Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Svibanj 2020. 18:17

kaktusica

Rosehttps://ibb.co/XtBNMHz ja sam.radila negdje u 10.tt. Bas cu pitati muza moram li opet, jer nisam.nikad primila transfuziju a ni s malim nisam morala.

Ajde please kad pitas, javi. Meni je na katu nalaz, a sama sam pa poslije pogledam sto meni pise. Tako sam i ja vadila, negdje u 10.tj

💙

mimoza
    16. Svibanj 2020. 18:17

Vrapcic i ja imam probleme sa suhim, zacepljenim i krvavim nosom 😰 Jedva cekam da rodim, pa da pocnem opet dosati normalno.
    Caj od lista maline je li ga sve pijete? Ja jos nisam pocela 😰 Koliko se uopste pije salica dnevno? Je li stavlkate secer? 
    Datulje pojedem 2-3 dnevno, masazu medjice sam 2 puta uradila i to je sve od mojih priprema za porod.

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 18:18

Snoopy2

Lijepa su mi ta kawai ali njih sam eliminirala samo zbog konstrukcije jer ja bi crnu 😂 grozna sam. Mum su mi legla, jedino me ta tezina malo muci i bas mi je zao sta nemaju i druge njihove modele kod nas. I uzet cemo opciju 2u1 jer je muz zapeo za maxi cosi jaje i bazu a nije mi bitno za kompatibilnost jer jaje ionako ne planiram montirati na kolica. Toliko info oko tih kolica i autosjedalica danas da sam se sva pogubila.

Joj potpuno te kuzim... Pogotovo kad ih ne mogu prouciti uzivo, sve mi se zbrkalo. Valjda necu pogrijesiti ako uzmem Jane ili PP.

Vucica
    16. Svibanj 2020. 18:19

kaktusica

Rosehttps://ibb.co/XtBNMHz ja sam.radila negdje u 10.tt. Bas cu pitati muza moram li opet, jer nisam.nikad primila transfuziju a ni s malim nisam morala.

Evo htjela ne htjela opet citam i razmisljam. Meni na testu nista ne pise da se treba ponoviti, ginekologica prva nista nije spominjala a ni druga nakon preseljenja. Sad ili stvarno ne treba ili imam peh da su obje to previdjele

Rose1
    16. Svibanj 2020. 18:19

zmya

E a opet ta kolica, hjoj, jezik pregrizla, znate da sam od muzeve sestre uzela.. e danas su bili u gostima kao na kavici s malim, nije me pitala jednom kako sam ni nista. Dakle cijeeelu trudnocu nista. Samo ja njemu ovo ja njemu ono (malom svom). Mozda sam elegantna pa mi se ne vidi trbuh 😂

A takvih ima svugdje nazalost, ne sekiraj se, o njoj govori

💙

Vucica
    16. Svibanj 2020. 18:20

mimoza

Vrapcic i ja imam probleme sa suhim, zacepljenim i krvavim nosom 😰 Jedva cekam da rodim, pa da pocnem opet dosati normalno.
    Caj od lista maline je li ga sve pijete? Ja jos nisam pocela 😰 Koliko se uopste pije salica dnevno? Je li stavlkate secer?
    Datulje pojedem 2-3 dnevno, masazu medjice sam 2 puta uradila i to je sve od mojih priprema za porod.

Caj preskacem jer sam lijena to kuhat, ali pojedem 6 datulja dnevno (ja ih jako volim pa sam jedva cekala) 

• indy34
    16. Svibanj 2020. 18:22

zmya

E a opet ta kolica, hjoj, jezik pregrizla, znate da sam od muzeve sestre uzela.. e danas su bili u gostima kao na kavici s malim, nije me pitala jednom kako sam ni nista. Dakle cijeeelu trudnocu nista. Samo ja njemu ovo ja njemu ono (malom svom). Mozda sam elegantna pa mi se ne vidi trbuh 😂

E nemoj dase obazires na takve ..uvjek ce biti onih koji sve znaju bolje ..mene je jedna pitala sva zacundjeno zar mi nije zao ako ne osjetim prave trudove i ne namucim se vec jednostavno izdrzim do termina i odem na zakazan carski ..na sto sam joj rekla ako to uspijem bicu ponosna na sebe treba i to uspjeti uopstalom ima razlog zasto je zakazan carski nije bila zelja vec iz sigurnosni i medicinskih razloga ..tako da ..a da si zgodna jesi al trebala bi ipak da zna da si vec u terminu rodbina ste 🤣 uzivaj ti a takve pusti 

Vucica
    16. Svibanj 2020. 18:30

indy34

zmya

E nemoj dase obazires na takve ..uvjek ce biti onih koji sve znaju bolje ..mene je jedna pitala sva zacundjeno zar mi nije zao ako ne osjetim prave trudove i ne namucim se vec jednostavno izdrzim do termina i odem na zakazan carski ..na sto sam joj rekla ako to uspijem bicu ponosna na sebe treba i to uspjeti uopstalom ima razlog zasto je zakazan carski nije bila zelja vec iz sigurnosni i medicinskih razloga ..tako da ..a da si zgodna jesi al trebala bi ipak da zna da si vec u terminu rodbina ste 🤣 uzivaj ti a takve pusti

Ajme komentara 😳😳😳 ja ne vjerujem 

Tonka341
    16. Svibanj 2020. 18:31

mimoza

Ja ne radim nista od navedenog, to treba raditi ili? 🤔

Ante 💙 Maro 💙

zmya
    16. Svibanj 2020. 18:34

A da rekla sam ne ne ne necu se obazirat nedam da me to dira al mislim si u sebi o p ti m! Jos me muz trolla ja oko tvoje sestre skacem ti mojoj nedas da dode 🤓 a nije njegova ni blizu ko on a moja je inace cura od 15 godina koja ima vise empatije od nekih velikih. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.