Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    20. Svibanj 2020. 22:41

Polly, ni ja ne pisem redovno otkad je malo mirnija situacija s koronom, jer sam puno vise vani i u setnjama, nadoknadujem propustena druzenja i setnje koje su mi bas falile. Uz to sam krenula sad s pripremama za bebu koje sam prije odgadala, pa eto...popratim svaku vecer sta cure pisu, ali dok dodem do kraja jednostavno zaboravim sto sam kome zeljela odgovoriti😅. 
    Bebac, self service...show 😂😂 mene zanima ovaj dio vezan za odnose…cure koje prakticirate i uzivate u seksu ili samousluzi, jeli vas strah da bi orgazam mogao potaknuti neke kontrakcije jace😅? 
    Meni inace sex nije privlacan vise...osjecaj dole mi nije najbajniji 🤣, polozaj odgovarajuci nikako naci...mislim da se s tim mozemo pozdraviti do daljnjeg 😅. 
    Dora…ti si kraljica 😂😂 uvijek me nasmijes sa svojim komentarima 😂 
    Kupaci- razmislja li itko uopce o kupanju i koji kupaci je prikladan uopce za nase tjedne 😀 malo sam svrljala po internetu i nisam bas naisla na neki izbor trudnickih kupacih osim na asosu...gdje ima i cijene koju mi se i ne placa za period od cca 20 ak dana kupanja. 
    Pocela sam i ja spremati torbu za rodiliste, danas sam uzela spavacice u C&A, grudnjak za dojenje u HM. Iduci tjedan idem se opskrbiti uloscima i kremicama 😀

kaktusica
    20. Svibanj 2020. 22:43

Trancie ako ti bilo sto bude trebalo ne ustrucavaj se pitati molim te 😘 
    Polly oprosti molim te ako niamo vidjele,ja cesto procitam i jednostavno zaboravim komentirati, nekad stvarno pomislim da bi mogla na papiric napisati da ne zaboravim 🙈😘
    Dana ne bi ja na stolcic vise, to sam maloga tako rodila, sad bi na carski 😄🙈
    Mokvica hvala ti za info za madrac, bas se cini super a i povoljan je!
    Zmya super za pregled, mogu misliti koji kamen ti je pao sa srca!
    Seks sto je to 🤣🤣
    Dora jos malo pa cete biti svi cetvero doma, najgore je iza vas 😘😘
    Rijecanke hocemo li onda 2.6. oko 10? Gdje popit kavu na kampusu? Ima li kakva terasica tamo blizu?

Fluffy
    20. Svibanj 2020. 22:43

Zmya, super za pregled. Zao mi je radi jucerasnjeg iskustva s groznom doktoricom., ali najbitnije da je sve ok😘

• anav05
    20. Svibanj 2020. 22:57

Zmya, Žuža, bravo, bravo za dobre preglede😊😊
    Polly, oprosti za ignore, ja isto nekad preskočim odgovoriti jer na brzinu pročitam ili ne znam odg. pa niti da ne tipkam bzvz.
    Dorice, i ja sam ljubomorna. Ono baš baš, i sad im moramo jedan Zg revanš nabaviti😂
    Salu na stranu, drago mi je da smo se ovako spontano našle i sa ce lijepa poznanstva iz svega doći.
    Saljem 😘 svima, idem malo na druškanje s mužem.
    Tipkamo se ujutro.
    Ili ce opet biti noćna smjena.
    ___
    34+3

Polly
    20. Svibanj 2020. 23:03

Ma ženske sve 5, nisam se našla ni ignoriranom ni išta slično, dapače kako sam rekla, jako ste aktivne pa mi je i jasno kad upadnem sa nečim svojim onako odjednom se ni ne primijeti 😄
    Yvette svaka ti čast, ja bih u tvojim tjednima već živčani slom dobila 😂 Makar, što sam bliže terminu nekako mi je svejedno, kažem, ima robicu i ima nas dvoje, ništa joj više ni ne treba 😄 Pomalo, bit će sve na svom mjestu kad bude trebalo...

Htjela sam vas zamoliti ako snimite negdje da su autosjedalice na akciji, javite... Nismo još jaje kupili pa sve čekam da negdje izleti kakva akcija 

Tonka341
    20. Svibanj 2020. 23:08

Cure moje samo da vam javim da smo maleni i ja dobro pa cu sutra citat zaostatke da vidim sta ima kod vas, nadam se da ste sve dobro?
    Uglavnom ja sam vam proslu noc takav sok dozivjela da sam cijeli dan dolazila k sebi.., znaci jucer navecer su mi radili ctg i maleni je bio jako zivahan (par puta ga je skroz izbio pa je nestao kontakt) i poslije mi je doktorica rekla da su mi tlakovi super i da bi danas trebala kuci jedino da moram ponovit ctg (na to sam vec oguglala jer se cesto trebaju ponavljati) i ja sva sretna vec javila muzu itd.., da bi mi u 23h rekli da brzo spremim stvari i da idem dolje u rodiliste radit ctg jer da s bebom nesto nije u redu da su neka suzenja, da mu nesto smeta i padaju otkucaji.., ne da mi je srce stalo nego sam plakala cijelu noc i nisam znala sta se desava s mojom bebom jer mi nitko nista nije konkretno objasnio a napravili su paniku, i nista ujutro na viziti je bio doktor koji mi je sve lijepo objasnio da se izgubio kontakt i rekao da su ostali ctgovi bili bezprijekorni i da su nepotrebnu paniku napravili i napravio mi je uzv i color dopler i rekao da je sve savrseno u redu, sad ima 2980g, jedino da je malo dobio na tezini u zadnje vrijeme ali da to nije zastoj jer da bebe nakon 35.tjedna manje dobivaju i da je moja beba duga i mrsava..; uglavnom ne mogu vam opisat kako sam se osjecala i kako mi je bilo, napokon sam dosla k sebi i nadam se da sutra idemo kuci u miru. Bas sam mami i svekrvi rekla da blago njima sta su svoje trudnoce prolazile u miru bez tih silnih mjera i mjerenja.., ispricavam se na duuugom postu ali ga nisam mogla skratiti. Javim vam sutra dali idemo doma ili ne.

Ante 💙 Maro 💙

Mila7
    20. Svibanj 2020. 23:16

Zuza, Zmya bas mi je drago da su pregledi prosli dobro i da su bebice ok 🥰.
    Dora samo se ti nama javi, makar na kratko da se ne brinemo. Ljubi laviće svoje ♥️💙
    Tonka kakvo olaksanje da je ipak sve u redu al zaista se nekad pitam da li oni razmisljaju o nasem psihickom stanju 😤. Kunem se ja bi izludila da me netko tako ostavi u neizvjesnosti 🤦‍♀️

Fluffy
    20. Svibanj 2020. 23:27

Tonka, uuh mogu misliti sto ti je sve prolazilo glavom. Najbitnije je da je sve u redu, nadam se da se nece vise ponavljati slicni sokovi. Sretno ti 😘

• anav05
    20. Svibanj 2020. 23:50

Tonka341

Cure moje samo da vam javim da smo maleni i ja dobro pa cu sutra citat zaostatke da vidim sta ima kod vas, nadam se da ste sve dobro?
    Uglavnom ja sam vam proslu noc takav sok dozivjela da sam cijeli dan dolazila k sebi.., znaci jucer navecer su mi radili ctg i maleni je bio jako zivahan (par puta ga je skroz izbio pa je nestao kontakt) i poslije mi je doktorica rekla da su mi tlakovi super i da bi danas trebala kuci jedino da moram ponovit ctg (na to sam vec oguglala jer se cesto trebaju ponavljati) i ja sva sretna vec javila muzu itd.., da bi mi u 23h rekli da brzo spremim stvari i da idem dolje u rodiliste radit ctg jer da s bebom nesto nije u redu da su neka suzenja, da mu nesto smeta i padaju otkucaji.., ne da mi je srce stalo nego sam plakala cijelu noc i nisam znala sta se desava s mojom bebom jer mi nitko nista nije konkretno objasnio a napravili su paniku, i nista ujutro na viziti je bio doktor koji mi je sve lijepo objasnio da se izgubio kontakt i rekao da su ostali ctgovi bili bezprijekorni i da su nepotrebnu paniku napravili i napravio mi je uzv i color dopler i rekao da je sve savrseno u redu, sad ima 2980g, jedino da je malo dobio na tezini u zadnje vrijeme ali da to nije zastoj jer da bebe nakon 35.tjedna manje dobivaju i da je moja beba duga i mrsava..; uglavnom ne mogu vam opisat kako sam se osjecala i kako mi je bilo, napokon sam dosla k sebi i nadam se da sutra idemo kuci u miru. Bas sam mami i svekrvi rekla da blago njima sta su svoje trudnoce prolazile u miru bez tih silnih mjera i mjerenja.., ispricavam se na duuugom postu ali ga nisam mogla skratiti. Javim vam sutra dali idemo doma ili ne.

Mogu samo zamisliti kako ti je bilo😔
    A stvarno su neobzirni nekad.
    Bitno da je sve ok.
    Ovu noc ti zelim mirnu i da si doma sutra😊😘

• lola777
    20. Svibanj 2020. 23:51

Dora4

Zmya svako malo skicam forum oces li se javit..super da je sve u redu, mogu mislit koje je tebi olaksanje kad je meni ogromno :)
    Bas me zanima kako su Tonka, Versab, maare, lola??Mokvica..moram te pitat, tko je Đurđa?!
    Slazem se s mrvicak, ja sve teze pratim, znam znam sve cete rec da nije vazno samo nek se javim kako su klinci..ali meni iskreno tako fali uzet kavicu, neku zabavu za zube i provest koji sat s vama ♡
    Evo vec je proslo sluzbeno i vise od pola godine od kad pisem, a pratim jos od proljetnih beba …i fali mi da svakoj nesto napisem i obicni dnevni razgovori, nevezano za bebe cak..to mi je uvijek bilo i je super jer imam osjecaj prave zajednice i prijateljstava koja se ovdje razvijaju 😘
    Fale mi i ovi prijatelji redovni, koje nisam vidjela mjesecima, ali bas mi i vi jako falite!! Pratim vas koliko uspijem, al pisat ne stignem zbilja 😬 ajme kad izadjemo i budu oboje sa mnom non stop mislim da necu ni citat stic 🤪
    E da..fali mi i k**a i znate da ne mislim na 💐 hahahah
    Zivim za izlazak odavde i da dodjemo kuci, dam njima jest i da svi cetvero legnemo skupa na krevet i mazimo se bar par sati bez prestanka 🥰
    Laku nocko svima 😘😘😘😘
    E da, ljubomorna sam ko pas na riječku kavu!!! 🤭

Kod mene jos nista novo.Doma sam, ponekad bude neka lagana i neobicna bol, ali nista zbog cega bi zurila u bolnicu. Sutra idem na plodnu vodu pa ocekujem da me ostave, ali vam javim.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.