Bok drage moje ☺️ mi jednostavno ne uspijevamo bit više aktivni ovde u pričama .. Ja sam totalna koma, ako ne spavam onda ulovim snage za bar malo prosetat i nesto pojest.. Onda me to premori, tlak padne i opet sam ko mrtvac.. Ne znam iskreno sto vise.. Nemam volje.. Ako mi se nastavi javit cu se opet u bolnicu bar da obave jos kakve pretrage jer mi se ovo ne cini normalno.. Bas me strah..
Kaktusica-uzeli smo polovna tako da ti ne bi bas znala o narucivanju 😅
Vjerujem da ti je strasno teško bez muza 😞 drzi se.. Proci ce i to pa cete bit svi skupa ❤️
Kolacic-takve izljeve imam od pocetka trudnoce.. Znaci bez uloska nigdje, meni je u tri faze, ujutro, popodne i navecer 😅
BlackLioness-meni je receno sto brze popit, i bas sve i ona grumenja sta ostanu..ja sam ih onom spatulicom hvatala i grickala na kraju 😂😂 isla sam na test ujutro u 7, a jela sam zadnji obrok u 17h dan prije, ovdje je preporuka 12 sati nataste minimalno, i dan prije testa bez slatkog i ugljikohidrata.
Amneris-predivno izgledas 😍😍😍
Verseb-nadam se sa ćete jos ostat u komadu, samo smireno.. Drzimo fige ❤️
Idem sad dalje u zemlju snova jer jedvs držim oči otvorena.. Laku noć krafnice moje 😘
Rose grlim te 🥰🤗 Takav ti je i dan vjerojatno pa ti se sve slozilo. Ali reci mu da bi voljela da je malo vise s tobom, a kad dodje bebac nema mu mrdanja nwko vrijeme 😉
Selena hvala ti na utjesi 😘 Od vitamina pijem magnezij citrat od Solgara ( odnedavno jedan ujutro u 8 a drugi navecer u 20h), prenatal ili od Dietpharma, Novalac ili Elebaby, svejedno jer su svi identicni. Sad cu kontrolirati zeljezo da vidim kako stojimo i s tim.
Vrapcic hvala ti mila sto to mislis o meni 🥰😘 Ma tesko je ali ja sam.navikla biti sama s malim od rodjenja, prepustena sebi. Dosta sam organizirana i sve volim sama. A sad mi pase i ova paznja od roditelja ali ponekad stvarno fali rame za plakanje i utjeha u vidu muza, taj neki normalni bracni zivot, da pricamo o bebi, o sinu, skoli i svakodnevnim stvarima. A ne o otkaznom roku, preseljenju, prodaji stana, novom poslu...sve nam.se ubrzalo za pola godine i to usred korone i trudnoce. Al treba misliti pozitivno i doslovce gurati dan po dan, ja sam sretna i zahvalna za svaki dan da smo zdravi 🥰
Mi stigli doma. Naoblačilo se i zahladilo pa smo ranije zbrisali, ali smo se prije fino najeli. 🍗🥗 😊
kaktusice to vrijeme stvarno juri, kao da si nam jučer pisala da ideš svojima… vjerujem da vam je teško, ali proći će i ta dva tjedna brzo. 😉
Black polako pijuckaš, unutar 5 minuta bi trebala popiti, tako su meni rekli. I možeš to pojesti slobodno. Ne sjećam se što sam ja točno jela, ali znam da nisam potpuno izbacila ugljikohidrate dan prije, nema potrebe. Jedino što su mi rekli da u popodnevnim satima ne jedem nikako voće.
Fenjer ja nisam davala urin. Ne znam zašto netko daje, netko ne.. 🤨
Amneris odlično izgledaš! 👌
Eovyn stalno te mislim pitati, ali uvijek pošaljem komentar pa se tek onda sjetim.. Planiraš roditi u Sisku ili ćeš u negdje u Zagrebu?
Sisku! Ti?
Na početku sam mislila u Zagrebu, ali što se više bliži porod nekako sam za Sisak. Ti bi trebala prva pa ćeš mi javiti iskustva. 😉
Evo da se napokon i ja javim , nisam stvarno danas stigla. Još smo cijeli, sad smo došli kući iz gostiju. Opet sam pekla ,ja nikamo nejdem bez da nešto domaće ne donesem, danas su u pitanju bile mekice lepinjice koje mi svi obožavaju.
Kontrakcije imam tu i tamo, kad se zapušten oko nečega tj nešto duže radim... Vodila sam malu na trampolin kod susjede, njezine dvije unuke i moja malena su si ko tri sestrice ,prekrasno ih je za vidjeti u igri....
Čini mi se da ćemo imati bum Palčića ( deco draga ,pa nutra vam je najljepše, najte van žuriti), a mi kaj jedva čekamo ćemo i prenijeti ..
Bilo bi mi kul kad bi mali odlučio doći tokom sutrašnjeg dana, ne bih morala pamtiti datume, em mu se seka rodila 18, em je bio ponedjeljak....
Sreća mamina
Dobrodošao
Bok drage moje ☺️ mi jednostavno ne uspijevamo bit više aktivni ovde u pričama .. Ja sam totalna koma, ako ne spavam onda ulovim snage za bar malo prosetat i nesto pojest.. Onda me to premori, tlak padne i opet sam ko mrtvac.. Ne znam iskreno sto vise.. Nemam volje.. Ako mi se nastavi javit cu se opet u bolnicu bar da obave jos kakve pretrage jer mi se ovo ne cini normalno.. Bas me strah..
Kaktusica-uzeli smo polovna tako da ti ne bi bas znala o narucivanju 😅
Vjerujem da ti je strasno teško bez muza 😞 drzi se.. Proci ce i to pa cete bit svi skupa ❤️
Kolacic-takve izljeve imam od pocetka trudnoce.. Znaci bez uloska nigdje, meni je u tri faze, ujutro, popodne i navecer 😅
BlackLioness-meni je receno sto brze popit, i bas sve i ona grumenja sta ostanu..ja sam ih onom spatulicom hvatala i grickala na kraju 😂😂 isla sam na test ujutro u 7, a jela sam zadnji obrok u 17h dan prije, ovdje je preporuka 12 sati nataste minimalno, i dan prije testa bez slatkog i ugljikohidrata.
Amneris-predivno izgledas 😍😍😍
Verseb-nadam se sa ćete jos ostat u komadu, samo smireno.. Drzimo fige ❤️
Idem sad dalje u zemlju snova jer jedvs držim oči otvorena.. Laku noć krafnice moje 😘
Jesi li ti provjeravala željezo? Možda si anemična pa zato nemaš snage. 🤔
Evo da se napokon i ja javim , nisam stvarno danas stigla. Još smo cijeli, sad smo došli kući iz gostiju. Opet sam pekla ,ja nikamo nejdem bez da nešto domaće ne donesem, danas su u pitanju bile mekice lepinjice koje mi svi obožavaju.
Kontrakcije imam tu i tamo, kad se zapušten oko nečega tj nešto duže radim… Vodila sam malu na trampolin kod susjede, njezine dvije unuke i moja malena su si ko tri sestrice ,prekrasno ih je za vidjeti u igri….
Čini mi se da ćemo imati bum Palčića ( deco draga ,pa nutra vam je najljepše, najte van žuriti), a mi kaj jedva čekamo ćemo i prenijeti ..
Bilo bi mi kul kad bi mali odlučio doći tokom sutrašnjeg dana, ne bih morala pamtiti datume, em mu se seka rodila 18, em je bio ponedjeljak….
Onda molim te pomozi nama sto nismo jos u terminu a borimo se pa nas obraduj sutra 😍😍😍..pa da imamo bebu za cjelu nedelju ..LAKU NOC CURE
Versab dobro da si otisla, nadam se da cetw joa dugo bit 2u1 💙
Kaktusice sve ce to nakraju dobro zavrsiti cim skupa budete... onda ces nam se izgubit s krafnica 🤭🤣🤣
Ide neko lijepo razdoblje z twbe, ne kazu djaba da nakon kise dolazi sunce 🤵🤱
Rose ah sta reci... i moj ide tamo vamo , a jos korona pa i ne radi...ja sam se pomiril s nekim stvarima da ne mogu promijeniti, ali u globalu je dobar i pazljiv
Laku noc cure ♡♡♡
Rose da, imam osjecaj da je vecina muskih takva i da jednostavno ne shvacaju kako nam je. Moj se isto nasalabajzao okolo najvise dok sam s prvim trudna bila i te prve godine. Nemam ja nista protiv da ode tu i tamo, al ono, mozda bi htjela provest s tobom neko vrijeme ili da malo vise pomognes.. iskreno sve me manje to zivcira, odradim sta treba i gotovo...
Bebice zurilice ostanite jos malo u tim trbuscicima ☺️ ne pratim ostale teme po forumu al imam osjecaj da se samo nasim ljetnim bebicama tako zuri 😁
Idem sad i ja spavat malo 😴 laku noc 😊
Dobro jutro cure 😘
Vidim nije bilo nocnih ptica 😁 cestitke svima na punim tjednima i sretno ako ima koji pregled.
Ja se idem spremat za posao. 😘😘
Baby girl 💜
Jutro cure i želim vam svima miran i sretan tjedan😊
Mi smo imali jucer cijeli dan goste, nisam stigla citati vas.
Vidim da je vise manje sve ok.
Kaktusice, snaga volje i zelje je cudo i držim fige da vam vrijeme dok muž ne dodje što brze prođe, zaista ste zaslužili napokon uživati,u miru i svojoj obitelji.
Rose, nemam ti sto pametno reci osim da gospodu treba nekad malo usmjeriti. Znam da je ljepše kad se sami sjete, ali nedaj se, i njegovo dijete stiže na svijet🙂
Mrvičak, Dalmaciju ti necu niti komentirati, ljubomorna sam ko pas😋 Uživaj malo i za mene.
Tipkamo se danas😘
Sortiraj odgovore
Najstariji