Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    18. Svibanj 2020. 18:59

dana130

Rose, nisu ni meni danas bile nesto ekstra zanimljive teme. Od nutricinista nisam ni ocekivala drugacije izjave nego samo iz hrane da crpimo sve. A dalo bi se nabrojit koliko osoba jede samo jednom tjedno ribu, a da ne spominjem vise pa da npr. Usoiju dobit potrebne omega 3 kiseline. Ali ajde. Mene vise zanimaju, neke druge teme.
    Zmya drago mi je da je nakraju sve u redu 😘

Slazem se s tobom. Ni mene ovo danas nije pretjerano zanimalo. 

💙

Mila7
    18. Svibanj 2020. 19:19

Zmya sorry nisam upratila, jesi bila na redovnom pregledu ili si imala kakvih tegoba?
    Drago mi je da je na kraju sve dobro, a mene zaista ljuti da za svaki kuki moras ici privatno da bi te tretirali kao covjeka. Ja zaista ne mogu drzati jezik za zubima i da mi netko komentira da je nesto šugavo cula bi me. Ahhh sad sam sva iznervirana kako moze tako govoriti. I onda pricaju o natalitetu mamicu im njihovu 🤐. I sto se tice tezine, oni tezinu mogu samo procijeniti na temelju duzine određenih kostiju bebe, tako da mi nije jasno na osnovu cega ona moze sa sigurnoscu reci da beba ima manje kg od preporucene za te tjedne. Koza šugava 😤
    Uf oprostite al bas me naljutilo ovo citati. Nek si ti nama dobro i cuvaj se 🥰♥️

Vrapčić123
    18. Svibanj 2020. 19:50

Zmya pa zbilja je krava. Ne razumijem kako žena može biti tako odvratna prema ženi, umjesto da izusti koju lijepu riječ! Ma fuj fuj. I samo ću ti reći i ako ti bebica ima 2500 grama to je sasvim lijepa kilaža. Moja sestra rodila potpuno zdravu prekrasnu curicu s tom kilažom, eto da znaš. Malena ima evo dvije godine, zdrava potpuno i prekrasna curica! Nećakinju mi je imala 2400 grama i evo curka se priprema za upis za medicinu, pametna i lijepa. 💛 I da, drago mi je da je sve ok na drugom ctg. I nadam se da si ovu šugavu vidjela prvi i zadnji put. 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    18. Svibanj 2020. 20:05

Vezano za tu kilazu, evo muz mi kaze iz prve ruke da procita nalaza i nalaza i svakakvih i kilaza tj.gramaza i da ne vjerujete slijepo u ti sto vam kompjuter izbaci. Kaze da razlike budu nenormalno velike izmedju tog izracuna i kad se beba rodi. Da zna pisati u nalazu 2600g a todi se beba za kilu teza i obrnuto. To je jako jako tesko procijeniti i ne postoji taj kompjutrr koji zna tocno stanje. Zato ja sve te mjere tj.tezinu uzimam s rezervom. 

zmya
    18. Svibanj 2020. 20:09

Mila redovni pregled bio..
    Vrapcic da i ja se nadam da je tako da je orvi i zadnji put vidim..
    Glavica je za 37 tjedana, trbuscic za 34, noge za 36. 
    Al ono komentari, ovo nista ne valja ovo je sve sugavo, ne moze covjek vjerovat. 
    Sad da idem bilo sto citat na netu, zastoj u razvoju ovo ono, panika me hvata pa ispalit cu do ponedjeljka... jel posteljica gubi funkciju jel ovo jel ono sad idem citat kako poboljsat protoke oa naidem na clanke da je neko izgubio bebu u 37om tjednu. Budrm ujutro nazvala svoju ginicku socijalnu mozda ona bude znala sto napraviti jer sam ful uznemirena. :/

zmya
    18. Svibanj 2020. 20:11

Kao pise jos RI UA 0,53 i RICM 0,78-0,81. Nemam pojma sta to znaci. 
    Al da je koza stvarno je koza! Ona meni da sam joj jos samo ja trebala na kraju dana prije nego je otisla u popodnevni privatluk! 
    Hvala vam krafnice ♥️♥️♥️♥️

• anav05
    18. Svibanj 2020. 20:11

Mila7

Zmya sorry nisam upratila, jesi bila na redovnom pregledu ili si imala kakvih tegoba?
    Drago mi je da je na kraju sve dobro, a mene zaista ljuti da za svaki kuki moras ici privatno da bi te tretirali kao covjeka. Ja zaista ne mogu drzati jezik za zubima i da mi netko komentira da je nesto šugavo cula bi me. Ahhh sad sam sva iznervirana kako moze tako govoriti. I onda pricaju o natalitetu mamicu im njihovu 🤐. I sto se tice tezine, oni tezinu mogu samo procijeniti na temelju duzine određenih kostiju bebe, tako da mi nije jasno na osnovu cega ona moze sa sigurnoscu reci da beba ima manje kg od preporucene za te tjedne. Koza šugava 😤
    Uf oprostite al bas me naljutilo ovo citati. Nek si ti nama dobro i cuvaj se 🥰♥️

Haha, tako sam i ja napisala.
    Mislim da bi joj rekla da dok ja lipo pojedem nesto slatko da se beba eto njoj dovoljno razbudi nek ona popije nesto za smirenje.
    Bitno da je Zmya dobro😊

Rose1
    18. Svibanj 2020. 20:15

Zmya nista ne citaj, nista ne guglaj, samo ces se uznemiriti. Zena nije normalna i zapravo bi joj trebalo zabraniti da radi. Znaci nikad se ne moze reci da je sve sugavo. Rekao ti je drugi doktor da je sve ok, i sve je ok
    Slazem se s Kaktusicom, ta tezina moze jako odstupati. To kompjuter izracuna po duzinama koje se unose koliko sam shvatila, ali neke bebice su buckice, a neke mrsavije i ne moze se to tocno znati, a i dosta je da se pogrijesi koji mm i eto druge kilaze

💙

Rose1
    18. Svibanj 2020. 20:15

zmya

Kao pise jos RI UA 0,53 i RICM 0,78-0,81. Nemam pojma sta to znaci.
    Al da je koza stvarno je koza! Ona meni da sam joj jos samo ja trebala na kraju dana prije nego je otisla u popodnevni privatluk!
    Hvala vam krafnice ♥️♥️♥️♥️

Protoci su ti to

💙

MissyR
    18. Svibanj 2020. 20:20

Zmya ne sekiraj se draga bitno da je sve u redu ispalo na kraju 🥰 Uvijek se naljutim kad vidim da su prema nama trudnicama tako bezobzirni a znaju da svaku njihovu rijec upijamo i da nas hormoni "peru".. isto sam naletila prije par mjeseci na groznog doktora u bolnici i proplakala cijelo popodne...tako da i ovoj tvojoj doktorici lijepo fino saljemo jacmenac 😉

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.