Vecer cure☺️ Sretan vam Majčin dan ❤️❤️❤️ posebno nasim lavicama 😘 i svim curama koje pune tjedne 😁😁
Mi se javljamo nakon dva dana pauze, tribalo mi je odmora od svega i svih..
Zara, ti si iz Splita? Ako mozes iskemijat vezu, onda nemas brige. Moja sefica je kroz ivf zatrudnila, znala je dr. Roju i dogovorila carski. Ali ona se zaj**ala, rekla mi je da je bila, cili jedan dan nakon operacije tj nakon budenja, u teskom soku koliko ju je bolilo. Mislila je ka iden proc lakse, pa nije racunala koliko bi moglo bolit.. Tako da se svakako pripremi da te ne bi sokiralo 😅
Yvette, strasno mi je zao radi bake, drzi se 😔😔
Kaktusice da bas se sjecam tih ljudi, ali ajde nisu bas po sobama toliko, dole na pedijatriji je gore... znala bi mi bit puna soba od posjeta obitelji 🤦♀️pogotovo bi poludila kad bi mi mala zaspala a neko na vrata, a ona na svaki sum reagirala!
Kik ja sam maloj uzimala bodica, potkosuljica , robe iskreno slabo, sebi nisam nikad.. ali nisu mi bili losi bodici, bicvice, kombinezonici i to... nije nesto skupo , a moze se iskoristit
Laku noc cure odo i ja probat odspavat!!
Zaraa, ja mislim da to u tvom slucaju ne bi trebao biti preveliki problem obzirom na prethodne situacije koje si imala. I cula sam da je jedan od razloga za carski preveliki strah trudnice od poroda obzirom na neko prijasnje iskustvo- a ti to imas onda.. od psihologa se dobije potvrda, tako da raspitaj se malo..
Indy, ja razumijem potpuno sto zelis reci jer ako se nadjes s jednom takvom u sobi- gotova si. Oni nemaju nikakvog reda kakvog imamo mi, a ocekuju da svi prihvate njihove obicaje. Trenutno ih je jako puno tamo i ne bi se cudila da je samo radi njih i donesen taj zakon..
Curly prezgodna si zeno 😍
Kolacic- aaa, to si bila ti. Onaj sivi si narucila i prelijep mi je, pa bi meni jedna prijateljica narucila koja je tamo isto 😚
Lina- bas tako je i meni. Osjecam se ko medvjedica. Izlazak iz auta i izlazak iz kreveta mi predstavljaju sve vece probleme 😂
Mare bas si 🥰
Curly a vidi linije 😘 a maleni je pod nadzorom i brzo ce sve biti u, najboljem redu ❤️
Bebac bas ste lijepo uzivali 😘
Fenjer ja sam ti radila god dana u kiku dok nisam dobila posao u struci.pretpostavljam da te zanima kvaliteta. Lao i manje vise u svalom, naletis nelad na nestonsto nije okej, ali vecina je dobar pamuk. Muz i ja jos imamo nekih majica nakon 5 godina da su i dalje kao tek kupljene. Bez brige, nismo ni mi definirali ime 😂 imamo ga skoro 7,godina i sad kad cekamo curicu nekako vise nismo aigurni 😂
Drage moje ja odo lagano u lrevet, sutra posao i napokon pregled nakon 5 tjedan al tek popodne, tko ce docekati.
Lijepo spavajte 😘😘
Baby girl 💜
Pozz dali netko ima iskustva sa clearblue testovima i dali je moguce da dva testa pokazu pozitivno a ona mini trakica test negativno??🤔🤔🤔
Evo, 23:56, sad sam vas se docepala 😁
Sretan majcin dan svim mamicama i onima koje ce tek postati 🥳 nadam se da je protekao lijepo 🥰
Samo cu se na fenjer na kratko osvrnut pa idem spavat.. meni je robica iz kika sasvim ok, jedino mi zna bit duljina rukava malo preduga s obzirom na velicinu u tijelu 😁 a ne bi rekla da mi je mali nesto debeljuskast, jer s hlacama muku mucim, sve onj spagicu moraju imat da ih mogu stegnut ili malo jaci lastik gore. A za ime, mi ime jos nemamo 😁
.
Ja sam opet cijeli dan skoro vani bila, ne mogu vam opisat umor kad dodjem doma navecer 🥴 vec sam ja zapravo odspavala jednu turicu od 10-11.30 😁 laku noc curke 😴
Aaa, posjete i sobe u ri sam zaboravila komentirat.
Ova susjeda koja je rodila kaze (tj njen muz) da sad vise vise 3 nego 2 kreveta u sobama, posjeta i dalje nema (moj muz je rekao da cu konacno bit sretna- i hocu). Ovoj jednoj cimerici je zadnji put cini mi se samo muz dolazio (ne sjecam se nikog vise), ovoj drugoj ih je znalo malo vise doc. Meni su muz i svekrva bili. I ono sto sam napisala svekar upao u neko ludo jutarnje doba sa sestrom na par min. Posjete su sat vremena trajale. Al evo, ja i onako racunam da sam vani za 2 dana, ako ne i manje.. tako je bilo zadnji put, a jos sam carski imala
Zara potpisujem ovo sto kaze Leonie, jedino ti moze psihijatar dati misljenje s kojim mozes traziti carski ukoliko se odlucis za taj potez. Nazalost, mislim da drugih zdravstvenih indikacija nemas osim straha. Znam da na ivf trudnocu gledaju kao pomalo rizicnu, ali radi toga ne odobravaju carski kao ni radi prethodnih spontanih. Ne znam sto je po pitanju odstranjenog jajovoda, ali pretpostavljam da ni to nebi trebalo ometati vaginalni porod.
Ja se iskreno nadam da necu na carski, to je ipak operacija. Duzi je i oporavak, duze i boli kasnije. Bilo bi mi idealno roditi vaginalno, ali da mi daju epiduralnu. Ne bojim se ni dripa, ni izgona, sad me samo strah kako ce se ponasati moji hemici. Inace sam bila 90 posto bolje, dok nisam jucer pojela slajic, popila coca colu i vecerala pizzu. Danas teska katastrofa, sve buknulo kao da se nikad nisam zdravo hranila.
Kaktusica znaš li možda cijenu apartmana? Ja se isto razmišljam uzeti ako bude slobodan.
Yvette žao mi je zbog hemića, tako su podmukli! Ja sam regulirala probavu i stvarno mi je redovita svaki dan, ali hemiće svaki put aktivira, uh!
Maree i Curly, super izgledate!!
Opet me probudila glad, luda sam više od ovih noćnih buđenja..idem opet na spavanac!
Jutro cure😊😊
Evo mene nakon vikenda sa starcima, pa što nebi tjedan poceli s nesanicom?😅
Hvala vam svima na čestitkama za puni tjedan, evo nas na okruglih 33🥰🥳 Ovaj tjedan je pregled, tko ce dočekati!
Sretan vam svima Majčin dan, vjerujem da nikad nije kasno čestitati, pogotovo našim mamama Dori i Curly😘
Yvette, moja sućut za gubitak bake. Ja sam sa svojom isto bila full povezana i tuga prođe s vremenom, samo ostanu lijepa sjećanja. Drži se❤
Zelim vam svima sretan pocetak tjedna i samo lijepe vijesti🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji