Pozz svima!
Cestitke svima na punim tjednima 🎂
Bebac ja sam planirala uzet nesto starijem od malog. Iako ti ovaj moj bas i ne pari na poklone 🙈 Al mozda ono ogromno kinder jaje. Tome se uvijek raduje iako ne smije tu cokoladu jesti. S igrackom se igra 5 minuta max. Al radpameti se kad vidi to kinder jaje 😂
Selena i tvoja ideja mi je mrak. Odvest cu bas malog u Muller i reci mu da izabere igracku za bracu i da ce mu on dati prvi poklon u zivotu. Mislim da je to stvarno divna uspomena. Jos sad imamo mogucnost sve to slikati 7 milijuna puta pa cemo imati dokaze 😃
Zmya totalno si 🔝🔝
Vrapcic ma ako Bog da u bolnici si jedva 2 dana. Ne treba ti izdajalica za tamo. Vjerojatno ce ti mlijeko doma bas onako ful naici. Iako, naravno, moze i u bolnici, al nek ti onda netko drugi donese. Nemoj se bzvz zatrpavat. Ja imam ovu Mommy bag https://ibb.co/cDGWF9z. Ogromna je i natrpala sam je bas ful. Jedva sam ju zakopcala 🤦♀️ Al je stvarno velika. Kad mi pelene i ulosci zauzimaju masu mjesta. I jos cu si ruksak za radjaonu uzeti. Tamo cu si i hrane stavit da imam 😂 Strah me da ne bi bila gladna. Jako ne volim biti gladna 😬🙈
Izdajalicu ne mislim uzimati jer za ta 2-3 dana u 90%.slucajeva ni ne dode navala mlijeka a i da da to se da rucno rijesiti.
Sto se tice komplikacija nisu ni meni sjele. Jucer sam nesto na Dnevniku gledala kako jos nisu isplatili one potpore poslodavcima od 4000kn zbog korone. Sad se bojim da blagajna nije ful presusila 😳 Mislim, valjda nisu dirali porodiljne naknade, al poznavajuci nase politicare 😱
Sto se tice komplikacija nisu ni meni sjele. Jucer sam nesto na Dnevniku gledala kako jos nisu isplatili one potpore poslodavcima od 4000kn zbog korone. Sad se bojim da blagajna nije ful presusila 😳 Mislim, valjda nisu dirali porodiljne naknade, al poznavajuci nase politicare 😱
Nisu ni meni komplikacije. Mislim da će sutra.
Potpore su isplaćene 15. Moja mama je isto na tome. Prijateljica mi je dobila danas porodiljni.
Pčelice drago mi je da je ctg bio dobar. Samo hrabro i bit će sve super! Sada ti lijepo držim fige da izdržiš do tog željenog 37.tjedna! 🤞🤞🤞
Pčelica i ja tako mislila uzeti pola paketa Chicco uložaka, zbilja su ogromni. I smanjiti koliko mogu, al opet mi muž nije toliko blizu, pa ću ipak morati malo više toga uzeti možda... A valjda će dozvoliti da muž donese neke stvari jer u Petrovoj nema posjeta. Može biti na porodu i šalju ga doma. Tako je bar za sada...
Žuža da točno, zbilja je dosta tih stvari. A ništa, onda ću izdajalicu doma pripremiti pa nek bude spremna, pa će muž donijeti ako zatreba. Torba ti je super! 😍
Bebac uf valjda ću ja to znati ručno,hehe... A kak druge žene, tako ću nekako i ja... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Komplikacije ni meni nisu uplaćene.
Žuža vjerujem da nas trudnice zbilja ne smiju dirati, mislim da od penzića i od nas zbilja ne smiju uzimati kakva god frka bila, tako da vjerujem da će nam do 20.biti uplaćeno. Meni je prvi put žena u HZZO rekla da je uplata obično oko 20.u mjesecu...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Black uzivaj danas u hrani, u svemu sto si jucer propustila 😁 Drzim fige za dobre rezultate.
Vrapcic ja sam neki dan sterilisala dude, flasice, nosi set, pumpu za mlijeko, ma sve. Valjda nije rano. A necu nositi pumpu, jer ne ocekujem da ce mi mlijeko do i u vrijeme boravka u bolnici, i ako dodje, sumnjam da ce mi biti potrebna pumpa. Evo ti jedna fotka, naletila na internetu https://ibb.co/zXjSmbk
Pcelica super za dobar ctg. Ja ga imam sutra i pomalo sam tuzna sto znam da nece biti uzv. Ne brini za jedan prst, nije to nista za tvoje tjedne. Mene bi vise mucilo da sam skroz zatvorena 😰
Pcelica cestitam na dobrom pregledu, a sto se tice otvaranja, cure su rekle. Sve je to individualno, malo vise miruj i vjerujem da ces jos izgurati. Prijateljica je dugo bila tako otvorena, a nije ni mirovala i rodila u terminu...nema pravila
💙
Mimoza i Ena, jeste vi pripremile kakve mrezaste jednokratne gace i uloscke tipa Chicco i Vir za bolnicu? Ja sam cula da kod nas to sve dobijemo u bolnicama, al me zanima dal ste se vi ipak opskrbile sa time i dali cete ponijeti sto u bolnicu?
Danijela sto se tice nalaza, nisam lijecnica ali mislim da bi na temu jetre mogla drzati predavanja 🙄
Ugl to su minimalno pivisene vrijednosti koje ne ukazuju na kolestazu a snizeni GGT ti pokazuje da imas super zdravu jetru i da bi mogla tu i tamo malo i alkohola popiti, nakon poroda, naravno 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji