Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    18. Svibanj 2020. 14:35

Čestitke na punim tjednima curee.. 🥰🥰
    Pčelice super je to za tvoje tjedne.. ❤️
    Zmya pa ti si bas top model... Vrh vrh. Mozes bit komotno na reklamama za trudnicku odjecu ili jos bolje veš 🔥🔥🔥
    Danijela drago mi je da je s jetrom sve u redu.
    Mene isto zna češati, ali najvise po prsima...
    Vučica divno za negativan nalaz 👌
    .. 
    Ja sam danas luda.. Dovezli mi kuzinu i lipo je iskrcali na sred stana i kao drugi dan moramo napravit termin za montiranje. 
    Eee kad ih sve nisam izbacila vani više.. Čekam je 3 mjeseca i sad kad triba doc beba filozofiraju mi nesto. 
    Sreća muž dobar sa šefom firme pa je otišao tamo i eto doc ce nam ujutro da nam to smontiraju..  
    Inace tko zna koliko bi cekali da nas uopce nazovu i naprave nam novi termin. 

Tonka341
    18. Svibanj 2020. 14:38

Pcelica super da je pregled prosao dobro i da je ctg uredan ☺
    Zmya izgledas stvarno 🔝
    Danijela dobro da si izvadila nalaze i da nije kolestaza, sad si mirna ;)
    Nove mame nam se vise ne javljaju ili je meni nesto promaklo? 🤔
    Ugl na viziti te trudove uopce nisu komentirali, samo tlak da opet ne valja i nalaz urina da cekamo dali ima proteina.., ja sam se sad skroz primirila ali ujutro me takva panika uhvatila kad su cimi poslali u rodiliste a ja sva nespremna jer nisam to tako planirala.., mozda je glupo u tim trenutcima o tome razmisljati ali ja bebu zelim ako je moguce docekati barem ciste kose i bez dlaka a ja sam ovdje sva zarasla jer sam ocekivala da cu ici doma brzo 🙈 i jos nisam muza vidjela i svasta mi se nakupilo .., ugl.muz ce danas donjeti i sampon za kosu i britvicu i sve pa cu bit spremna sto se toga tice, a ako bas krene ce naknadno donjet torbu za rodiliste koju sam pripremila prije par tjedana. 

Ante 💙 Maro 💙

• anav05
    18. Svibanj 2020. 14:40

Vucica

Danas sam otisla po nalaz za strepkokok bris - negativan!! 🎉
    Sutra prvi pregled u bolnici s punih 37 tjedana!

Pa super za dobar nalaz i sretno sutra😊
    Čekamo dobre vijesti!

• anav05
    18. Svibanj 2020. 14:42

Tonka341

Pcelica super da je pregled prosao dobro i da je ctg uredan ☺
    Zmya izgledas stvarno 🔝
    Danijela dobro da si izvadila nalaze i da nije kolestaza, sad si mirna ;)
    Nove mame nam se vise ne javljaju ili je meni nesto promaklo? 🤔
    Ugl na viziti te trudove uopce nisu komentirali, samo tlak da opet ne valja i nalaz urina da cekamo dali ima proteina.., ja sam se sad skroz primirila ali ujutro me takva panika uhvatila kad su cimi poslali u rodiliste a ja sva nespremna jer nisam to tako planirala.., mozda je glupo u tim trenutcima o tome razmisljati ali ja bebu zelim ako je moguce docekati barem ciste kose i bez dlaka a ja sam ovdje sva zarasla jer sam ocekivala da cu ici doma brzo 🙈 i jos nisam muza vidjela i svasta mi se nakupilo .., ugl.muz ce danas donjeti i sampon za kosu i britvicu i sve pa cu bit spremna sto se toga tice, a ako bas krene ce naknadno donjet torbu za rodiliste koju sam pripremila prije par tjedana.

Samo mirno, bitno da ste vas dvoje dobro i pod kontrolom.
    Fućkaš i kosu i dlake.
    Ja sam sama sebi rekla da, ako i bude tako neočekivano, ma neka i bude, sredit cu se ja za prvi izlazak, bitno da bude sve ok😊
    Kad bi trebali biti nalazi urina?

DanijelaBB
    18. Svibanj 2020. 14:47

Rose1

Vucica odlicno za nalaz🎉sretnooo sutra
    Danijela mozda reakcija na neki deterdzent, omrksivac, kremu? Jesi nesto promijenila?

Neee..ništa nisan minjala. Razmišljala san jesan li nešto možda pojela, ali nisan ni to...sve standardno 🤷‍♀️
    Tonka i Ena baš san sad mirnija jer ta kolestaza me baš uplašila...već san vidila kako me šalju u bolnicu, pa inducurani porod puno prije termina...🙈

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    18. Svibanj 2020. 14:48

Ena a vjerujem da si luda, ne znam za novi termincek, to ti o njima ovisi, ali koliko shvacam sutra ce ti montirati sto je super. 
    Tonka kuzim te, i ja sam zamisljala da cu ici lijepa i pofarbana, a sad moram mirovati i ne mogu frizeru i ne mogu se ni pogledati. Oprat ces kosu i obrijat se koliko mozes u bolnici ako te ne puste doma. Lijepo se smiri i misli na bebicu
    Mamice  kako ste nam? Mislimo na vas❤ Kako maleni🥰🥰🥰

💙

Rose1
    18. Svibanj 2020. 14:50

DanijelaBB

Rose1

Vucica odlicno za nalaz🎉sretnooo sutra
    Danijela mozda reakcija na neki deterdzent, omrksivac, kremu? Jesi nesto promijenila?

Neee..ništa nisan minjala. Razmišljala san jesan li nešto možda pojela, ali nisan ni to…sve standardno 🤷‍♀️
    Tonka i Ena baš san sad mirnija jer ta kolestaza me baš uplašila…već san vidila kako me šalju u bolnicu, pa inducurani porod puno prije termina…🙈

Glavno da su nalazi dobri🎉

💙

yvette
    18. Svibanj 2020. 15:03

Zmya wow 😍
    Zuza mommy bag je top 👍🏻👍🏻
    Naknada za bolovanje jeli to isto sto i komplikacije? Pretpostavljam...upravo mi dosao sms da je sjelo.
    Cestitke svima na punim tjednima i idem citati zaostatke

Žuža
    18. Svibanj 2020. 15:08

Meni je isto sjela rodiljna naknada, a komplikacije nisu jos. Ja sam na porodiljnom od 26.04.

18. Svibanj 2020. 15:11

Komplikacije očito neće danas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.