Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    16. Svibanj 2020. 14:14

Maggy_1

Pepilli

Ena super super izgledaš !
    Točno se služi razlika kako nose visoke žene a kako one nižeg stasa. Pa da vas ja tu pitam ,kaj sam jedini kepec? 😂😂😂
    Sve ste lijepe, vitke, visoke ,samo trbuščići , prave manekenske figure 😄😁
    Pepili nisi jedini kepec i ja sam https://ibb.co/cy3jSCW. Na mojih 155 cm 66 kg i ko bačvica sam 😄

https://ibb.co/cy3jSCW

Mila7
    16. Svibanj 2020. 14:16

Mocho probaj vidjeti u Cutie cloud. Ja sam uzela tamo plahtice za krevetic Cozee. Imaju raznih kombinacija. A mislim da Sweet stitches radi plahte po mjeri

yvette
    16. Svibanj 2020. 14:18

Bebac 😂😂😂👍🏻
    Ena super izgledas i nisi puno dobila. Ja sam omlitavila da se pitam hocu li vise ikad izgledati isto...Noge su mi zelatina.
    Dora cestitke na mjesec dana, citam za transfuziju. To su mali borci, ali vjerujem da ti nije lako sto su ih ispikali.
    Mare drzi se, eto tebe vec 30.tjedan prosla. Bit ce sve dobro...
    Lina kako si, sto si na kraju odlucila, otisla ili ostala u bolnici? Ne pitam da osudujem...moja prijateljica je jedna od mama koja nije mogla boraviti u bolnici nego je izasla i nekoliko puta dnevno isla bebici nositi mlijeko. Nismo svi isti. Netko jednostavno ne moze boraviti u bolnici. Kazem srecom moj muz nije zena, taj bi rodio kuci.

zmya
    16. Svibanj 2020. 14:20

Ahhaha bebac vristim! 
    Mimoza ja nisam bas skontala reakciju na zvukove al zato kad nesto miksam u kuhinji onda recimo zarotiram trup od miksera i zvuka da sr mali ne preplasi. Skuzila sam da kad spava da kad tupkam po trbuhu da se javlja i da na to reagira. 
    Ena super izgledas bas je lijepa pupa. 
    Ja nisam skuzila jel mi se poceo spustat trbuh, kaze muz da mu ne izgledam ko da je. Fotkam se u ponedjeljak prije odlaska u trudnicku, puni tjedan, pa vam se pokazem. Ja sam na +11 kila na 181cm trenutno, al totalno mi je sad svejedno u ove zadnje tjedne, dane otic ce to sve ca a i slatkise cemo smanjit. Inace nasla sam Bueno od kokosa u Konzumu u Pointu ;) 

ena0206
    16. Svibanj 2020. 14:25

Anavo, mimoza, mocho, pepili, rose, yvette, rio, zmya hvala curke.. ❤️
    Maggy i pepili meni izgledate super. Valjda svatko na sebi vidi to nesto sto mu se ne svidja. Tako i ja nadjem sebi, a drugima sam super. Sve smo mi lijepe na svoj nacin. ❤️

• indy34
    16. Svibanj 2020. 14:59

Jeste sve narucivale set posteljine??..ja sam narucila samo plate ..imam dekice i imam vrece za spavanje ..kao i te ne propusne plate ..jastuke i ostalo nisam jel smatram dami sad ne treba pa nekad cu da se bavim sa tim setovima 

ena0206
    16. Svibanj 2020. 15:14

Indy nisam narucivala, zato jer ne planiram koristit ni poplun ni jastuk.. Samo vrecu za spavanje.. Dekicu jedino kad mi je na oku u dnevnoj ili u kolicima po potrebi..
    To kad bude malo veci i kad dode zima kupit cu polun i tek obda setove posteljine. Ovako san kupila sam one navlake s gumicom za jogi plus onu neporopusnu podlog ispod. To je sve

• indy34
    16. Svibanj 2020. 15:18

ena0206

Indy nisam narucivala, zato jer ne planiram koristit ni poplun ni jastuk.. Samo vrecu za spavanje.. Dekicu jedino kad mi je na oku u dnevnoj ili u kolicima po potrebi..
    To kad bude malo veci i kad dode zima kupit cu polun i tek obda setove posteljine. Ovako san kupila sam one navlake s gumicom za jogi plus onu neporopusnu podlog ispod. To je sve

I ja cu tako samo iskreno ja ne znam sta je "poplun"jel to jastuk .??🤔 izvinite al stvarno ne znam ..ja iskreno sam se takodje odlucila bez jastuka i deke sto imam su bas vise za kolica ili onako da imamo ispod kad negdje hocemo dase spustimo ..smatrala sam dami je posteljina trenutno ne treba 

• Verseb
    16. Svibanj 2020. 15:18

Curke, moze savjet.. 
    Sinoc i danas osjecam tu kao menstr bol dolje, kontrakcije su neredovite i uz Normabel se primire, ali ta se bol i dalje pojavljuje. Leđa ne osjetim da me bole.
    Bila sam na pregledu kod svoje gin u čet, prohodna za prst do glavice. Ne znam je li pametno ici na hitnu, ili cekati sad dva tj do pregleda? 

• anav05
    16. Svibanj 2020. 15:21

indy34

Jeste sve narucivale set posteljine??..ja sam narucila samo plate ..imam dekice i imam vrece za spavanje ..kao i te ne propusne plate ..jastuke i ostalo nisam jel smatram dami sad ne treba pa nekad cu da se bavim sa tim setovima

Ja isto kao i Ena, samo plahte i ljetnu vreću, ostalo cu na jesen...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.