Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    16. Svibanj 2020. 17:58

RitaM

Bebac24

RitaM

Bebac24

RitaM

Drago mi je da se opet otvorila tema kolica 😍. Kako sam na mirovanju, nisam ih jos uspjela vidjeti uzivo, ali cini mi se da su nam ovi brandovi u uzem izboru:

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Ima li tko savjet? Bitno nam je da kosara moze stajat samostalno za spavanje po danu po stanu i da je as sigurna najvise sto moze biti. Hvala, cure!

Mi smo uzeli pegperego rock nawy, pre pre zadovoljna sam, sa as pogotovo.
    Dan i noc od jajeta sta se dobijaju kod poljskih kolica posto za prvog smo imali baby merc.
    Lagana, nisu glomazna a kosara je cvrsta i velika pa cemo je duze moci koristiti. Poslije kolica sa sportskim ima 10kg sta mi je top. Ova prva su mi imala min 13kg. I ubila leda sa njima.
    Meni je sad bilo bitno osim da mogu svuda da su i puno laksa.

E drago mi je to cuti! Hvala ti na iskustvu. Jesi moozda pogledala i PP Futura Modular? Vidim da je as ista… Namjeravala sam obici ducane, ali kako sam na lezanju, domet mi je guglanje pa mi savjet puno znaci. 🤗

Kuma je kupila ta futura. Jako su slicna, samo su ova nasa najnoviji model.
    Ima par stvari drugacije ali nista znacajno.
    Ja sam nasa uzela bez da sam ih u zivo vidila. U zivo sam vidila druge modele.

Hvala ti neizmjerno! 🤗 Bitno da je AS najbolja sto moze biti, to mi je nekako najvaznije. Mislim da cu i ja na kraju Futuru, cisto zbog budzeta.

Nas su nasa u it dosla po cijeni future ovdje zato smo ih uzeli. Inace ja 1000€ i vise nedam sigurno za kolica ni da sama idu 😂

• indy34
    16. Svibanj 2020. 17:59

Dora4

Dosli su novi nalazi nakon transfuzoje, vrijednosti su super skocile kod oboje! 💪🏼💪🏼
    Mene je bilo strah jer bez obzira na prociscenost te krvi i sve, svaka transfuzija sa sobim nosi odredjeni rizik..
    Ja sam 2x primila ogromne transfuzije i tad mi se taj antigen pomijesao i postao pozitivan ..

Evo nam i tatica stize da proslavimo prvi veliki mjesec 😍

Eeee kako je ovo lijepo citati 😍😍😍 ..rekla sam ti to ce da ih osvjezi to je za  njih  sad kao dasu tebe poslali u neki studio pa te sredili ...sad ce oni da pocnu jos bolje da jedu ..jos jednom sretan prvi mjesec ....🥳🥳🥳🥳

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 18:00

zmya

E a opet ta kolica, hjoj, jezik pregrizla, znate da sam od muzeve sestre uzela.. e danas su bili u gostima kao na kavici s malim, nije me pitala jednom kako sam ni nista. Dakle cijeeelu trudnocu nista. Samo ja njemu ovo ja njemu ono (malom svom). Mozda sam elegantna pa mi se ne vidi trbuh 😂

😂😂 nije mi jasno, nazalost, imam i ja takvih u okolini... Ni a ni b, ko da se nista ne dogada. Srecom, nismo u rodu pa se mogu mirne duse udaljit od njih.

• Bebac24
    16. Svibanj 2020. 18:00

Bebac24

RitaM

Bebac24

RitaM

Bebac24

RitaM

Drago mi je da se opet otvorila tema kolica 😍. Kako sam na mirovanju, nisam ih jos uspjela vidjeti uzivo, ali cini mi se da su nam ovi brandovi u uzem izboru:

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Ima li tko savjet? Bitno nam je da kosara moze stajat samostalno za spavanje po danu po stanu i da je as sigurna najvise sto moze biti. Hvala, cure!

Dan i noc od jajeta sta se dobijaju kod poljskih kolica posto za prvog smo imali baby merc.
    Lagana, nisu glomazna a kosara je cvrsta i velika pa cemo je duze moci koristiti. Poslije kolica sa sportskim ima 10kg sta mi je top. Ova prva su mi imala min 13kg. I ubila leda sa njima.

E drago mi je to cuti! Hvala ti na iskustvu. Jesi moozda pogledala i PP Futura Modular? Vidim da je as ista… Namjeravala sam obici ducane, ali kako sam na lezanju, domet mi je guglanje pa mi savjet puno znaci. 🤗

Hvala ti neizmjerno! 🤗 Bitno da je AS najbolja sto moze biti, to mi je nekako najvaznije. Mislim da cu i ja na kraju Futuru, cisto zbog budzeta.

Nas su nasa u it dosla po cijeni future ovdje zato smo ih uzeli. Inace ja 1000€ i vise nedam sigurno za kolica ni da sama idu 😂

Lazem cca 800-900 kn vise su dosla od future

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 18:01

Bebac24

RitaM

Bebac24

RitaM

Bebac24

RitaM

Foppapedretti
    Jane
    Peg Perego

Dobro ste prosli 👌

Nikita206
    16. Svibanj 2020. 18:02

Snoopy, nisam nažalost u Puli ih uopće nema, tako sam se i ja dvoumila, brinula se oko težine kod Mum, a zbog kotača kod Kendo, i završila na zlatnoj sredini koja je Kawai :D
    Rita, meni je Jane super, modele Mum i Kawai sam isprobala i prezadovoljna sam svime, Mum je najteži model s velikim kotačima, dok je Kendo najlakši s manjim kotačima. Kawai je neka sredina između ta dva i za njih sam se ja odlučila. Ali svi modeli su prejednostavni za korištenje, sklapanje, rasklapanje, spuštanje, dizanje, šta god, ne može biti jednostavnije. Čak se i košara može sklopiti kad se više ne koristi. Što se tiče jajeta, mislim da je jedno od sigurnijih prema testiranjima i ono što je meni bilo jako bitno i-size je. O ovim drugim kolicima ti ne znam ništa reći. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

16. Svibanj 2020. 18:11

Vrapčić123

Suh i začeljen nos u trudnoći: ovo također nisam znala da se događa u trudnoći. Znači meni je nos polu začeljen od početka trudnoće… Iritantno dosta. Izgledam i zvučim kao da sam godinama šmrkala neke droge i sad mi unutra kaos… 🤣🤣🤣🤣
    Je li i vama tako?

Totalno to. Obavezno zasusena krv, vec sam i prije napisala da je taman za iskopat van onako fino zasuseno svako jutro, a tu i tamo i kroz dan. Meni se ponekad cak i usi zacepe lagano pa govorim ko pingvin po doma

kaktusica
    16. Svibanj 2020. 18:15

Rose https://ibb.co/XtBNMHz ja sam.radila negdje u 10.tt. Bas cu pitati muza moram li opet, jer nisam.nikad primila transfuziju a ni s malim nisam morala.

16. Svibanj 2020. 18:15

Lijepa su mi ta kawai ali njih sam eliminirala samo zbog konstrukcije jer ja bi crnu 😂 grozna sam. Mum su mi legla, jedino me ta tezina malo muci i bas mi je zao sta nemaju i druge njihove modele kod nas. I uzet cemo opciju 2u1 jer je muz zapeo za maxi cosi jaje i bazu a nije mi bitno za kompatibilnost jer jaje ionako ne planiram montirati na kolica. Toliko info oko tih kolica i autosjedalica danas da sam se sva pogubila. 

• RitaM
    16. Svibanj 2020. 18:16

Nikita206

Snoopy, nisam nažalost u Puli ih uopće nema, tako sam se i ja dvoumila, brinula se oko težine kod Mum, a zbog kotača kod Kendo, i završila na zlatnoj sredini koja je Kawai :D
    Rita, meni je Jane super, modele Mum i Kawai sam isprobala i prezadovoljna sam svime, Mum je najteži model s velikim kotačima, dok je Kendo najlakši s manjim kotačima. Kawai je neka sredina između ta dva i za njih sam se ja odlučila. Ali svi modeli su prejednostavni za korištenje, sklapanje, rasklapanje, spuštanje, dizanje, šta god, ne može biti jednostavnije. Čak se i košara može sklopiti kad se više ne koristi. Što se tiče jajeta, mislim da je jedno od sigurnijih prema testiranjima i ono što je meni bilo jako bitno i-size je. O ovim drugim kolicima ti ne znam ništa reći.

E hvala ti puno, i ta dolaze u obzir. Malo cu pogledati razliku izmedu njih i peg perega pa cemo odluciti. Istrazit cu AS 😂. Kosara moze stajat samostalno bez kolica ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.