Tonka draga samo se ti drži nama. Super je stvar da si ipak u terminu i po tom pitanju ipak možeš odahnuti i da krene odmah bebica bi dosla zdrava i potpuno razvijena na ovaj svijet.. 💗 Reci mi pliz kako izgledaju / kako osjećaš te trudove za koje nisi znala da su trudovi? Baš mi je to neobično… Ja sam mislila da se trudovi moraju osjetiti barem nekako. 🤷♀️
To i mene zanima i zabrinulo me...i ja mislila da se moraju osjetiti
💙
Jutro cure, sretni nam puni tjedni 💐
Mrvičak možeš meni staviti pregled 29.5.
Ely što se pokreta bebe tiče moja zna 2 dana biti turbo pa se 2 smiri, mislim da je to normalno, dok god ju osjećaš ok je, još pogotovo ako ti se javi kad je mirna a ti ju budiš. Veliki su već 🥰 Moja se jučer cijeli dan protezala, gurala pod rebra, baš nije imala mira.
Jutro krafnice!
Mrvičak i meni se znaju takve stvari vrzmati po glavi, ali baš kako kaže indy radile smo različite pretrage, valjda bi vidjeli da nešto nije u redu.
Tonka ma pusti stvari, bitno da ti i beba budete dobro.
Vrapcic kod mene se povremeno jave mučnine za vrijeme ili nakon obroka, ali nisu mi još izazvale povraćanje, nadam se da i neće.
Ely nisam još u tvojim tjednima, moja cura je stalno aktivna, ali sam čitala da je pred kraj skroz normalno da je beba mirnija baš zbog manje prostora koji spominješ. Javit će se već cure koje su ti bliže terminom, ali čim se on tebi javlja na lupkanja mislim da nemaš brige. 😉
Jutro krafnice drage....
Čestitke Bebac, Zmya, Polly, Amneris, Meggy, Snoopy, evony, Pepilli na punim tjednima 💜💜💜
Tonka drzi se, u terminu si, bolje da si pod nadzorom...
Mrvicak takva sam i ja... sve dok malu odpustili iz rodilista nisu sam bila u strahu... jel sve ok.... i sad me uvijek peru takve misli, ali puno manje nego prvi put....
Brbice provjeri zeljezo... dobro ti cure kazu... mozda je do toga.
Jutro krafnice. Evo ja se javljam iz cekaone. Popila sam koktel od secera, nije mi zlo, ali mi se sad nakon sat vremena malo podriguje. Jos samo sat vremena do zafnjeg vadenja krvi i idem doma papati. Tu vlada neorganiziranost, hrpice ljudi se gomilaju i cekaju i cekaju. Badava prozivanja na ulazu, badava narucivanje termina. Da se nisam pogurnula i mene bi zaboravili. Sestre koje vade krv su super, nijedna mi nije fulala i nasmijavamo se. Bas sam sretna da je sve ok.. Samo jos da i rezultati budu ok 💪🙏👌🤰
Dobro jutro curke.
Vrapcicmoguće ds ti je to jer je beba sada dosta visoko. Meni su se znale vraćati u naletima mučnine kada nešto pojedem.
Cure prije par dana sam dosta jako osjećala bebu, stalno se vrtio i nije imao živa mira. Zadnja 2 dana ga osjećam, uspijem nabrojati onih 10 pokreta u satu, ali dosta je lijen i dosta su slabašniji pokreti nego sto su bili prije par dana. Dogadja li se nekoj od vas to? Bas me brine. Svaki pit kada lupkam stomak on se javi, znaci reagira, ali ne razumijem je li moguće da se u ovim tjednima okrene nekako da ga manje osjećam ili šta… jer ipak nema vise toliko prostora ne znam gdje se može uopće okrenuti!
Citala sam da bebice prema kraju trudnoce imaju manje mjesta i 90% vremena spavaju, da je glupo ocekivati uopce mnogo pokreta. Moguce da je tako. Najbolje iza obroka ispruzit noge pa probati malo preko trbuha mazit
Rose a valjda ćemo bar nešto osjetiti. 😮😮😮
Mokvica očito su te mučnine od hrane česte pred kraj. Samo da se ne pogoršaju i nadam se da ćeš ti proći bez povraćanje. 🤞
Black sretno sa nalazom Ogtt-a! 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro krafnice. Evo ja se javljam iz cekaone. Popila sam koktel od secera, nije mi zlo, ali mi se sad nakon sat vremena malo podriguje. Jos samo sat vremena do zafnjeg vadenja krvi i idem doma papati. Tu vlada neorganiziranost, hrpice ljudi se gomilaju i cekaju i cekaju. Badava prozivanja na ulazu, badava narucivanje termina. Da se nisam pogurnula i mene bi zaboravili. Sestre koje vade krv su super, nijedna mi nije fulala i nasmijavamo se. Bas sam sretna da je sve ok.. Samo jos da i rezultati budu ok 💪🙏👌🤰
E bas super da si to super podnijela ...samo se pokusaj malo disancirati od svih ..i ja sam tako podrigivala i ije mi bilo jasno od cega 😂😂 mislim kad ti odmah nije bilo muka i lose nece ni kasnije ..sad izdrzi do kraja i zna se onda se pocasti
Hvala vam cure puno :)
Trudovi, meni su to ko menstrulani bolovi/grcevi i drze neko vrijeme pa popuste i tako u krug; a navecer sam imala nesanicu i bolio me trbuh ali se nisam obazirala jer sam mislila da je probava; ja svejedno mislim da su to lazni trudovi i da taj ctg jako cudno ocitava; jer meni je opet 100 ocitavao a cimerica je cijelu noc umirala od bolova i njoj ctg pokazivao 50 i evo otvorena je 4 prsta i poslali je u dole rodiliste....sad me vise nista ne boli a svakako bi voljela doma barem da se jednu noc naspavam i pripremim jer ovdje bas nista ne spavam i totalno sam iscrpljena.
Ante 💙 Maro 💙
Hvala vam cure puno :)
Trudovi, meni su to ko menstrulani bolovi/grcevi i drze neko vrijeme pa popuste i tako u krug; a navecer sam imala nesanicu i bolio me trbuh ali se nisam obazirala jer sam mislila da je probava; ja svejedno mislim da su to lazni trudovi i da taj ctg jako cudno ocitava; jer meni je opet 100 ocitavao a cimerica je cijelu noc umirala od bolova i njoj ctg pokazivao 50 i evo otvorena je 4 prsta i poslali je u dole rodiliste….sad me vise nista ne boli a svakako bi voljela doma barem da se jednu noc naspavam i pripremim jer ovdje bas nista ne spavam i totalno sam iscrpljena.
Ju kad vas citam sebe vidim sutra kako me salju u salu 🤔🤔sve se tjesim al eto necu prqviti paniku jos ova 24 sata pokusacu dase smirim ...vjerujem ti da zelis kuci al iskreno ja da sam na tvom mjestu iskreno nebi se micala iz bolnice ako ne moram i ako me ne posalju sami ..sto je sigurno sigurno
Sortiraj odgovore
Najstariji