Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    20. Svibanj 2020. 23:51

Fluffy za veliko S mene nije bilo strah ni nista do 28.tjedna kad sam stvarno nakon velikog O dobila kontrakcije 😳 i pocela se otvarati... Sad dali je samo od toga ne mogu biti sigurna ali eto nakon toga je krenulo 🙄 sad nakon 2 mj mirovanja i suse imamo OK za odnose al sad me malo prpa da ne krene zapravo 😅 I htjela bih sto prije i ne bih bas jos u isto vrijeme... Al eto poceli pa sto bude 😁

20. Svibanj 2020. 23:59

Ajme Tonka grozno. Bitno da je sve ok i da si se smirila. 
    Ovdje pocela jaka bura a mene neki strah uhvatio, sve osluškujem, kao da će se nešto dogoditi i razbiti i sl. Ništa od spavanja. Vjerojatno posljedica potresa u Zg,mislim na ovaj moj strah. 

Vucica
    21. Svibanj 2020. 00:01

Tonka uzasan stress ali bitno da ste dobro!
    Vrapcic netko je nedavno pisao za svrbez po tijelu zaboravila tko, ugl vadila je jetrene i sve OK bilo. Ako se nastavi najbolje zovi Dr da ne brines

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 00:03

Dana ma AS je odlična! Baš si to vrhunski ulovila! 👍
    Dora i ti nama fališ baš da znaš! 💞💞💞 Tu smo kao što vidiš i kad god stigneš uleti, rado čujemo koju riječ od tebe. 😘😘😘
    Grizli bokić, samo da te pozdravim, nadam se da ste ti i bebica dobro! 💛
    Polly daj pogledaj u Beby centru AS, mislim da je bila neka akcija baš ovih dana, ne znam je li to već prošlo... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 00:04

Tonka koji šokovi, užas živi. Hvala dragom Bogu da je sve ok na kraju. Drži se draga! 😘😘😘

mimoza
    21. Svibanj 2020. 00:05

Zmya hvala Bogu pa je sve ok, mada smo tako i svi mislili. Sugava doktorica!
    Dora da znas da i ti nama falis, meni puno 😍 ali prioriteti su prioriteti. Mozda cemo za par godina imati vise vremena, eventualno kad pozenimo djecu 😂
    Fluffy nemam ja takvih posljedica poslije sexa. Svakako imam oduvijek kontrakcije, ali se ne povecavaju nakon toga. 
    Lola javi se autra nakon pregleda i sretno. U mislima si 💪🏼
    Tonka uh bas ti je zeznuto bilo. Nadam se da ces sutra moci kuci, pa u miru proci ova zadnja 2 tjedna. Drzim fige.
    Uspavala sam i izmorila muza 🔥😈🤫 
    Laku noc cure 🥰

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 00:15

Vučica dada, svakako ću zvati sutra doktora ako se ovako nastavi. ☺️
    Laku noć svima želim! 💕💕💕

Trudy
    21. Svibanj 2020. 00:36

dana130

Trudy, sad je na vezici barbara malasevic, bar je neki dan rekla na tecaju, jer je ona vodila. Ona jenrekla da ne treba prenatalne vitamine, a umjesto magnezija da pijemo mineralnu 🤦‍♀️
    Rose, ma nekad je neznanje zbilja najbolje.
    Zmya cekamo te 😘

Ma ima ih vise, mislim da su 3 ili cak 4 patronazne na vezici. Da, mislim da se sjecam barbare s nekog predavanja. Hehe, inace ne znam ako si kad bacica pitala za vitamine, meni je stari rekao da su to samo marketinski trikovi, isto da ih ne treba pit 😉😁 a priznat cu da sam u ovoj trudnoci uzasna po tom pitanju, nisam ni kutiju popila 😬 vjerojatno zato jer sam se u prosloj napila svakakvih tableta...
    .
    Zmya drago mi je da je pregled prosao dobro i da su ti jos jednom potvrdili da je sve ok 😘
    .
    Polly ja isto imam mozak za nista u zadnje vrijeme pa odgovaram na random sta se sjetim.
    .
    Ja sam zaspala na kaucu pa sad idem procitat jos malo sta ste pisale😁

Trudy
    21. Svibanj 2020. 00:54

Tonka uzas sta su ti to priustili ali drago mi je da je na kraju sve ok
    .
    Dana jaje je super, bas mi se svidja 👍 ja sam svoje neki dan konacno oprala 😲😁
    .
    Moja torba za bolnicu jos nije spremna 😂 "sutra cu" kao sto je spremam vec danima...
    .
    Dora drago mi je da bilo sto napises, a vjerujem da su pune ruke posla 😍 bez brige, bit cemo uskoro sve u poslu 😁 pa necemo pisat 20+ stranica dnevno 😁
    Ni ja ne znam tko je đurđa 😁
    .
    Kavica u Ri moze 2.6. oko 10. Imamo na kampusu ako nis drugo po fakultetima kafice, a ima ih i par preko puta kampusa. Nisu neki ne znam kakvi, al posluzit ce valjda 😉😊 ili mozemo u pampas sjest, ni on nam nije daleko a ok je. Samo ne znam ako rade tako ujutro, provjerim jos malo.
    .
    A s ostatkom ide kava kad rodimo bebe i nadje se nas 50 na nekoj lokaciji da svih sokiramo 😁 zamisli miline kad dodje toliko zena s bebacima. Simfonijski orkestar HRT-a ce bit nista za nas 😁
    .
    Idem sad spavat. Boze, zaspala sam na tom kaucu ko zaklana 😴😴 kad se sjetim kako sam se smijala da netko oko 8-9 zaspe pred koju godinu. A evo me sad u tom klubu 😁

yvette
    21. Svibanj 2020. 01:39

Tonka ajme koji sok, ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo...strasno...drago mi je da je sve ok na kraju ali da mi takvo nesto prirede ostarila bih 5 godina preko noci.
    Lola sretno sutra.. bas sam uzbudena 🎉🎊🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.