Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    20. Svibanj 2020. 20:08

Polly ne znam sto si pisala, meni je promaklo 🤗 nadam se da si ok...
    Zuza cestitam na urednom pregledu, i meni su sad pred kraj mjere manje nego tjedni. 🤷‍♀️ A do sada je uvijek bilo obrnuto. Ni ja se ne stresiram, bitno da je to tu negdje. Mislim da reagiraju na neka veca odstupanja, a da ovakva mala zapravo ulaze u neki prosjek. 

Polly
    20. Svibanj 2020. 20:13

Stvarno ste ko serija, propustiš par epizoda (par dana) i više popratit nikako 😅 Ma ni ja se ne sjećam šta sam pisala haha ništa prevažno vjerojatno.. Ja sam dobro, malo me trta što nismo sobicu još uredili, točnije prvo izbacili stari namještaj uopće, a onda još okrečiti i sastaviti sve za nju.. Pa onda torba za rodilište, imam ja vremena, al mi se stalno po glavi mota štaa ako nešto bude ranije pa to planiram srediti idući tjedan kad napunimo 34tt. Ne mogu vjerovati da smo već sve u gadnim pripremama, dapače evo Lola ide roditi, pa kad prije?? 

Trudy
    20. Svibanj 2020. 20:14

Kava u Rijeci meni pase kampus i to vrijeme mi isto odgovara 👍 tako da sto se mene tice moze tako 😉👍 
    Ono na s 😂 sta je to? Mislim da od kad je karantene nije bilo ni s 😁 ne znam ni kad ce ga bit... muz kao stalno radi, ja po cijele dane s malim, na kraju dana sam mrtva umorna, nije mi ni do cega... evo sad je isao mom bratu neki materijal pomoc nosit, pa umjesto da se izuje na ulazu je lijepo po cijelom stanu prosao s tenisicama tako da sad opet idem pod prat jer je sve zacapkano...
    Htjela sam nesto pozitivno napisat al ovo capkanje me izbacilo iz takta 🙄

• Bebac24
    20. Svibanj 2020. 20:15

indy34

Polly sory ako smo te zapostavile ,,sta da ti kazem vidis da smo kao serija 😂😂al Dinastija nema kraja samo novi nastavci ..😂😂😂 ..Mimosa ja sam kao Bebac sto kaze asexualna ne mogu kako sam ovako golema samoj sebi i iskreno tesko mi je sa mojim stomakom pa se sve i plasim ..sacekacu neke bolje dane .iskreno ne fali mi jel inace ja sam kad nesto hocu nema kako mora 😂😂😂

Indy nisam ja asexualna ahahaha bi ja al mi se neda natezat sa 120kg (muz). Pa je lakse self service u minut gotovo ahahahah 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂 

Rose1
    20. Svibanj 2020. 20:18

Dana je, je, danas i meni bilo bas dobro. Mi smo vec sve dosts informirane pa nam sve poznato. Meni patronazna preporucila stolcic, ali da, nije u funkciji(tako rekla), a i sve to ovisi o situaciji. 
    E jesi culs kad je rekla da nema potrebe ponovno provjeravati antitijela ako su bila negativna odmah, i ako je krvna grupa pozitivna. To sam je htjels malo pitati pa mi se nije dalo
    Zuza odlicno, nisu sve bebice iste...ti si u terminu i samo opusteno
    S..  ni ne sjetim se toga od sve ove brige i panike🤷‍♀️😱

💙

• indy34
    20. Svibanj 2020. 20:18

Bebac24

indy34

Polly sory ako smo te zapostavile ,,sta da ti kazem vidis da smo kao serija 😂😂al Dinastija nema kraja samo novi nastavci ..😂😂😂 ..Mimosa ja sam kao Bebac sto kaze asexualna ne mogu kako sam ovako golema samoj sebi i iskreno tesko mi je sa mojim stomakom pa se sve i plasim ..sacekacu neke bolje dane .iskreno ne fali mi jel inace ja sam kad nesto hocu nema kako mora 😂😂😂

Indy nisam ja asexualna ahahaha bi ja al mi se neda natezat sa 120kg (muz). Pa je lakse self service u minut gotovo ahahahah 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂

Oprosti ja sam razumjela kako meni pase ...znas e drago mi je da nisam jedina ...pa se kao obradovala vidi ima jos neko kome nije do toga ....

• Bebac24
    20. Svibanj 2020. 20:20

LUX

Kolacic

Lux ne brini i meni ti je tako. Ima dana kad je mala divlja. Imam osjecaj da je maraton pretrcala koliko zna ponekad biti aktivna. Ovisi kako ti je beba okrenuta pa ju tako i osjecas. Ali meni je bas jucer ginekologica rekla da se nemam potrebe brinuti ako je dan-dva ne bi osjetila, jer se moze okrenut prema ledima ili jednostavno biti mirnija.

Pa ova moja beba trci po tom trbuhu. Ja ju od 17 tt osjetim, posteljica mi je straga, ali ovo u zadnjih par dana nije normalno haha mislim drago mi je ali nisam ocekivala taj intenzitet. Nekad uopce ne prestane udarat haha mala uopce ne spava ajme 🤣🤭

Lux zapravo su najaktivniji bas u tim tvojim tjednima dok imaju mjesta a dovoljno su jaki. 
    Poslije je to sve guranje vise, lupe oni i luduju al kazem evo meni u obje trudnoce najvise bili aktivni od 22-30tt. Mada moj je aktivan i sad po cijele dane ali totalno drugacije. To je raatezanje od rebra do rebra. Jucer ujutro muzu skoro pozlilo jer je vidio cijelu nogu vani 😂 

Rose1
    20. Svibanj 2020. 20:21

Trudy

Kava u Rijeci meni pase kampus i to vrijeme mi isto odgovara 👍 tako da sto se mene tice moze tako 😉👍
    Ono na s 😂 sta je to? Mislim da od kad je karantene nije bilo ni s 😁 ne znam ni kad ce ga bit… muz kao stalno radi, ja po cijele dane s malim, na kraju dana sam mrtva umorna, nije mi ni do cega… evo sad je isao mom bratu neki materijal pomoc nosit, pa umjesto da se izuje na ulazu je lijepo po cijelom stanu prosao s tenisicama tako da sad opet idem pod prat jer je sve zacapkano…
    Htjela sam nesto pozitivno napisat al ovo capkanje me izbacilo iz takta 🙄

Uzivajte curke na kavi u Rijeci. Rado bih, bas bih voljela lagano druskanje, ali sam na mirovanju☹😥

💙

• Bebac24
    20. Svibanj 2020. 20:21

indy34

Bebac24

indy34

Oprosti ja sam razumjela kako meni pase …znas e drago mi je da nisam jedina …pa se kao obradovala vidi ima jos neko kome nije do toga ….

Ahahahaha ma sve 5 😂😂😂

• indy34
    20. Svibanj 2020. 20:22

Polly

Stvarno ste ko serija, propustiš par epizoda (par dana) i više popratit nikako 😅 Ma ni ja se ne sjećam šta sam pisala haha ništa prevažno vjerojatno.. Ja sam dobro, malo me trta što nismo sobicu još uredili, točnije prvo izbacili stari namještaj uopće, a onda još okrečiti i sastaviti sve za nju.. Pa onda torba za rodilište, imam ja vremena, al mi se stalno po glavi mota štaa ako nešto bude ranije pa to planiram srediti idući tjedan kad napunimo 34tt. Ne mogu vjerovati da smo već sve u gadnim pripremama, dapače evo Lola ide roditi, pa kad prije??

Ma stignes sve vjeruj ...nemoj ni da  razmisljas da ce date bilo sta nabrzi ..samo se opusti ja sam moj kofer spremala mjesec dana svaki dan danas cu sutra cu ..eno otvoren je pripremljen al  ije zatvoren kao da mi jos nesto fali ..al mislim da ni ovi momci nece dase zure izgleda mi tako kao da su se tek sad udobno smjestili 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.