Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    16. Svibanj 2020. 15:24

indy34

ena0206

Indy nisam narucivala, zato jer ne planiram koristit ni poplun ni jastuk.. Samo vrecu za spavanje.. Dekicu jedino kad mi je na oku u dnevnoj ili u kolicima po potrebi..
    To kad bude malo veci i kad dode zima kupit cu polun i tek obda setove posteljine. Ovako san kupila sam one navlake s gumicom za jogi plus onu neporopusnu podlog ispod. To je sve

I ja cu tako samo iskreno ja ne znam sta je "poplun"jel to jastuk .??🤔 izvinite al stvarno ne znam ..ja iskreno sam se takodje odlucila bez jastuka i deke sto imam su bas vise za kolica ili onako da imamo ispod kad negdje hocemo dase spustimo ..smatrala sam dami je posteljina trenutno ne treba

Ima vise naziva, ja ga zovem jorgan.. Pravilno je poplun.. A u De se zove Bettdecke https://ibb.co/6vT8WNJ ovaj bijeli prekrivac malo deblji

Trancie
    16. Svibanj 2020. 15:24

Bebac umirem 🤭🤣🤣🤣mene isto satra probava , vjetrovi ovu trudnocu... da znam bolove od toga imat uzas.... jedva cekam bit opet svoja .. ali neka jos 10 tjedana pa moze onda .... 
    Zmya i kakav je kokos ??? Kod nas ga nigdje nisam nasla 🤦‍♀️🤭😍🤷‍♀️
    Trudovi meni kad je pukla plodna voda prvo su mi bila ta stezanja kao bh kontrakcije bezbolne ja mislila to je to.... a kasnije su tek poceli bolni trudovi... ali moji nisu toliko jaki dok drip nije krenio auf i 🤦‍♀️
    Meni trbuh sad bude napet djelom ili cijeli ako moram na wc, kad se dignem po noci i sl... mislim da posebno nesto jos uvijek ne osjecam te bh...  nadam se da je i stanje dole ok 
    Dora,Curly, Avokado i Lina javit3 za lavice kako su nam 💜💙
    Mare dobro si odlucila, ja bi radje uvijek da sam pod nadozrom nego da se doma mislim sto je...
    Mene ovo vrijeme ubi.... sad sam s malom odspavala... noge me bolile koda sam maraton trcala, a tako rec nista specijalno radila nisam

ena0206
    16. Svibanj 2020. 15:25

Verseb

Curke, moze savjet..
    Sinoc i danas osjecam tu kao menstr bol dolje, kontrakcije su neredovite i uz Normabel se primire, ali ta se bol i dalje pojavljuje. Leđa ne osjetim da me bole.
    Bila sam na pregledu kod svoje gin u čet, prohodna za prst do glavice. Ne znam je li pametno ici na hitnu, ili cekati sad dva tj do pregleda?

Ja bi otisla jer sam taj tip osobe. 🤣🤣 Volim bit mirna i sigurna nego se kasnije grist zasto nisam reagirala na vrijeme. 

Rose1
    16. Svibanj 2020. 15:25

Ja cu kupiti poplun da se nađe, ali plan je da spava u vreci
    Verseb hm, ako se ne smiri, mozda da odes na hitnu da budes na miru, nema veze sto si bila na pregledu u cet

💙

Trancie
    16. Svibanj 2020. 15:27

ja sam poplun dobila uz posteljinu... tako ds ga nisam.dodatno kupovala... iako je mala spavala u vrecici i on je bio tu...
    Versab malo stani pa.vidi , bolke otic nego se gristi kasnije ...
    Ena i Meggy super su vam buse 🤰

Mocho
    16. Svibanj 2020. 15:28

Poplun je jorgan :) Mozda tako skuzis... ono toplije s cime se pokriva 

Ja isto mislim za pocetak plahtu, samo trebam naci neke okej dimenzije. Valjda nece biti problem ako slozim 120×70 i stisnem ispod madraca na krevetic od 90 × 50.. 

Rose1
    16. Svibanj 2020. 15:28

Maggy_1

Maggy_1

Pepilli

Ena super super izgledaš !
    Točno se služi razlika kako nose visoke žene a kako one nižeg stasa. Pa da vas ja tu pitam ,kaj sam jedini kepec? 😂😂😂
    Sve ste lijepe, vitke, visoke ,samo trbuščići , prave manekenske figure 😄😁
    Pepili nisi jedini kepec i ja sam https://ibb.co/cy3jSCW. Na mojih 155 cm 66 kg i ko bačvica sam 😄

https://ibb.co/cy3jSCW

Ma nisi ko bacvica, lijepa si trudnica🥰

💙

• indy34
    16. Svibanj 2020. 15:30

ena0206

indy34

ena0206

Indy nisam narucivala, zato jer ne planiram koristit ni poplun ni jastuk.. Samo vrecu za spavanje.. Dekicu jedino kad mi je na oku u dnevnoj ili u kolicima po potrebi..
    To kad bude malo veci i kad dode zima kupit cu polun i tek obda setove posteljine. Ovako san kupila sam one navlake s gumicom za jogi plus onu neporopusnu podlog ispod. To je sve

I ja cu tako samo iskreno ja ne znam sta je "poplun"jel to jastuk .??🤔 izvinite al stvarno ne znam ..ja iskreno sam se takodje odlucila bez jastuka i deke sto imam su bas vise za kolica ili onako da imamo ispod kad negdje hocemo dase spustimo ..smatrala sam dami je posteljina trenutno ne treba

Ima vise naziva, ja ga zovem jorgan.. Pravilno je poplun.. A u De se zove Bettdeckehttps://ibb.co/6vT8WNJ ovaj bijeli prekrivac malo deblji

Hvala na objasnjenju to nam sad ne treba ..tako sam i mislila daje nesto tako iskreno meni to izgleda samo sladko i medeno al neku funkciju ne vidim ..hvala na odgovoru 😘zasad ovo sto imamo je sasvim uredu do zume onda cemo da vidimo 

m_maaree
    16. Svibanj 2020. 15:34

Verseb

Curke, moze savjet..
    Sinoc i danas osjecam tu kao menstr bol dolje, kontrakcije su neredovite i uz Normabel se primire, ali ta se bol i dalje pojavljuje. Leđa ne osjetim da me bole.
    Bila sam na pregledu kod svoje gin u čet, prohodna za prst do glavice. Ne znam je li pametno ici na hitnu, ili cekati sad dva tj do pregleda?

Ja bi draga otisla.. mene su sinoc galamili sto nisam odmah..Ledja me pocela nolit oko pola 7 a otisla oko pola 10.. Iako meni nije bol isla dalje od ledja ali nikad se ne zna.. Meni odmah pala na pamet nasa Dora  i njeni trudovi koje ctg nije ocitavao jer su je samo ledja boljela,a ustvari to bili trudovi.. Tako da bolje i da bezveze odes nego da se mislis.. To sad bas iz iskustva govorim.. Sad me opametilo da odmah idem pa makar galamili sto djaba dolazim..

ena0206
    16. Svibanj 2020. 15:39

Iskreno, dolje kod nas u Hrvatskoj se svi ustrucavaju otic na hitnu kod doktora bas iz tog razloga da nebi rekli zasto dolazimo za sitnice i ostalo. Uzas. Pa se primisljas 3526 puta dal da odes ili ne.. 
    Dok ovdje meni kaze doktorica na hitnoj- obavezno dodi na svaku bol, jer si prvi put trudna i nemas pojma o kojoj je boli rijec.
    Ma i da je ne znam koja trudnoca, bolje biti siguran, jer svaka je trudnoca za sebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.