Bok drage moje ☺️ mi jednostavno ne uspijevamo bit više aktivni ovde u pričama .. Ja sam totalna koma, ako ne spavam onda ulovim snage za bar malo prosetat i nesto pojest.. Onda me to premori, tlak padne i opet sam ko mrtvac.. Ne znam iskreno sto vise.. Nemam volje.. Ako mi se nastavi javit cu se opet u bolnicu bar da obave jos kakve pretrage jer mi se ovo ne cini normalno.. Bas me strah..
Kaktusica-uzeli smo polovna tako da ti ne bi bas znala o narucivanju 😅
Vjerujem da ti je strasno teško bez muza 😞 drzi se.. Proci ce i to pa cete bit svi skupa ❤️
Kolacic-takve izljeve imam od pocetka trudnoce.. Znaci bez uloska nigdje, meni je u tri faze, ujutro, popodne i navecer 😅
BlackLioness-meni je receno sto brze popit, i bas sve i ona grumenja sta ostanu..ja sam ih onom spatulicom hvatala i grickala na kraju 😂😂 isla sam na test ujutro u 7, a jela sam zadnji obrok u 17h dan prije, ovdje je preporuka 12 sati nataste minimalno, i dan prije testa bez slatkog i ugljikohidrata.
Amneris-predivno izgledas 😍😍😍
Verseb-nadam se sa ćete jos ostat u komadu, samo smireno.. Drzimo fige ❤️
Idem sad dalje u zemlju snova jer jedvs držim oči otvorena.. Laku noć krafnice moje 😘
Jesi li ti provjeravala željezo? Možda si anemična pa zato nemaš snage. 🤔
Hmm sad kad razmislim ne mogu se bas sjetit... Nazvat cu doktoricu danas pa cu provjerit, moglo bi to lako bit razlog.. Hvala ti ❤️
moj 🧠 je napravio 🤯
I btw jutro 🤭 nadam se da ste dobro spavale.. Onima koje pune tjedne danas čestitam 😘
Dobro jutro cure i cestitke onima koje puno tjedne :)
Ja sam se nadala danas ic doma al imam trudove cijelu noc (nisam znala da su to trudovi) i sad je ctg ocitao pravilne trudove i tlak opet divlja i opet mjenjaju terapiju.. , vidjet cu sta ce mi reci na viziti ali nekako sumnjam da idem kuci :(.
Ante 💙 Maro 💙
Dobro jutro cure i cestitke onima koje puno tjedne :)
Ja sam se nadala danas ic doma al imam trudove cijelu noc (nisam znala da su to trudovi) i sad je ctg ocitao pravilne trudove i tlak opet divlja i opet mjenjaju terapiju.. , vidjet cu sta ce mi reci na viziti ali nekako sumnjam da idem kuci :(.
Točkica drži se , u terminu si ,al radije da ti izreguliraju taj tlak da ne bi do kakvih komplikacija došlo. Držim vam palčeve da se sve dobro svrši ! 🤗🤗💝
Sreća mamina
Dobrodošao
Jutro iz tople Dalmacije ☀️🌊
Ustali se ranije zbog Škole na trećem 😴😩
Sretno cure na pregledima i čestitke ponedjeljcima ❣️
Tonka, bolje da si u bolnici. Brzo ćeš vjerojatno upoznati svoju bebicu.
.
Strah - meni krenuli strahovi je li beba zdrava, hoće li se roditi s nekim problemima i sl. Tako isto mi je bilo s Davidom. Samo da me ne drži dugo.
Dobro jutro svima cestitke na punim nedeljama .Brbice ne mora da znaci da imas manjak zeljeza al ti provjeri ,ja sam svaki put provjeravala i sve uredu al sam konstantno umorna i samo spavam ..jednostavno moje tjelo tako reaguje i to mu treba ..Tako da se ne iznenadis kad dobijes nalaz dati je zeljezo ok.Tonka izdrzi nedaj se sacekaj vizitu mozda imaju za tebe rjesenje neko ..al svakako unapred nemoj dase nerviras samo se opusti pogotovo jel je tlak u pitanju a to cesto ne svjesno sami znamo da sebi podignemo dase tako izrazim ..zelim vam svima lijep dan ...
34+6👶👶
Selena da, nije mi uopce jasno zasto novalac nema ni malo kslcija, a samo 50mg. Dala mi prijateljica solgar prenatal sto je njoj ostao pa cu njega piti kad popijem novalac
Selena, Kaktusica, Trancie, Trudy, Anavo hvala vam drage moje❤🤗kad mu sve nacrtam, onda trckara oko mene, ali se brzo zaboravi...slazem se, kad dođe bebica, morat ce malo svoje hobije i interese staviti sa strane. Jedinac je i od njega se nikad nista nije trazilo, ugađalo mu se i s 30godina,sve kako ce on pa nije ni cudo...ma dobro
Versab kako je danas?
Dora, Curly, Lina, Avokado?
Tonka draga, ne brini, u terminu si, smireno i drzi se
Brbica stvarno bi mogla biti i anemija ko sto kaze Mrvicak, zeljezo?!
Pepili svaka cast, bravooo...imas li dostavu domacih proizvoda🤣😂🤣
💙
A voljela bi da me puste makar na par dana da se do kraja spremim i pripremim sve za bebicu 👶💙.
Ante 💙 Maro 💙
Selenada, nije mi uopce jasno zasto novalac nema ni malo kslcija, a samo 50mg. Dala mi prijateljica solgar prenatal sto je njoj ostao pa cu njega piti kad popijem novalac
Selena, Kaktusica, Trancie, Trudy, Anavo hvala vam drage moje❤🤗kad mu sve nacrtam, onda trckara oko mene, ali se brzo zaboravi…slazem se, kad dođe bebica, morat ce malo svoje hobije i interese staviti sa strane. Jedinac je i od njega se nikad nista nije trazilo, ugađalo mu se i s 30godina,sve kako ce on pa nije ni cudo…ma dobro
Versab kako je danas?
Dora, Curly, Lina, Avokado?Tonka draga, ne brini, u terminu si, smireno i drzi se
Brbica stvarno bi mogla biti i anemija ko sto kaze Mrvicak, zeljezo?!
Pepili svaka cast, bravooo…imas li dostavu domacih proizvoda🤣😂🤣
Samo kad idemo u goste.😂😂 Zato danas imam muskul fiber u bicepsima ko da sam njivu prekopala😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Dobro jutro krafnice!!!
Sretnooo na pregledima i cestitam pune tjedne🥳🥳🥳
Mrvicak i mene to zadnje dane pocelo prati, ali odmah preusmjerim misli...samo pozitivno
💙
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
SVIBANJ
Pčelica06 - 18.5
mareee - 18.5..
Kolacic - 19.5.
Tonka - 19.5.
Faustina - 19.5.
tonka342 - 19.5.
MissyR - 20.5
Ena - 20.5.
Lola - 20.5.