Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    18. Svibanj 2020. 11:17

svea

Cure jesu kome sjele komplikacije?
    Gledam e-građanin - još nisam mail o naknadi dobila, inače uvijek mail dođe 17. rano ujutro. Sve me strah da su nešto zeznuli s doznakama 😥

Nisam ni ja dobila, uh, nadam se da nisu zeznuli🙏

💙

Rose1
    18. Svibanj 2020. 11:21

svea

Rose1

svea

Gledam e-građanin - još nisam mail o naknadi dobila, inače uvijek mail dođe 17. rano ujutro. Sve me strah da su nešto zeznuli s doznakama 😥

Nisi mail dobila?
    Ajde onda ima nade da će sutra biti ili kasnije…sumnjam da su baš i meni i tebi zeznuli 🙏

Nisam dobila kunice, a taj e-građanin ni ne otvaram. Prijateljica isto nije dobils

💙

Maggy_1
    18. Svibanj 2020. 11:28

Ni ja nisam dobila ni mail potvde o primanju doznaka za travanj, ni na e-Građane. Bit će vjerojatno u toku dana. 

18. Svibanj 2020. 11:29

Sad sam pojela veeeeliki bogati sendvic, kasnije lazanje za rucak i onda od slatkog imam brdo jagoda za popodne 🍓 🍓 🍓 🍓 🍓 👌🙃 ovaj secerni koktel mi uvrh glave za jutro

18. Svibanj 2020. 11:29

svea

Rose1

svea

Nisi mail dobila?
    Ajde onda ima nade da će sutra biti ili kasnije…sumnjam da su baš i meni i tebi zeznuli 🙏

Nemam ni ja nista na e-gradanima, niti na racunu. Ja se nadam da ce biti ipak danas 😂

selena
    18. Svibanj 2020. 11:37

Pozdrav cure, 

Bebac - imam obrnutu situaciju vezano uz dar,....imam mlađu sestru 6 god i sjećam se da sam ja njoj kupila poklon, neku lutku ,kad je dolazila kući iz bolnice s mamom, išla sam to kupiti sa tatom dok je mama bila u bolnici... sjećam se da sam bila oduševljena što ja nešto kupujem seki i što joj ja prva dajem dar. 

Inače, ja sam se toliko jutros nasekirala na poslu, tako da mislim da ću za koji dan na odmor... dosta mi je.  
    Jeste vi sve na komplikacijama? 

30.07.🥰🥰

selena
    18. Svibanj 2020. 11:38

Koliko su komplikacije? cca 4500 kn?

30.07.🥰🥰

18. Svibanj 2020. 11:38

Ma ne zabrinjavajte se za novceke, pa vikend je bio, uvijek duze treba. Do 20. moraju 😊

Mila7
    18. Svibanj 2020. 11:45

Bokic mamice, evo citam vas, nadam se da necu zaboraviti nekog komentirati 🤗
    Black drzim fige za dobar secer 👍
    Zmya super izgleda trbuscic, jos malo izdrzi 🥰
    Komplikacije naknada nije ni meni jos na racunu 🤔
    Bebac kad mi je mali imao 3g dosli smo iz rodilista, imali smo za njega spreman poklon od "brace" i bas je bio sretan. Sad kad ima 5g vise ne prolazi ta fora al sviđa mi se Selenina ideja da on braci kupi poklon, to mi nije palo na pamet 👍😍
    Trudy ako je sigurnije da si u bolnici poslusaj doktore, misli na sebe i bebicu, to je sada najvažnije 💞

selena
    18. Svibanj 2020. 11:49

Mila - ja se toga sjećam, a prošlo je više od 30 godina,... kako sam bila oduševljena što sam ja birala poklon za seku i onda sam to nosila kad smo tata i ja išli po njih još ima tu lutku 

30.07.🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.