Zmya izgledas mrak 😍👌🥰
Vrapcic ja cu svoju nosit izdajalicu jer mi je trebala s malom pa sam uzimala bolnicku... meni je drugu noc bas nadoslo mlijeko uzas.. ako si blizu bolnice pripremi pa ti lako donesu... ja sam cca 2sata od bolnice pa nije zgodno bas ..
S malom sam sve potrpala u mali.kofer... ljeto je pa kontam manje je stvari 🤭
Danijela sto se tice nalaza, nisam lijecnica ali mislim da bi na temu jetre mogla drzati predavanja 🙄
Ugl to su minimalno pivisene vrijednosti koje ne ukazuju na kolestazu a snizeni GGT ti pokazuje da imas super zdravu jetru i da bi mogla tu i tamo malo i alkohola popiti, nakon poroda, naravno 😅
😅😅😅 hvala ti Mila 😘
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Danijela ja sam imala jako povisene jetrene nalaze, slali me na uzv abdomena i sve bilo super, na kraju ispalo od Prenatala. Jel te jos svrbi sve?
Danas sam otisla po nalaz za strepkokok bris - negativan!! 🎉
Sutra prvi pregled u bolnici s punih 37 tjedana!
Kolacic ne trebaju nama ni ulosci ni mrezaste gacice, sve cemo imati u svom ormaricu kraj kreveta. Cak daju i da poneses kuci po par komada. Ja sam spakovala samo jedne normalne gacice da obucem kad krenem kuci. Opet ti mogu javiti i nakon poroda kakva je situacija, pa da se spremis.
Jucer sam saznala da ovdje uopste ne rade epiziotomiju.
Zmya bome si komad 🥰
Selena ja jos radim, jedno vrijeme od doma dok je ovo trajalo, danas sam na poslu i jos 3 tjedna bi trebala, preksutra bi trebala dovi nova kolegica, pa bi je trebala uciti prije odem ca, nadam se da cu izdrzat. Sad me vec lagano bole leda, nisam navikla bas ovoliko bit na poslu.
Pcelice super za pregled i uredan ctg😘
Baby girl 💜
Danijela ja sam imala jako povisene jetrene nalaze, slali me na uzv abdomena i sve bilo super, na kraju ispalo od Prenatala. Jel te jos svrbi sve?
Svrbi, ali ne tako strašno kao predhodna dva dana...sad osjećan lagani svrbež, ali neman potrebu da se počešem. Sada san čak sumnju bacila na alergijsku reakciju na ubode komaraca 🤔. Nisan prije imala slične alergijske reakcije, ali možda se sada u trudnoći nešto prominilo. Iman neke sitne točkice po rukama i nogama, a muž je beknia par komaraca jučer. Nigdi nisan bila za vikend tako mogu sigurno reć da me ništa drugo nije moglo bocnit.
Super za negativne briseve 👏👏👏
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Kolacic ne trebaju nama ni ulosci ni mrezaste gacice, sve cemo imati u svom ormaricu kraj kreveta. Cak daju i da poneses kuci po par komada. Ja sam spakovala samo jedne normalne gacice da obucem kad krenem kuci. Opet ti mogu javiti i nakon poroda kakva je situacija, pa da se spremis.
Jucer sam saznala da ovdje uopste ne rade epiziotomiju.
Ok, tako sam i mislila. Hvala
Za epiziotomiju sam i ja cula da ne rade.
Mimoza lako ih steriliziraš još jednom ako će biti potrebno. 👍 Hvala na sličici, baš ću proučiti to. 😘
Trancie mi smo pola sata od bolnice, nije tako strašno. Ma pripremit ću mužu sve što će mi eventualno zatrebati pa neka donese. Uf kako si ti daleko od bolnice... 😮 Jesi tako putovala i sa prvim djetetom do bolnice? Jel ti bilo stresno? Ja se uplašila da mi je 30-40 min daleko do bolnice ovisno o gužvi u gradu.
Vučica čestitam na urednom brišu! 🎉🎉🎉 Sretno sutra! 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vucica odlicno za nalaz🎉sretnooo sutra
Danijela mozda reakcija na neki deterdzent, omrksivac, kremu? Jesi nesto promijenila?
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji