Dobro jutro krafnice!
Veliki pozdrav od nas dvoje veeeeelikih i u terminu! 🥳🥳🥳🥳
https://ibb.co/x88kc0s
Čestitke svima koje pune tjedne danas i svima koje danas idemo na pregled! 🙂
Idem vjesat robu, setat, napravit torticu pa u bolnicu! ♥️
Jutro krafnice. Evo ja se javljam iz cekaone. Popila sam koktel od secera, nije mi zlo, ali mi se sad nakon sat vremena malo podriguje. Jos samo sat vremena do zafnjeg vadenja krvi i idem doma papati. Tu vlada neorganiziranost, hrpice ljudi se gomilaju i cekaju i cekaju. Badava prozivanja na ulazu, badava narucivanje termina. Da se nisam pogurnula i mene bi zaboravili. Sestre koje vade krv su super, nijedna mi nije fulala i nasmijavamo se. Bas sam sretna da je sve ok.. Samo jos da i rezultati budu ok 💪🙏👌🤰
Drzim fige da sve prodje dobro🙂
Tonka draga, a sve ovisi i o tijelu zrne na ctg.
I prag boli 😊 bitno da si pod kontrolom.
Znam i vjerujem da bis najrade bila doma ali bolje da si tamo, em tlak em trudovi.
Neka ti neko donese cepice za usi pa ces spavati po noci.
Nego
Nema nam line? Ako sam tocno sad napisala, ona je zadnja rodila, javila da je dr dan otpustaju i dalje nista? Ili sam previdjela kakav post?
Dora, curly, avokado kako su bebaci? ❤️❤️❤️
Evo i nas u velikom 36. Ajme jos ovaj tj pa smo sljedeci pon u terminu 🥰🥰 cestitam svima koje danas isto slave 😊 zmya ti si prava manekenka 🥰🥰
Kod nas je vec taaako vruce, bas mi falr neke krace trudnicke tajice ili hlacice a nemam di uzeti kod nas 😤😤
Tonka uf meni su ti menstrualni bolovi baš česti, valjda ću prepoznati prave trudove... 😮😮😮 Draga samo ti budi u bolnici, ja bih na tvom mjestu ostala tamo, ipak si na sigurnom. Držim fige da bude sve ok. 🤞
Zmya baš lijepo izgledaš! 💛 Zbilja mi imaš nekako maleni trbuščić. Kao da si 6.mjesec otprilike... 💕💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala vam cure puno :)
Trudovi, meni su to ko menstrulani bolovi/grcevi i drze neko vrijeme pa popuste i tako u krug; a navecer sam imala nesanicu i bolio me trbuh ali se nisam obazirala jer sam mislila da je probava; ja svejedno mislim da su to lazni trudovi i da taj ctg jako cudno ocitava; jer meni je opet 100 ocitavao a cimerica je cijelu noc umirala od bolova i njoj ctg pokazivao 50 i evo otvorena je 4 prsta i poslali je u dole rodiliste….sad me vise nista ne boli a svakako bi voljela doma barem da se jednu noc naspavam i pripremim jer ovdje bas nista ne spavam i totalno sam iscrpljena.
Takve ti pripremne trudove znam imati i ja ,baš se iznerviram jer si mislim kaj bu, boli ko jača menga al se ne pojačavaju, traju dva tri sata pa prestanu. A CTG neću ni razmišljati ,meni je normalno CTG s toko oko 70-90 bez ikakvih bolova,ovisi to i o količini plodne vode ,ako je imaš možda mrvi više nego je uobičajeno za tjedne i maternica je napetija...baš me zanima kakav će bit CTG kad budem rađala, do kojeg broja bude onda išlo....
Sreća mamina
Dobrodošao
Black drzim figice za dobre nalaze
Zmya predivna si, trbuscic🥰javi se kao model za donje rublje😉prekrasna mi ta boja rublja
💙
Dobro jutro krafnice!
Izgledas zaista super ..svaka cast 😘 i cestitke na ulasku u termin ...
Dobro jutro krafnice!
Jao Zmyo, presavršena si! 🤩
Sreća mamina
Dobrodošao
Jutro krafnice i čestitke mojim ponedeljkušama i terminušama!🥳🥳🥳
Zmya izgledaš brutalno dobro!😍😍😍
Vrapčić trebale bi ti uskoro popustiti mučnine jer će se beba spustiti prema porođajnom kanalu i smanjiti pritisak sa želuca, ali onda će zajašiti na mjehur🙈
Mrvičak razumijem te za strahove.. ja sam zabrijala na veličinu trbuha..imam osjećaj da u zadnjih mjesec dana mi trbuh nije ni milimetar narastao pa se odmah brinem ako beba raste kako treba🥴🥴
Komplikacije - prva kojoj sjednu neka javi, trebale bi danas jel?
Sortiraj odgovore
Najstariji