Evo nas idemo kuci. Sve je u redu. Drugi ctg dobar, druga doktorica kaze da je sve ok i sa ultrazvukom i protocima.
Strasno i nevjerojatno da jedna takva profesionalna osoba koristi takav rijecnim u odnosu i radu s ljudima, zenama, trudnicama! Onako se drzala za glavu i govori mi ne ne ne ovo nije dobro ma gledaj ma vidi, ovo je sve sugavo…
ne mogu se nacuditi. Evo, dakle zakljucak je da smo hvala bogu svi dobro, bebac je dobro ♥️, idemo ponovno za tjedan dana u trudnicku(Vinogradska) osim ako ne krene prije. Hvala vam svima na podrsci i lijepim rijecima. Ima nas svtvatno svakakvih.
Bitno da je happy end!🥰🥰🥰sad zaboravi na tu seljanku🙈
Zmya znala sam da je sve super🥳❤glupa doktorica, retardirana zenska...sad si mirna, uzivaj
Tecaj online meni iskreno danas bzvz
💙
Vitamine i minerale nije dobro uzimati wtf
Nije dobro piti omege, folnu itd
Magnezij isto ne, rađe mineralnu-meni presmijesno
💙
Zmya, bas mi je drago da je sve u redu!! 🎉 Mare, joj koja iskustva, bas su netakticni. Sad me strah ici kod nekog drugog dr na ctg kad bude... Uvijek su ti pregledi stresni, samo se nadas da ce sve bit dobro. Imam osjecaj da bih se rasplakala da me krivo pogleda, to je bas situacija kad ti ne treba nista negativno. Nadam se da vise nece biti takvih situacija. 🍀
Vitamine i minerale nije dobro uzimati wtf
Nije dobro piti omege, folnu itd
Magnezij isto ne, rađe mineralnu-meni presmijesno
Gdje si to slusala?
Napokon sam uhvatila vremena pročitati jer nam je danas došao i tata iz Zg pa smo oko toga cijeli dan.
-
Zmya, ja sma u šoku. Odvratna koza, moram se tako izrazit. Baš te bezveze uznemirila, drago mi je da je na drugom ctg-u sve bilo ok. Pa i da je manja beba, ne znači da ima neki problem, užas koja glupača
-
Mamice, gdje ste???
-
Tonka, bolje da si pod nadzorom. Ne brini zbog kose i dlaka. Iako sam i ja takva kao ti i vjerojatno bih razmišljala jednako.
-
Svea, ja sam isto razumjela da su je kudili jer nije došla ranije. Trudnički mozak haha
-
Ne znam jesam li još išta mislila napisat, ako jesam, otišlo je u vjetar...
Danijela, bitno da si potvrdila da nije K, a stvarno ne znam što bi moglo biti. Nema takvog iskustva.
-
Rio, drago mi je da su te ipak uspjeli riješiti. Držim fige za dobre nalaze.
Maree ja ko i svea bila shvatila da se to odnosilo kao da si dugo cekala, pa zato. Ooo svasta, nevjerojatno.
Zmya super da je sve u redu.
Rose, ma daj, to su govorili na tecaju?
Leonie, Fenjer da, online tecaj organizira Kbc. Ok, najbolje je iz hrane, ali ne mozes dovoljno unijeti
..casa mineralne umjesto Mg. Ma daj, wtf. I da previse folne izaziva rak.
💙
Aaaajme koja glupaca. Bas moram tako napisat.. Odvratno... Reci za ctg da je sugavo.. Ajme sta bi joj ja na to izgovorila.. Meni je kratak fitilj kad s budalama imam posla. Tako da sigurno je nebi postedila.
A za AFI meni je bio 12 u 34 tjednu. Ginekolog kaze sve ok, plodna voda se mora smanjivati kako se blizi porod i uz to beba je veća..
Rose, nisu ni meni danas bile nesto ekstra zanimljive teme. Od nutricinista nisam ni ocekivala drugacije izjave nego samo iz hrane da crpimo sve. A dalo bi se nabrojit koliko osoba jede samo jednom tjedno ribu, a da ne spominjem vise pa da npr. Usoiju dobit potrebne omega 3 kiseline. Ali ajde. Mene vise zanimaju, neke druge teme.
Zmya drago mi je da je nakraju sve u redu 😘
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji