Mislim ja nemam problem bilo kome sta da kazem,al pretpostavljam da ima zene koje ne mogu da kazu ..kao sto rece Mrvicak ima zena kod kojih dolazi ne znam koliko ljudi i to traje ..Ovaj clanak se odnosio na Aus.a mi ovde imamo posjete od 13 do 19 ..ne kao sto rekoste kod vas pola sata i zamislite jednu tursku fam.Cure koje zive u njem.ce dame razumiju ..i dodje im u posjet odjednom 10 osoba a vjerujte to nije rjetkost ..e zbog takvih situacija pretpostavljam saje ovaj clanak …Zaraa mislim da ako tako kako si sad napisala objasnis i dr.da nebi trebao biti problem,e sad najbolje je da te posavjetuju cure koje radjaju gdje i ti ..Jel kod mene je to normalno dal ces prirodno ili carski ,dal ce da dojis ili ne licno tvoja stvar ..Diplomatija 🤣
Indy u potpunosti podrzavam tu vijest i veselim se ako bi to Njemacke bolnice odlucile. Kod mene su posjete dozvoljene malte ne cijeli dan i ako ne uhvatis sobu di si sama, mozes naje*ati ko zuta. Upravo su ti Turcini problem kojima cijela obitelj dolazi u posjetu i uz muza, starjesinu, djedove, babe, svu mogucu djecicu, tetke, ujne, strine i njihove muske polovice...rodilja koja djeli sobu sa jednom takvom obitelji je u najmanju ruku lisena svake intime (najvise sto se tice opustanja i borbe za dojenje). Grudi ti na izvolte desecima drugih ljudi cijeli boziji dan, jer ti ljudi doslovno nejdu doma. Pa se ti opusti. Tako da u potpunosti razumijem tu odluku. E sad, dal da se skrati vrijeme posjete ili da se skroz ukine...meni svejedno. U svakom slucaju ovaj liberalan stav bez nekog ogranicenja posjete mi je jedna velika mana njemackog zdravstvenog sustava u rodilistima.
Joj Selena, ma ja bih pekla kolače i da sam na samrti 😂😂 Najdraži su mi oni gdje je baza jogurt, kolači tipa šuć-muć i prolij, svašta se da nakipati unutra(a najdraži combo jabuka/ banana + zobene i cimet),a dobri da ti pamet stane. .. I jako volim kremaste tipa ledeni vjetar koji smo dana poharali ,i kod mame i kod sveki... Tiramisu da ne spominjem ,muž bi da ga stalno radim 🤩
Sreća mamina
Dobrodošao
Mislim ja nemam problem bilo kome sta da kazem,al pretpostavljam da ima zene koje ne mogu da kazu ..kao sto rece Mrvicak ima zena kod kojih dolazi ne znam koliko ljudi i to traje ..Ovaj clanak se odnosio na Aus.a mi ovde imamo posjete od 13 do 19 ..ne kao sto rekoste kod vas pola sata i zamislite jednu tursku fam.Cure koje zive u njem.ce dame razumiju ..i dodje im u posjet odjednom 10 osoba a vjerujte to nije rjetkost ..e zbog takvih situacija pretpostavljam saje ovaj clanak …Zaraa mislim da ako tako kako si sad napisala objasnis i dr.da nebi trebao biti problem,e sad najbolje je da te posavjetuju cure koje radjaju gdje i ti ..Jel kod mene je to normalno dal ces prirodno ili carski ,dal ce da dojis ili ne licno tvoja stvar ..Diplomatija 🤣Indy u potpunosti podrzavam tu vijest i veselim se ako bi to Njemacke bolnice odlucile. Kod mene su posjete dozvoljene malte ne cijeli dan i ako ne uhvatis sobu di si sama, mozes naje*ati ko zuta. Upravo su ti Turcini problem kojima cijela obitelj dolazi u posjetu i uz muza, starjesinu, djedove, babe, svu mogucu djecicu, tetke, ujne, strine i njihove muske polovice…rodilja koja djeli sobu sa jednom takvom obitelji je u najmanju ruku lisena svake intime (najvise sto se tice opustanja i borbe za dojenje). Grudi ti na izvolte desecima drugih ljudi cijeli boziji dan, jer ti ljudi doslovno nejdu doma. Pa se ti opusti. Tako da u potpunosti razumijem tu odluku. E sad, dal da se skrati vrijeme posjete ili da se skroz ukine…meni svejedno. U svakom slucaju ovaj liberalan stav bez nekog ogranicenja posjete mi je jedna velika mana njemackog zdravstvenog sustava u rodilistima.
E to je taj problem sto imamo i zbog kojeg se kod nas vjerovatno i nece odibriti posjete ja se iskreno nadam mada se ja nadam dacu imati samo svoju sobu jel je takva praksa u ovoj bolnici osim ako ne bude guzva taj dan ..zato i jesam odabrala bas ovu bolnicu i nisam htjela ici u vecu sredinu ..obicno dobijem sta pozelim pa vidjecemo 🤣
Curkee.. usla sam u 33 tjedan i sve teze postaje hodat stajat okrenut se s boka na bok ma sve hahaha..
Osjetim zadnja dva dana cesce kontrakcije. Stvrdne mi se lagano trbuh ..to je normalno??? Mislim je li i vama slicno kao meni?
Hej zene da vas pitam, jel kupujete robicu u Kiku? Taj ducan mi dosad nije pao uopce na pamet, a doslovno zivim skoro pa prek ceste Kika 😂🙈
Curkee.. usla sam u 33 tjedan i sve teze postaje hodat stajat okrenut se s boka na bok ma sve hahaha..
Osjetim zadnja dva dana cesce kontrakcije. Stvrdne mi se lagano trbuh ..to je normalno??? Mislim je li i vama slicno kao meni?
Lina meni se jučer i danas to događa i najmanje stajanje i hodanje izaziva kontrakcije, a ja sam na 800 mg magnezija dnevno. Prije pola sata sam popila jedan i sad čekam dal će se smiriti ako ne popit ću Normabel. Skoro mjesec dana su bile stvarno rijetke ali eto 🤨
Hej zene da vas pitam, jel kupujete robicu u Kiku? Taj ducan mi dosad nije pao uopce na pamet, a doslovno zivim skoro pa prek ceste Kika 😂🙈
Ja sam za kćer bila uzela lani pakete po 5 bodija u vel 62 i 68, obične bijele , dušu su dali , a fin i mekan pamuk. Bili su kojih 50-70 kn paketi ,a kasnije sam i uzimala ljetne šeširiće. Dobra je kvaliteta s obzirom na cijenu, i to koliko se ta robica puta opere... Sad će ih mali naslijediti 😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Osjetim zadnja dva dana cesce kontrakcije. Stvrdne mi se lagano trbuh ..to je normalno??? Mislim je li i vama slicno kao meni?Lina meni se jučer i danas to događa i najmanje stajanje i hodanje izaziva kontrakcije, a ja sam na 800 mg magnezija dnevno. Prije pola sata sam popila jedan i sad čekam dal će se smiriti ako ne popit ću Normabel. Skoro mjesec dana su bile stvarno rijetke ali eto 🤨
Ja jos nista od toga nisam pila. Također znalo je toga bit tu i tamo al zadnja dva dana dosta cesce osjetim.pogotovo u setnji il voznji.
Cure citam ovo za posjete u njemackoj i austriji i nemrem vjerovat..to je stvarno grozno...u rodilistu di sam ja rodila je sat vremena i to je to..jedino oni vele max 2 osobe ali kome god je doslo vise ljudi svi su usli, nije u redu ali prezivi se tih sat vremena..meni oba puta dosli muz i mama jer smo tako unaprijed dogovorili...mene je jedino smetalo to kaj se stalno nekaj desava od ranog jutra, u smislu da u sobi opce nema mira, od 5 vec donose bebe (ako je mama imala srece da joj uzmu bebu za noc 😁) pa dorucak, jedna vizita, druga vizita, pa cistacica, pa nose bebe na kupanje pa rucak, pa opet sve u krug i onda ako slucajno uspijes zaspati i nije nista od navedenog onda dofuraju novu cimericu koja je taman rodila 🤣 i po noci cijelo vrijeme mora goriti lagano svijetlo u sobi zbog bebica..prezivi se sve to i nije tak strasno ali bilo bi ljepse da ima vise mira...i ne sjecam se s kojim malcem sam bila u rodilistu, ali bila je jedna zena koja je doslovno spavala ko top i morala si je svako malo navijat mobitel da ju budi jer nije cula bebu, ali taj mobitel kad je zvonio je probudio sve nas ostale u sobi osim nje 🤦🤣 sva sreca pa smo samo jedan dan/noc djelile sobu ali i to mi je bilo dosta 😅
Osjetim zadnja dva dana cesce kontrakcije. Stvrdne mi se lagano trbuh ..to je normalno??? Mislim je li i vama slicno kao meni?Lina meni se jučer i danas to događa i najmanje stajanje i hodanje izaziva kontrakcije, a ja sam na 800 mg magnezija dnevno. Prije pola sata sam popila jedan i sad čekam dal će se smiriti ako ne popit ću Normabel. Skoro mjesec dana su bile stvarno rijetke ali eto 🤨
Ja jos nista od toga nisam pila. Također znalo je toga bit tu i tamo al zadnja dva dana dosta cesce osjetim.pogotovo u setnji il voznji.
Lina probaj popit magnezij, ne može ti štetiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji