Zmya super 🥰🥰 sad odmori i uzivaj 😘
Nama doslo jaje s aukcija. Djuje prejaka boja, al uzivo je bas lijepo. Za 670 kn 💪
https://ibb.co/6m1zNdP
https://ibb.co/BwCSjTM
https://ibb.co/c3ZwnrS
Meni je boja totalno cool ..svidja mi se
Zmya svako malo skicam forum oces li se javit..super da je sve u redu, mogu mislit koje je tebi olaksanje kad je meni ogromno :)
Bas me zanima kako su Tonka, Versab, maare, lola??
Mokvica..moram te pitat, tko je Đurđa?!
Slazem se s mrvicak, ja sve teze pratim, znam znam sve cete rec da nije vazno samo nek se javim kako su klinci..ali meni iskreno tako fali uzet kavicu, neku zabavu za zube i provest koji sat s vama ♡
Evo vec je proslo sluzbeno i vise od pola godine od kad pisem, a pratim jos od proljetnih beba ...i fali mi da svakoj nesto napisem i obicni dnevni razgovori, nevezano za bebe cak..to mi je uvijek bilo i je super jer imam osjecaj prave zajednice i prijateljstava koja se ovdje razvijaju 😘
Fale mi i ovi prijatelji redovni, koje nisam vidjela mjesecima, ali bas mi i vi jako falite!! Pratim vas koliko uspijem, al pisat ne stignem zbilja 😬 ajme kad izadjemo i budu oboje sa mnom non stop mislim da necu ni citat stic 🤪
E da..fali mi i k**a i znate da ne mislim na 💐 hahahah
Zivim za izlazak odavde i da dodjemo kuci, dam njima jest i da svi cetvero legnemo skupa na krevet i mazimo se bar par sati bez prestanka 🥰
Laku nocko svima 😘😘😘😘
E da, ljubomorna sam ko pas na riječku kavu!!! 🤭
Zmya i Zuza super za preglede 💙
Dana odlicno si uspila to izbidat... bas je dobro jaje, a bome i cijena
Polly nek si dobro i ti i bebica .. samo pisi i ponavljaj ako je nesto.... ja isto puno puta preletim postove, a i na moje ne bude odgovora... ali znam da se dogadja svima i da nas je punooo.. nek smo mi sve dobro.
To je najbitnije 🤩
Ja nekako nemam u planu jos nista spremat... kontam imam vremena kolko os 🤦♀️🤭🤣🤣🤣 s malom sam spremala pred sami kraj .. nisam se nadala ranije rodit! Sve sam lijena uopce pobrojit sto sve imam, a i zao mi jer popusti sezonski krecu u 7 mjesecu...
Dora i meni je đurdja upala u oko 🤣🤣🤣🤭
I da i nije im uredu pit kavu tako ... 🤣🤣🤣i ova Kaktusica koja mi je najblize bila utekla u Cr... a mogla sam imat vezu u rodilištu 🤦♀️🤭
Cure, SVE SUPER! 🥰
Malac je procijenjen na 2850g, sve uredno, protoci super, plodne vode ima, AFI taman, najveci dzep plodove vode cak 5 cm. Pokrio je lice nogom i rukama a nakon pokusaja mrdanja okrenuo nam je dupe! Hehe
Dok nije bio iznenaden sa iskustvom od pon, da nisam prva a vjerojatno ni zadnja nazalost..
Evo, kamen mi pao sa srca, lakse se dise! 🙂🙃🙂🙃🙂🙃
Odlicno!!! ❤ Sad si i sluzbeno mirna! 😇
Samo bih pitala... Ali nemoj ti odg ako ti je nezgodno... Misli li taj dok na iskustvo vezano za SRR ili opcenito to komentira?!
Dana meni se boja isto jako svidja, volim crvenu ful :)
Dora, svi bi mi nabrale veeeeliku kitu cvijeca sad da da haha!!! Znate onaj vic kad Marica bere cvijece(il u nemim varijantama casna gljive) jedna tratincica tralalaa, druga tratincica tralalala, treca tratincica tralalala...💦💦💦💦 pa opet... i cetvrta tra-tra-tra-tra-TRATINCICA.. ne mogu to ovako ispricat, morat cemo nakon nase zagrebacke organizirane kave uzivo ponovit 🙂
Cure u Ri, a ocekujemo slikice znate! :)
Istina, ne mozes pohvatat sve i svakoga, znam, nesto zapamtit nesto ne, nesto mislim pa zaboravim napisat, pa se ulovim u nekim internim spikama medusobno sa svakim od vas, pa tako i medusobno vi isto, neke od vas jos imate i djecu i dobro stignete popratiti, a kad dodu sad male bebice, brijem da ce to jos bit teze. Morat cemo se prebacit na neki app i snimat si audio poruke i preslusavat haha 🤣
Nocas cu bome mirno spavati, zahvAlna sam, najbitnije mi je da je bebo u redu i idemo dalje, odbrojavamo, cekamo sljedecu kvacicu i novosti, hvala vam na brizi i supportu jos jednom, krafnice zakon ste!
Nasim mamicama i bebicama zelim sve naj, neka nam budu brzo kuci sa svojim obiteljima 🥰
Laku noc vam zelim, lijepo mi spavajte, puse svima ♥️♥️♥️♥️
Od svega zaboravila napisat c&a ima popuste do 70% u trgovinama ako kojoj ta info znaci stogod
Dana super si ti to ubola, jako lijepo jaje
Yvette a nije ni cudo da smo spore i trome kad smo morale mirovati
Dora hahsha i ja sam se pitala tko je Đurđa🤣😂🤣🤷♀️
Vjerujem da ti sve fali, ali kad vidis svoje dvije preslatke krafnice, sigurna sam da na sve zaboravis...jos malo cete vi doma pa cete se maziti u cetvero❤💙❤💙
💙
Sorry cure napisala post u vasu umjesto u zimse😱... Al eto mozda i vama treba 😉
Cure, SVE SUPER! 🥰
Malac je procijenjen na 2850g, sve uredno, protoci super, plodne vode ima, AFI taman, najveci dzep plodove vode cak 5 cm. Pokrio je lice nogom i rukama a nakon pokusaja mrdanja okrenuo nam je dupe! Hehe
Dok nije bio iznenaden sa iskustvom od pon, da nisam prva a vjerojatno ni zadnja nazalost..
Evo, kamen mi pao sa srca, lakse se dise! 🙂🙃🙂🙃🙂🙃
Odlicno!!! ❤ Sad si i sluzbeno mirna! 😇
Samo bih pitala… Ali nemoj ti odg ako ti je nezgodno… Misli li taj dok na iskustvo vezano za SRR ili opcenito to komentira?!
Misli na iskustvo sa SRR, nije bio iznenaden, ispricavao se covjek..
Sortiraj odgovore
Najstariji