M_maaree lijepo izgledaš! 💕💕
Pepilli drago mi je da si ipak bolje! 💪
Kaktusica nama stan pun slika, nešto skulptura i jednu sliku imamo mix instalacije i slike, tako da smo ludi po tom pitanju skroz, pa razumijem vasu ljubav prema slikama. Baš ih volimo jako. 😍 Hehe, vjerujem da je sin čudno gledao. S vremenom će i on to shvatiti kada ste i vi u tom điru. ☺️ Tako mi imamo jedno ludo ulje na platnu inspirirano onim filmom "Nedodirljivi", ako si gledala film vjerujem da znaš o kojoj slici govorim, kao kapljice krvi, fleke, a moja mama nas zeza da imamo u dnevnom boravku krvoproliće, tako da ju mi sad zovemo tako. 🤣🤣🤣 Eh, sad smo se nabrijali na stolce pa sad istražujem ove Thonet stolce, ovi su također Thonet. Pogledaj te vaše stare, nikad se ne zna, možda su upravo kultne Thonet. Od slika bih sljedeću jednu naivu. 💗
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose 😍 ma ovo je ful jednostavan recept. Bez brige i tebi bi ispao ovako.
Dana hvala ti. Joj bilo bi lijepo kad bi i malena bila u našem điru. 💜 Ma nek je ona živa i zdrava, drugo je nebitno. ☺️
Kaktusica ja od silne umjetnosti zaboravih pitati jesu li leđa sada što bolje?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo cure pojavilo mi se na fejsu ako kojoj sto znaci
https://ibb.co/4JYZS1Q
Evo cure pojavilo mi se na fejsu ako kojoj sto znaci
https://ibb.co/4JYZS1Q
Ja kupila, ali dobra cijena pa ako nekome treba
💙
Fenjer bas ti hvala za link, evo sam narucila bihelu na rodu, vel. L, valjda mi nece biti prevelika...
Rose u iduci pon. nosim, mora proci najmanje 10 dana od antibiotika. Znaci 100kn je? Super! A znas li rade li KKS? Provjerila bi malo zeljezo.
Vrapcic sinu je slika bila prosta 😅 Al ja volim Siblove aktove, on to kao u jednom potezu strastveno. Provjerit cemo stolice, na Peljescu su u staroj kuci. A sveki je bas sa Straduna, odrasla u umjetnosti, ima tih nekih predmeta i nakita divnog starog. E da, kruh ti izgleda odlicno!
Dana aaa, bas uzivancija, divota! A danas neki topao dan.
Ja lezim cijeli dan, isla sam samo malo psa prosetati, sva sam ko slon, ledja su malo popustila. Sve sto stavim u usta za 5 min se javlja zgaravica. Sad sam pojela shake sa bananom i borovnicama i prelila ga preko zitarica i malo chije, za 10 min sam skoro sve ispovracala, bljakica.
Vrapčić ,Rose hvala curke!
Evo odmaram,no počela sam naricTi ,znači sad popodne su mi noge ko balvani a ruke mi trnu. Osjećam se ko slon al dobro ,sutra sam kod doktora😄
Sreća mamina
Dobrodošao
E cure moje htjela sam da podjelim sa vama nesto sto sam upravo procitala.Dosli su do zakljucka kako su zbog virusa zabranili posjete posle porodjaja,dosli su do nikad bolji rezultata..Bebe sve spavaju ,mame se brze oporavljaju ,imaju vremena dase naviknu mame na bebe,nemaju upalu bradavica probleme sa dojenjem ..Jednostavno su dosli do zakljucka daje to jel mame imaju vremena zaista dase posvete sebi i samo bebama ,ne smeta im niko ..Znam dase mnogi ne slazu sa ovim al ovo se ne odnosi na oceve vec sve ostale posjete .tako da sad rade na tome da se sve posjete i posle sve ove krize ogranice na neki nacin ..Tako da mi ne smemo da se nervirano zbog posjeta vec da gledamo to na neki pozitivan nacin..😘
Bebac divne su ove cokoladice, bas lijepo poklon!! 😊
Rose, Pcelica, Fenjer, Ivcy, Anavo i Ninnek 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 trubice za vase pune tjedne drage curke!!
Maaree bas si zgodna!!
Vrapcic ajmee poklon za 40.rodjendan? Svidja mi se 🥰
Mila meni su dosle suze radosnice citajuci o tom dirljivom trenutku malenog i tebe 💙😊
Kaktusica zao mi je za ledja 😔😘 ajme jos i zbljuv..drzi se!!
Pepili uz sav si jos i kolace stigla, svaka cast zeno! 🤩
Dana prava uzivancija!! 😍
Maree kako sam zaboravila, predivna si, bas si jako lijepa u toj haljinici i stom divnom kosom 😍🤩
Indy svidja mi se zakljucak tog istrazivanja 😄 Pa to je nekako normalno da se po bolnici ne presetavaju ljudi, svatko moze izdrzati ta 3 dana. Sto su tri dana naspram cijelog zivota koji ih ceka 🥰 A kad cemo mi tebe vidjeti malo da se uslikas sa svojim bebanima?
Dora kako bake i djedovi podnose ovu situaciju?
Maree kako sam zaboravila, predivna si, bas si jako lijepa u toj haljinici i stom divnom kosom 😍🤩
Indy svidja mi se zakljucak tog istrazivanja 😄 Pa to je nekako normalno da se po bolnici ne presetavaju ljudi, svatko moze izdrzati ta 3 dana. Sto su tri dana naspram cijelog zivota koji ih ceka 🥰 A kad cemo mi tebe vidjeti malo da se uslikas sa svojim bebanima?
Dora kako bake i djedovi podnose ovu situaciju?
Ajme ne pitaj, svekrva danas skoro pala u nesvjest kad joj je muz rekao da si izbije iz glave fantazije da ce nam banut kuci cim izadjemo 😬🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji