Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    10. Svibanj 2020. 19:40

https://ibb.co/DfzM85x mamasita sece po bolnici i izbjegava bit u sobi zbog nove cimerice koju bi smjestila u top i lansirala kroz prozor 😂🙈
    Sva sreca na bolnickom statusu pa se mogu i liftom provozat 😂 niti kava ne pomaze za kolicinu glabobolje koja je izazvana 😂🙈

Vrapčić123
    10. Svibanj 2020. 19:40

Indy sviđa mi se zaključak taj! Meni su posjete po bolnicama glupost, većina mama i beba su za 3 dana doma. Eto to je moje mišljenje... 🥴
    Kaktusica, što se žgaravice tiče baš jučer pročitala da za istu pomaže sok od mrkve. Ja pijem svaki dan malo soka od mrkve od Biote ili iz Tvornice zdrave hrane. Čisti 100% sok. Možda ti pomogne, samo pazi s količinom, ja ga pijem vrlo vrlo malo. 🤷‍♀️
    Dora hehe, da za 40.rodendan, valjda ćemo mi biti živi tada. 😮 No možda Greta kaže da smo ludi  kada joj damo te stolce. .. 🤣🤣🤣  

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    10. Svibanj 2020. 19:42

CurlySue baš si lijepo vitka, kao da nisi rodila! 😍

Vrapčić123
    10. Svibanj 2020. 19:43

CurlySue žao mi je za groznu cimericu. 🤦‍♀️ Nadam se da nece dugo biti s tobom u sobi. 🤞

Trancie
    10. Svibanj 2020. 19:45

Mare super izgledate 🥰
    Curly zgodnice , kao da nisi rodla... ajme grozno je imat gadne cimerice 🤔oce brzo ici 🤣🤣🤣 
    Indy da , di je vasa slikica 🤭 da ta ideja je super, nikad  necu zaboraviti kad sam ja isla do mame na hodnik ds mi je put trajao cijelu vječnost od bolova... a ono horde ljudi ceka ispred za posjete! Ja sam za muza i tjt...svi ce vidjeti kad se dodje doma u miru

• indy34
    10. Svibanj 2020. 19:50

Cure obecavam vam u utorak ..tad smo onih velikih za nas 34 🥳🥳🥳🥳...pa da vidite sta je veliki stomak ..vjerujte ko misli da ima veliki stomak nek se uslika pre ..jel posle naseg 🤣🤣🤣 ..

Rose1
    10. Svibanj 2020. 19:50

Kaktusica da,da, 100kn😉 bila sam ti ja neki dan odgovorila, ali sam i mislila da nisi vidjela...i.meni jucer i danas zgaravica
    Indy odlicno, bar nesto pozitivno u ovoj situaciji
    Curly ti si skroz fit, zgodna, nema trbuha vise...jooooj, zao mi zbog cimerice☹😤
    Dora hvala❤🤗

💙

• indy34
    10. Svibanj 2020. 19:52

Dora4

kaktusica

Maree kako sam zaboravila, predivna si, bas si jako lijepa u toj haljinici i stom divnom kosom 😍🤩
    Indy svidja mi se zakljucak tog istrazivanja 😄 Pa to je nekako normalno da se po bolnici ne presetavaju ljudi, svatko moze izdrzati ta 3 dana. Sto su tri dana naspram cijelog zivota koji ih ceka 🥰 A kad cemo mi tebe vidjeti malo da se uslikas sa svojim bebanima?
    Dora kako bake i djedovi podnose ovu situaciju?

Ajme ne pitaj, svekrva danas skoro pala u nesvjest kad joj je muz rekao da si izbije iz glave fantazije da ce nam banut kuci cim izadjemo 😬🙈

Hahahaha  mogu da zamislim ..bilo je Sine ???😱😱😱 ljudi moraju da prihvate zaista da situacija nije sala i da moramo da se pazimo svi ..ova 2020 je godina za Oscara ...

• Bebac24
    10. Svibanj 2020. 19:53

indy34

E cure moje htjela sam da podjelim sa vama nesto sto sam upravo procitala.Dosli su do zakljucka kako su zbog virusa zabranili posjete posle porodjaja,dosli su do nikad bolji rezultata..Bebe sve spavaju ,mame se brze oporavljaju ,imaju vremena dase naviknu mame na bebe,nemaju upalu bradavica probleme sa dojenjem ..Jednostavno su dosli do zakljucka daje to jel mame imaju vremena zaista dase posvete sebi i samo bebama ,ne smeta im niko ..Znam dase mnogi ne slazu sa ovim al ovo se ne odnosi na oceve vec sve ostale posjete .tako da sad rade na tome da se sve posjete i posle sve ove krize ogranice na neki nacin ..Tako da mi ne smemo da se nervirano zbog posjeta vec da gledamo to na neki pozitivan nacin..😘

Moram na ovo odg prije nego nastavim citati. 
    Apsolutno se ne slazem jer posjete ne traju satima nego pola sata. 
    I ako si rodilja i pametna traziti ces samo muza da dode. Tako da mi je to ono wtf?! 

10. Svibanj 2020. 19:54

Curly, divna si!! Sve je već otišlo, svaka čast, fit mum 🥰😃💜

Pepilli, kako si? Događa li se išta?

Indy… Posjete traju minimalno, pa mi nisu ni jasni oni koji dolaze u bolnicu. Ja bih to ukinula, osim za supruga. Meni je bila majka i suprug, svaki dan pola sata. Tako da tih pola sata ne remete nikakva ritam, ali cimerci je cijela uža i šira obitelj bila i to su preko veze ušli jer su tada puštali u sobu samo dvoje po trudnici.

Dora vjerujem da je i njima (balama) teško ali morat će prihvatiti vašu odluku koja je skroz razumljiva. Em se ste stalno odvojeni i trebat će vam vrijeme samo za vas 4, em ćeš sigutno imat mnogo posla oko njih i svega što te kući čeka, a još da se misliš oko gostiju.... Vaša odluka je sasvim korektna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.