al je boljelo 😥 ipak..a o sexu ne razmisljam nema sanse ni polozaj da nadjem ni da pokusam ...tako da ja sad cemo cekati porod pa posle kad bude ...ja vama kazem ja cu iz ove avanture da izadjem nevina 😆😆😆😆..sa 2 bebe 😆😆😆 nek se zna i to je moguce ...
Bila sam pisala i sve obrisala, a sjetit se svega ne mogu 😂
Rose si gledala, odnosno slusala danas tecaj? Danas mi cak i bilo okej, samo manje vise sve poznato.
Kaltusice, ti si govorila da bis u ri porod na stolcicu? Navodno za sad nije u funkciji ni to ni porod u vodi, ali, vjerujem da ce se i to kroz neko vrijeme omoguciti 😁
Ja sam svakako za neku kavu ako se uspijemo nacu dok smo jos sve 2u1 🥰
Baby girl 💜
Lola pa ti si vec 39+5, isuse ne vjerujem...kud prije...sretno sutra, javi nam sve 💕
Zmya sretno na pregledu
Lak za nokte zasto ne smiju noge biti nalakirane kad vec recimo nisu ruke 😭 taman sam ih sredila, tesko mi ih je bilo lakirati s ovim trbuhom a vjerujem da nece biti nista lakse ni sa savovima. A shit, cini se da cu skidati ako bas budem morala
Seks mi nismo vec 14 tjedana otkada su mi rekli da sam uloziva za vrsak, nakon toga je cerviks bio na 33 mm, a onda sam pocela intenzivnije osjecati i bebu pa mi je sad nezamislivo. Muz je jos gori po tom pitanju 😂 Jos nekako je i htio na pocetku drugog tromjesecja, ali sto je beba bila veca njemu je to sve veci horor. Inace dok nisam bila trudna kad bi cula da se netko ne seksa u trudnoci sam mislila da su to frikovi koji su i inace malo frigidni 😂
Snovi sanjala sam nocas da sam rodila i da smo kuci. Beba je bila gladna, a ja nisam cula da place jer sam spavala pa me muz probudio. Onda sam drzala bebu i nisam znala sta s njom pa mi je muz rekao da je moram nahraniti. Otisla sam u drugu sobu jer smo imali goste, stavila ga na sisu i gledam mlijeko koje je krenulo i bebu kako vuce pa grize bradavicu. Bas su me preplavili neki majcinsku osjecaji koje do sada nisam dozivjela. Cijeli dan sam pod dojmom...Jedva cekam bebicu, bas sam euforicna
Evo nas s pregleda. Sve ok 🙂 Kaze da je dolje sve omeksano i da bi mogla biti prohodna za prst, ali nije htjela forsat da me ne boli. Idem u TA iduci utroak. Ctg ok. Trudova nema. Vidjela sam da su mjere malom manje. Ono sve osim bedrene kosti odgovara tipa 35+ nesto sitno tjedana. Ona nije nista rekla, kaze da je sve ok jer su protoci dobri i ima dovoljno plodne vode. Mislim da nemam snage sekirat se oko toga. Ako nista nije rekla, valjda nije nista...
Ono sa S mi nije ni u petama. Ogromna sam i jedva se okrenem s jednog na drugi bok. Osjecam se totalno aseksualno. Sad se iz moje pikice iskljucivo ide VAN, ne moze nista unutra 😂🙈
Zmya cekam tvoje vijesti...
Indy haha i meni je sonda od doktorice uzasna, ali ova od muza nije nimalo 😂 a nadje se i polozaj kad zaskripi. Sila ne bira haha
Mrvicak to definitivno neces zaboraviti pitati, znam ja tebe haha 😂
Lux sad se pripremi na sve vecu i vecu akciju u trbuhu. I moj je poceo u tim tjednima da luduje i nikad se nije primirio, samo gori postao 😰😁 Normalno je da osjetis na vise mjesta, jer je beba sad vec velika.
Jaooo sex 🤦♀️🤦♀️ meni se bas ne sexa ali uzdaj se use nabrzaka mi se da 😂😂😂
Cekam sutra pregled da vidimo ako se sta pokrece pa da nagovorim muza malo na akciju ahaha
Ja se prije spremala za u kadu nisam vec 2mj, kazem malom kad ja zavrsim zovrm te. Nisam ni pocela puniti kadu on je vec bio spreman 😂
A inace ga 5x zovemo da dode na tusiranac. Sad kad je cuo kada ko raketa doso.
I evo neide van iz nje vec 20 minuta ahhah
Prijateljica koja ima 1 dan prije mene termin danas mi kaze da je otvorena 4 prsta i da mora mirovati.
Ja vjerujem da ona do petka ne izdrzi 2u1 😊
Ja bi bila bas sretna da mi kaze da sam otvorena bar 2-3prsta vec hehe
Lux ne brini i meni ti je tako. Ima dana kad je mala divlja. Imam osjecaj da je maraton pretrcala koliko zna ponekad biti aktivna. Ovisi kako ti je beba okrenuta pa ju tako i osjecas. Ali meni je bas jucer ginekologica rekla da se nemam potrebe brinuti ako je dan-dva ne bi osjetila, jer se moze okrenut prema ledima ili jednostavno biti mirnija.
Pozdrav ženice, pratim vas iz prikrajka, pisala sam 2 puta u nazad 10ak dana, ali od nikoga nisam dobila povratni komentar 🙈 Ne zamjeram, puno nas je tu, a i vas stalno aktivnih ima dosta pa ste u temama, ja se uključim rjeđe pa i kužim da me ne doživite 😋
.
Drago mi je da sve naše bebice krafnice lijepo napreduju koliko sam pohvatali i da ste vi sve dobro, izuzev klasičnih tegoba. Ja sam u klubu neprestane 0-24 žgaravice 😩
.
Ivcy pitala si me za TA u Ka.. Jedna frendica je krenula sa 38.tjedana jer je sve bilo uredno, a druga sa 36 čini mi se jer je prvo dijete rodila sa 37 tjedana pa zbog toga.. Sad ne znam kakva je kod tebe situacija?
.
Lola tebi svu sreću želim na skorom porodu, da što lakše bebica dođe 🤞🏼🍀
Polly sory ako smo te zapostavile ,,sta da ti kazem vidis da smo kao serija 😂😂al Dinastija nema kraja samo novi nastavci ..😂😂😂 ..Mimosa ja sam kao Bebac sto kaze asexualna ne mogu kako sam ovako golema samoj sebi i iskreno tesko mi je sa mojim stomakom pa se sve i plasim ..sacekacu neke bolje dane .iskreno ne fali mi jel inace ja sam kad nesto hocu nema kako mora 😂😂😂
Lux ne brini i meni ti je tako. Ima dana kad je mala divlja. Imam osjecaj da je maraton pretrcala koliko zna ponekad biti aktivna. Ovisi kako ti je beba okrenuta pa ju tako i osjecas. Ali meni je bas jucer ginekologica rekla da se nemam potrebe brinuti ako je dan-dva ne bi osjetila, jer se moze okrenut prema ledima ili jednostavno biti mirnija.
Pa ova moja beba trci po tom trbuhu. Ja ju od 17 tt osjetim, posteljica mi je straga, ali ovo u zadnjih par dana nije normalno haha mislim drago mi je ali nisam ocekivala taj intenzitet. Nekad uopce ne prestane udarat haha mala uopce ne spava ajme 🤣🤭
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji