Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    16. Svibanj 2020. 17:15

Vrapčić123

Rose, Tonka, Mimoza ekipa 0+, dakle ima nas! ☺️
    Pepilli, Brbicaa, Yvette, Rio, Versebčestitam na punim tjednima! A Ena veliki 9.mjesec trudnoće! 🎉Ena baš manekenski građena, jako lijepo izgledaš i trbuh je krasan. Jesi li i ti visoka? 💕💕💕
    Dana vidiš nisam znala da to tako ide. Nadam se da će tebi taj IRE biti ok i da će sve biti ok. 🤞
    Pepilli uf fino izgledaju keksići. 😋 Danas se počasti lijepo, ipak punis tjedan! 🎉🎉🎉
    M_marree drago mi je da je ok. 🙏
    Anavo što se tiče krvne grupe i ja sam samo znala imati s krajnicima problema, no nisam ih ni ja vadila na kraju. Ostalo sve ok hvala Bogu, jedino nekad željezo nisko i to je to… Nadam se da će vam i beba biti zdrava! 💗 E a obzirom da ste ti i muž ista krvna grupa, hoćeš li morati primiti onu neku injekciju? Ili to ide kod recimo 0+ i 0-?

Koliko sam ja u to upućena, injekciju dobiješ ukoliko je mama Rh-, mislim da čak u tom slucaju i djetetu odmah krvnu grupu i rh određuju. Mislim, nisam sigurna.
    Ja sam svakako mirna, imat cemo malu pozitivku😁

• Bebac24
    16. Svibanj 2020. 17:16

Vrapcic ahahahahha moj mali kazr a dobro braco je u trbuhu 😂😂😂 
    Nos da uf nije zacepljen ono od tekucine nego mi se skori. Ako ne ispusem nos dobro prije spavanja nema spavanja. Ujutro jedva disem. Bas bljakasto. 
    Za plinove i ja sam tako prije jaaako rijetko. Cak kad bi manestru jela tek drugi dan bi meni to djelovalo a sad nakon par minuta evo pocne. Mada od zadnjeg puta kad sam jela i napravilo mi je toliko slabo, vise grah/manestru ne jedem. 
    Jucer sam cijeliii dan nesto trpala u sebe pa sam napravila buckuris u trbuhu i danas cijeli dan osjecam da sam puna u trbuhu. 
    Curke slike su vam bas lijepe 😊😊 bas to, sve smo mi samokriticne i same znamo kako smo izgledale prije a kako sad ali def sve od reda lijepo nosite te svoje trbuscice/trbusine 🥰🥰🥰
    Ja sam bila danas na pranju kose, i usput isla viditi tetu( sestru od pok. None) ajme kako mi je srce puno. 
    Vec par mj govorim muzu da bi je htjela vidjeti da nebi slucajno umrla ( ipak ima 83god. I svasta nesto) a nismo se neko vrijeme vidile. I danas sam nenadano si to ispunila ❤️❤️
    Sad ocistila prasinu u autu, treba ga jos usisati ali to moram do autopraone otici. 
    Svasta mi se radi a nemam puno snage hehe. Al bar imam volje 😂

Dora4
    16. Svibanj 2020. 17:21

Rose, Vrapcic garant ste radile te testove (IAT/test senzibilizacije/coombs test =sve ista stvar!!) kad ste ivf trudnice..to obicno daju napravit uz krvnu grupu i rh faktor!
    Ma curke, nije transfuzija obavezna, napisala sam, moji su sad dobili zbog mog pozitivnog antigena u krvi, koji je pracen tijekom cijele trudnoce svakih par tjedana!!
    Pepili divna!!
    Ena i ti si divna!!
    Hvala na cestitkama 🥳🥳

Dora4
    16. Svibanj 2020. 17:23

Dosli su novi nalazi nakon transfuzoje, vrijednosti su super skocile kod oboje! 💪🏼💪🏼
    Mene je bilo strah jer bez obzira na prociscenost te krvi i sve, svaka transfuzija sa sobim nosi odredjeni rizik..
    Ja sam 2x primila ogromne transfuzije i tad mi se taj antigen pomijesao i postao pozitivan ..

Evo nam i tatica stize da proslavimo prvi veliki mjesec 😍

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 17:26

Drago mi je da se opet otvorila tema kolica 😍. Kako sam na mirovanju, nisam ih jos uspjela vidjeti uzivo, ali cini mi se da su nam ovi brandovi u uzem izboru:

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Ima li tko savjet? Bitno nam je da kosara moze stajat samostalno za spavanje po danu po stanu i da je as sigurna najvise sto moze biti. Hvala, cure!

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 17:28

Dora4

Dosli su novi nalazi nakon transfuzoje, vrijednosti su super skocile kod oboje! 💪🏼💪🏼
    Mene je bilo strah jer bez obzira na prociscenost te krvi i sve, svaka transfuzija sa sobim nosi odredjeni rizik..
    Ja sam 2x primila ogromne transfuzije i tad mi se taj antigen pomijesao i postao pozitivan ..

Evo nam i tatica stize da proslavimo prvi veliki mjesec 😍

❤❤❤🎉 vidis kako napreduju. Uzivajte s tatom! Cestitke!!

Ivcy1306
    16. Svibanj 2020. 17:32

Vrapcic, rhogam injekciju primi ona mama koja je rh- a kojoj je bebica rh+, ja npr.sam A- a moj mali je takoder A- i nisam primila injekciju.  
    ..
    Dora, cestitke na mjesec dana i drago mi je da su oboje super reagirali na transfuziju. To su pravi mali borci.
    ..
    Kisa pada, bas je dan za spavanje pa idem malo prileci! 😂

• Bebac24
    16. Svibanj 2020. 17:33

RitaM

Drago mi je da se opet otvorila tema kolica 😍. Kako sam na mirovanju, nisam ih jos uspjela vidjeti uzivo, ali cini mi se da su nam ovi brandovi u uzem izboru:

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Ima li tko savjet? Bitno nam je da kosara moze stajat samostalno za spavanje po danu po stanu i da je as sigurna najvise sto moze biti. Hvala, cure!

Mi smo uzeli pegperego rock nawy, pre pre zadovoljna sam, sa as pogotovo. 
    Dan i noc od jajeta sta se dobijaju kod poljskih kolica posto za prvog smo imali baby merc. 
    Lagana, nisu glomazna a kosara je cvrsta i velika pa cemo je duze moci koristiti. Poslije kolica sa sportskim ima 10kg sta mi je top. Ova prva su mi imala min 13kg. I ubila leda sa njima.
    Meni je sad bilo bitno osim da mogu svuda da su i puno laksa. 

Rose1
    16. Svibanj 2020. 17:37

kaktusica

Pepili bas si frajerica 🥰
    Krvna grupa ja sam A+ a test imunizacije je negativan. Muz je takodjer RH+. Mislim da me vise nece slati da ponovim.
    Dana hvala ti na mailu 😘😘

Kad si ti radila taj test imunizacije? Ja sam skroz na pocetku pa cu pitati malo...

💙

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 17:38

Bebac24

RitaM

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Mi smo uzeli pegperego rock nawy, pre pre zadovoljna sam, sa as pogotovo.
    Dan i noc od jajeta sta se dobijaju kod poljskih kolica posto za prvog smo imali baby merc.
    Lagana, nisu glomazna a kosara je cvrsta i velika pa cemo je duze moci koristiti. Poslije kolica sa sportskim ima 10kg sta mi je top. Ova prva su mi imala min 13kg. I ubila leda sa njima.
    Meni je sad bilo bitno osim da mogu svuda da su i puno laksa.

E drago mi je to cuti! Hvala ti na iskustvu. Jesi moozda pogledala i PP Futura Modular? Vidim da je as ista... Namjeravala sam obici ducane, ali kako sam na lezanju, domet mi je guglanje pa mi savjet puno znaci. 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.