Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Svibanj 2020. 17:42

Dora4

Dosli su novi nalazi nakon transfuzoje, vrijednosti su super skocile kod oboje! 💪🏼💪🏼
    Mene je bilo strah jer bez obzira na prociscenost te krvi i sve, svaka transfuzija sa sobim nosi odredjeni rizik..
    Ja sam 2x primila ogromne transfuzije i tad mi se taj antigen pomijesao i postao pozitivan ..

Evo nam i tatica stize da proslavimo prvi veliki mjesec 😍

Odlicnooo draga, znala sam da ce dobro prihvatiti transfuziju i biti jos jaci💪💪💪
    Drago mi je da i tatica stize pa je sreca potpuna❤uzivajte🥰
    ----
    Pogledat cu sto mi pise na nalazima kad budem isla na kat prije spavanja, ali sam citala na netu da se treba ponoviti kraj 7.poc 8.mj jer se mogu pojaviti ta neka antitijela🤷‍♀️

💙

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 17:43

Rose1

Dora4

Dosli su novi nalazi nakon transfuzoje, vrijednosti su super skocile kod oboje! 💪🏼💪🏼
    Mene je bilo strah jer bez obzira na prociscenost te krvi i sve, svaka transfuzija sa sobim nosi odredjeni rizik..
    Ja sam 2x primila ogromne transfuzije i tad mi se taj antigen pomijesao i postao pozitivan ..

Odlicnooo draga, znala sam da ce dobro prihvatiti transfuziju i biti jos jaci💪💪💪
    —-
    Pogledat cu sto mi pise na nalazima kad budem isla na kat prije spavanja, ali sam citala na netu da se treba ponoviti kraj 7.poc 8.mj jer se mogu pojaviti ta neka antitijela🤷‍♀️

Meni je dr rekla da ponovom u 8. mj trudnoce, a vadila sam na pocetku. 😊

Rose1
    16. Svibanj 2020. 17:45

Vrapčić123

Suh i začeljen nos u trudnoći: ovo također nisam znala da se događa u trudnoći. Znači meni je nos polu začeljen od početka trudnoće… Iritantno dosta. Izgledam i zvučim kao da sam godinama šmrkala neke droge i sad mi unutra kaos… 🤣🤣🤣🤣
    Je li i vama tako?

Meni ti je suh, zacepljrn, krvavo skoreno iznutra...njuh mi slabiji jer mi stalno zacepljen

💙

Rose1
    16. Svibanj 2020. 17:46

RitaM

Rose1

Dora4

—-

Hvala ti puno na odgovoru, pitam i ja

💙

Žuža
    16. Svibanj 2020. 17:47

Vrapcic umrla sam od smijeha na tvoje plinove 😂😂 Sto se nosa tice, ja sam isto luda. Znaci poluzacepljen stalno. Ujutro kad ispusem nos bas ima dosta toga i hrpa skorene krvi izadje. U prvoj trudnoci mi to uopce nije bilo. I zubno meso mi dosta krvari. Isto nije u prvoj trudnoci. Valjda imam viska krvi pa mora negdje izaci 🙈
    ❤️❤️Cestitam mjesec dana nasim prvim bebicama ❤️❤️
    Idem sad papat veceru. Nesto u zadnje vrijeme obozavam za veceru pojesti onak malo tjestenine, rajcica, paprika, kukuruz, masline i malo kiselog vrhnja. Sad bi to mogla svaki dan jest 😬 I imam zgaravicu od caja od lista maline. Eto... e zivote skitnico!

• Bebac24
    16. Svibanj 2020. 17:48

RitaM

Bebac24

RitaM

Drago mi je da se opet otvorila tema kolica 😍. Kako sam na mirovanju, nisam ih jos uspjela vidjeti uzivo, ali cini mi se da su nam ovi brandovi u uzem izboru:

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Ima li tko savjet? Bitno nam je da kosara moze stajat samostalno za spavanje po danu po stanu i da je as sigurna najvise sto moze biti. Hvala, cure!

Mi smo uzeli pegperego rock nawy, pre pre zadovoljna sam, sa as pogotovo.
    Dan i noc od jajeta sta se dobijaju kod poljskih kolica posto za prvog smo imali baby merc.
    Lagana, nisu glomazna a kosara je cvrsta i velika pa cemo je duze moci koristiti. Poslije kolica sa sportskim ima 10kg sta mi je top. Ova prva su mi imala min 13kg. I ubila leda sa njima.
    Meni je sad bilo bitno osim da mogu svuda da su i puno laksa.

E drago mi je to cuti! Hvala ti na iskustvu. Jesi moozda pogledala i PP Futura Modular? Vidim da je as ista… Namjeravala sam obici ducane, ali kako sam na lezanju, domet mi je guglanje pa mi savjet puno znaci. 🤗

Kuma je kupila ta futura. Jako su slicna, samo su ova nasa najnoviji model.
    Ima par stvari drugacije ali nista znacajno. 
    Ja sam nasa uzela bez da sam ih u zivo vidila. U zivo sam vidila druge modele. 

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 17:50

Rose1

RitaM

Rose1

Dora4

—-

Hvala ti puno na odgovoru, pitam i ja

Nadam se da sam ti dobro rekla - ako sam dobro shvatila, to je onaj dolje dodatak krvnoj grupi? Sto se vadi u Petrovoj? Meni pise: indirektni antiglobulonski test: neg. Ako je neg, vadi se jos jednom u 8 mj, ako je poz, onda u 6 i 8 mj. Barem tako pise na nalazu. 😊

zmya
    16. Svibanj 2020. 17:52

I meni je nos koma, suh a onda opet ko da stalno curi.. desno necu uopce komentirat, to je bas krvavo stalno! 
    A meni sad skroz okej da nismo kupovalo kolica nego posudili da mozemo uzeti Thule Chariot 😂 pa cemo s bajkovima dogodine negdje u planine tipa Dolomite i malog u prikolicu 😅 i jos s tim mogu i trcat, zakon, i za bankrotirat! 
    Kokos bueno je fin al sam pojela samo jedan jer me probava ponovno zeza. Tako da cu limitirati to slatko, idem skuhat kompot i napravit snenokle opet. Radim ih sa eritritom tako da su ko dijetalne a muz se polusava prebacit na masni pogon 🤫

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 17:53

Bebac24

RitaM

Bebac24

RitaM

Drago mi je da se opet otvorila tema kolica 😍. Kako sam na mirovanju, nisam ih jos uspjela vidjeti uzivo, ali cini mi se da su nam ovi brandovi u uzem izboru:

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Ima li tko savjet? Bitno nam je da kosara moze stajat samostalno za spavanje po danu po stanu i da je as sigurna najvise sto moze biti. Hvala, cure!

Mi smo uzeli pegperego rock nawy, pre pre zadovoljna sam, sa as pogotovo.
    Dan i noc od jajeta sta se dobijaju kod poljskih kolica posto za prvog smo imali baby merc.
    Lagana, nisu glomazna a kosara je cvrsta i velika pa cemo je duze moci koristiti. Poslije kolica sa sportskim ima 10kg sta mi je top. Ova prva su mi imala min 13kg. I ubila leda sa njima.
    Meni je sad bilo bitno osim da mogu svuda da su i puno laksa.

E drago mi je to cuti! Hvala ti na iskustvu. Jesi moozda pogledala i PP Futura Modular? Vidim da je as ista… Namjeravala sam obici ducane, ali kako sam na lezanju, domet mi je guglanje pa mi savjet puno znaci. 🤗

Kuma je kupila ta futura. Jako su slicna, samo su ova nasa najnoviji model.
    Ima par stvari drugacije ali nista znacajno.
    Ja sam nasa uzela bez da sam ih u zivo vidila. U zivo sam vidila druge modele.

Hvala ti neizmjerno! 🤗 Bitno da je AS najbolja sto moze biti, to mi je nekako najvaznije. Mislim da cu i ja na kraju Futuru, cisto zbog budzeta.

zmya
    16. Svibanj 2020. 17:58

E a opet ta kolica, hjoj, jezik pregrizla, znate da sam od muzeve sestre uzela.. e danas su bili u gostima kao na kavici s malim, nije me pitala jednom kako sam ni nista. Dakle cijeeelu trudnocu nista. Samo ja njemu ovo ja njemu ono (malom svom). Mozda sam elegantna pa mi se ne vidi trbuh 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.