Trudy ni klincima nije svaki dan za jelo jednako ,ovisi mnogo o vremenu... Moja se nije ništa najela za doručak, četvrt male žemlje i šaličicu kakaa. Za ručak smo imale pastu carbonaru sa finim domaćim špekom,i pola paradajza, prvo je pojela paradajz a zatim se nametala tijesta ko da sutra nema. Dva sata iza toga u dva navrata pojela po pola zdjelice borovnica i sad navečer pol zdjelice žganaca s mlijekom i malo kakaa.. i to je dobar dan. A ima dana kad maše glavom na sve- ni kajganu ,ni Gris, ni špek za čim je inače luda... Imaju oni svoje fraze ,isto ko i mi ,nemoj se dati iznervirati i obeshrabriti 😘
Sreća mamina
Dobrodošao
Amneris mozda gleda a da ti ne kaze. Meni vec dugo gleda. Kod mene to izgleda da gleda pupcanu vrpcu i onda upali nesto i vidi se kao plava i crvena boja (valjda vena i arterija, pojma nemam 🙈) i ukljuci zvuk pa se cuje ko srce da udara. I gleda protoke u mozgu/glavi.
Hehe, baš ste me nasmijale. 🤣 I ja sam jednu rundu hrane za bolnicu bila pojela, sad ovu drugu ne diram. Muž mi se smijao, rekao je da sam ko djeca kada idu na izlet pa noć prije krenu jesti hranu za izlet. 🤣Danas spakirala torbu i ruksak za rodilište. Nadam se da moje pakiranje malo unaprijed neće ohrabriti malu da puno požuri. Samo nek ostane ona unutra još neko vrijeme. 🤔🤔🤔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure meni nikad dosad doktor nije gledao protoke. Jel to normalno?
Sigurno gleda, ali ne kaze. Cuje se slicno kao kad srce kuca, isto je zvuk tako neki
💙
Amneris mozda gleda a da ti ne kaze. Meni vec dugo gleda. Kod mene to izgleda da gleda pupcanu vrpcu i onda upali nesto i vidi se kao plava i crvena boja (valjda vena i arterija, pojma nemam 🙈) i ukljuci zvuk pa se cuje ko srce da udara. I gleda protoke u mozgu/glavi.
Tocno tako, meni ginekologica to svaki put skoro upali zadnjih 2 mj
Pa bas i ja mislim, u autu je vruce rastopila bi se cokolada a moram nosit torbu na pregled 😉 bolje da smo mi to rijesili
Zmya bas je grozna ta doktorica.... takt ravan 0 pa i da je neki problem ( drago mi je da nije ) ne govori se na takav nacin... a super da je sve ok to 🥰🤭meni su tako za malu govorili da je sitnija , i rodila se sa 3060g tako da imas jos 3 tjedna do kraja tako rec moze se nsdebljati jos, a i da se rodi manje kilaze sta ima veze.... glavno da je ziv i zdrav 💗a to je !!!
Hvala cure, stvarno dosad nisam vidjela ni čula to što opisujete, ali svakako ga pitam sljedeći tjedan na pregledu.🙏🏻
Žuža savršen opis hranjenja gegavaca! Naša zna da ajde za doručak , ručak i večeru mora sjediti u stolici , za stolom jer onda najčešće jedemo i mi, al užine.... To ak ne hoda i glođe jabuku ne valja. Nema užinanja na mjestu, jabuka ako je narezana ne valja, ko ju stavi sjediti za vrijeme užine dobije nogom u glavu. Al čim se za vrijeme gl. obroka počne vrtjeti u stolici ,nema, ide obrok k Kraju, sita je.
Ja recimo mrzim jest juhu,imam traume od bake koja je smatrala da mogu pojesti ko i moj tata, nametala bi juhu u tanjure pa bi nas pol dana tak juha čekala. Nisam jednom plačući ostala sjediti za stolom ,maltene se ispovraćala od hladne i masne juhe . I zato sad kad vidim da mi brljavi ,nema, prekidamo s jelom pa probamo kasnije jer si ne želim djetetu priuštiti da ima takve asocijacije kakve imam ja ...
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji