Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Faustina
    18. Svibanj 2020. 16:45

zmya

Bok cure… ja evo cekam i cekam. Moram ponoviti ctg. Vaginalno sve ok, zatvorena sam skroz. Docekala sam nekako i ctg. Uzv sam takorec jedva nazicala da mi naprave, i onda mi je dosla jedna doktorica ciji je komentar bio ne, ovo nije dobro. Ja kazem sta nije dobro, a ona meni da je ctg sugav. Ja wtf!? Pojedi ovo ono la la, a ja pojela bananu prije, vec mi tlak pada na stolu, da sam stala na nogama srusila bi se. I onda plodna voda, e i ovo je sugavo. Ja ne mogu sebi doc. AFI 12/13. Da je beba sitna, tt 2600. A ja tolika zena a beba sitnija. Nesto mrmljala oko tih protoka ovo ono, ne mogu niti istipkati te komenatre, kao daje mi prolaznu ocjenu al me gore poslala u rodiliste za napraviti opet ctg. Nikako kao kontrola za dva tjedna nego za tjedan i to ponovit ctg da vidimo sta ce bit i sta ce mi ovdje rec. Znaci, sad sam zgurala korner u usta, tresem se i cekam ispred ordinacije da me zovu unutra, probat ce muz doc jer sam u nemogucnosti da ista normano radim im funkcioniram, plakala bi. Cetiri sata sam vec u bolnici.

Joj...zao mi je sto te potrefila ta netakticna lijecnica. Ali doista vjerujem da ce to sve biti dobro. U tjednima si kada je sve sigurno. Samo neka te prate. Oprosti ako gnjavim s pitanjem, ali u kojoj si to TA?
    Ja sam u 1.trudnoci u 37.tt imala prvi pregled u TA uVinogradskoj i lijecnica mi je rekla da mi lagano nestaje pl.vode. Nista strasno, ali da bi pratila. Pa me narucila tipa za tjedan dana. I onda me ipak ostavila na odjelu (s 37+2tt),a rodila sam s 38+2tt... Doista su me svaki dan temeljito gledali i ja sam bila zahvalna sto nisam kuci, zabrinuta i misleci se je li sve ok... Tako da, nek oni tebe samo temeljito prate i upute. I ako treba, hospitaliziraju. Ti se cuvaj! Sretno ti❤.

Rose1
    18. Svibanj 2020. 16:49

zmya

Bok cure… ja evo cekam i cekam. Moram ponoviti ctg. Vaginalno sve ok, zatvorena sam skroz. Docekala sam nekako i ctg. Uzv sam takorec jedva nazicala da mi naprave, i onda mi je dosla jedna doktorica ciji je komentar bio ne, ovo nije dobro. Ja kazem sta nije dobro, a ona meni da je ctg sugav. Ja wtf!? Pojedi ovo ono la la, a ja pojela bananu prije, vec mi tlak pada na stolu, da sam stala na nogama srusila bi se. I onda plodna voda, e i ovo je sugavo. Ja ne mogu sebi doc. AFI 12/13. Da je beba sitna, tt 2600. A ja tolika zena a beba sitnija. Nesto mrmljala oko tih protoka ovo ono, ne mogu niti istipkati te komenatre, kao daje mi prolaznu ocjenu al me gore poslala u rodiliste za napraviti opet ctg. Nikako kao kontrola za dva tjedna nego za tjedan i to ponovit ctg da vidimo sta ce bit i sta ce mi ovdje rec. Znaci, sad sam zgurala korner u usta, tresem se i cekam ispred ordinacije da me zovu unutra, probat ce muz doc jer sam u nemogucnosti da ista normano radim im funkcioniram, plakala bi. Cetiri sata sam vec u bolnici.

Ma joj, draga moja. Ma tko njima daje diplome?! Kako mene to ljuti, sad sam se bas izivcirala. Probaj se smiriti, zena je neprofesionalna, neampaticna seljankusa. Bez imala objasnjenja tako glupe komentare bacati, uh😤😤😤ja vjerujem da je sve super. Drzi se i javljaj nam se

💙

Rose1
    18. Svibanj 2020. 16:51

Rio13

Zmya nemam komentara 🙄 mogli su to na puno ljepsi nacin odraditi al ok. I ne kuzim to cekanje u tim TA toliko. Jel stvarno misle da jedna trudnica moze satima tamo biti i cekati nekakav pregled?
    Ja isla na VV za stitnjacu. Narucena u 15:20, dosla u 15:00 na drugi kat prijaviti se. Izasle tri tete iz sobe za saltere, ja kazem da sam dosla na pregled i kad sam narucena. Blenule u mene ko telad i jedna uspije prozborit “ajme trudnica”. I tako se mi gledamo. Izlazi cetvrta iz neke ambulante i kaze da ce me ona preuzeti. Upisuje me u komp, zove mog doktora koji je jos u ambulanti i normalno civjek kaze da me salje odma gore. Dodjem, on izbezumljen jer se desilo to da su me narucili u popodnevnu smjenu, a popodnevne smjene jos uvijek nema. Trebam vadit krv, laboratorij naravno ne radi vise. Zove okolo da vidi ko ce me primiti da mi izvade krv i uspije na Merkuru neki lab nazicat da mi izvade krv. Odveo me tamo nekim internim prolazima i eto uspjela sam sve obaviti na kraju.

Koja organizacija😤😤😤katastrofa...ajde bar si uspjela rijesiti

💙

• RitaM
    18. Svibanj 2020. 16:58

Zmya, mogu mislit kako se osjecas. Bas me nazivciralo to procitati. Kako je netko i napisao, ja bih na tvom mjestu otisla privatno sve jos provjeriti ako si u mogucnosti. Bas mi je zao sto te dopala doktorica koja je ocito ustala na lijevu nogu. Drzi se, sve ce to bit u redu. Probaj se malo smirit ako ikako mozes. Drzim vam fige da sve bude uredno.

dana130
    18. Svibanj 2020. 16:58

Zmya samo se probaj smiriti. Pa kakve veze i da je manja beba. Pa moje 2 frendice su rodile zdrave bebe od 2,5 kg u 37 tt i normalno nakon 3 dana isle doma i nitko nije pravio frku. Opet se vracamo nanto da su zene 5 puta gore jedna prema drugoj nego muski.
    Drzi se ❤️
    Rio odlicno da si nakraju ipak sve usojela obaviti 😘

Baby girl 💜

• anav05
    18. Svibanj 2020. 17:04

zmya

O Boze dragi, a bas je koza.
    I još žensko.
    Super joj je i nastup i terminologija i sve.
    Probaj se nekako smiriti, jako mi je žao da si sve to proživila.
    I šta Žuža kaze, probaj se mozda nekako hitno privatno naručiti, da se smiriš.
    Šaljem ti pozitivnu energiju❤

• anav05
    18. Svibanj 2020. 17:07

dana130

Zmya samo se probaj smiriti. Pa kakve veze i da je manja beba. Pa moje 2 frendice su rodile zdrave bebe od 2,5 kg u 37 tt i normalno nakon 3 dana isle doma i nitko nije pravio frku. Opet se vracamo nanto da su zene 5 puta gore jedna prema drugoj nego muski.
    Drzi se ❤️
    Rio odlicno da si nakraju ipak sve usojela obaviti 😘

Na žalost, baš to.
    Pročitala sam tako jednom da je Žena ženi žena.
    Ja i dalje ne mogu vjerovati da ih ima takvih, koje se bave tako osjetljivim poslom i da su takve. Evo ne znam što reći.

Amneris
    18. Svibanj 2020. 17:07

Apropo tih veličina beba, pred mjesec dana moja kolegica je prešišala termin i rodila sa 40+2 bebu od 2800 g. Sasvim zdrava normalna beba, samo manja. Tako da stvarno nema smisla po tome davati neke procjene.

Pepilli
    18. Svibanj 2020. 17:11

Zmyo nemoj se živcirati zbog netaktične doktorice koja ima loš dan, drži se i evo nadam se da će biti sve dobro na drugom CTGu 😘 
    Nažalost sumnjam da na medicini uz svu silu stručnih predmeta imaju kolegij međuljudske komunikacije,a nekim bi to doktorima oooooočajnički trebalo. 
    A što se tiče naručivanja u TA ,mogu reć da se čeka i čeka ,i to me jebeno srdi. Onak ,naruči te sestra u 8i30 ,ko i još bar 5 drugih trudnica a dva CTG kreveta... I onda ispadnu repovi jer su doktori koji su u ambulantama na hitnim carskim, negdje bilo gdje, čekaju i trudnice koje su bile naručene prije, ove koje su naručene kasnije dolaze ranije i odjednom puna čekaona hormona.... Ne okreneš se a već si proveo cijeli jutro u bolnici radi jednog komplet pregleda... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    18. Svibanj 2020. 17:12

Joj Zmya bas si naletila na pravu... Ima nacina i da je nesto sumnjivo kako reci i smiriti pacijenta, a ne ga ovako istresirati. Sto se tice velicine mislim da smo ti ja tu negdje, ja sam 180 sa 81 kg a bebac mi je prije 6 dana bio 2500... I sve normalno. Javi nam se sto prije 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.