Evo nas iz setnje, za rucak bili kod svekrve, dosli doma, decki malo odspavali i u 17 isli setati.
Opet smo tocali nogicr u more ❤️❤️
Evo ovdje je poklon za moju mamu isto.
I malo mora za vas koje ga nemate 😊
Curly zenoooo, znate sta ti i Dora jeste u "problemima" jer ste rodile full rano, ali brate za liniju vam to odlicno doslo. Nit ste se udebljale, rodile a vec ste ko manekenke ❤️❤️❤️❤️
Kako je tvoj bikic? 🥰
Dora, Ivica i Marica?
Eto posaljem bez slika ma milina 🤦♀️
https://ibb.co/sR7cn3z
https://ibb.co/T28c7xQ
Curke treba li kopirati slike uzv za bolnicu / rodilište? Mislim ti mi je glupo kopirati, a možda im bude trebalo? Nalaze ću kopirati svakako, no uzv sličice... Iako na njima ima puno onih mjera svakojakih...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vecer curke, kako ste?
Redovito vas citan, pratin sve offline 😂
Imam jedno pitanje ako mozda koja zna...
Naime posto iza sebe imam tako neslavnu povijest, 2 spontana pobacaja, jedna vanmaternicna, odstranjen jajovod, i ovo mi je ivf trudnoca iz drugog pokusaja, postoji li sansa da trazim caraki?
Znam da ce neke od vas rec bolje prirodni, slazem se u jednu ruku, u drugu previse se bojim, volila bi dogovoreni, jednostavno nakon svega previse me straj.
Oko sebe znam par cura sta su zacele ivf i sve su bile na carskom. Moja je mene vodila u pocetku ko rizicnu trudnicu, sad kaze da je trudnoca normalna da nema smisla slat me za carski.
Jel ja mogu sa kim iz bilnice pricat, trazit? Nadan se da razumite taj moj straj.
U utorak san na kontroli pa cu je pitat bas me zanima sta ce rec sad kad je doslo u kraj...
💞girl💞
Gdje se mogu naruciti te cokoladice? Nadam se da nije samo preko fb 🤔, bas su super personalizirani poklon.
I ako netko zna jel se mogu iz Hr naruciti kompletici sa natpisom tipa veliki brat mali brat?
Curly super izgledas, a cimeruca nadam se da ce brzo otici.
Dora kako tvoji lavici? 🥰
Indy zanimljivo mi je to oko posjeta i beba. I mislim da treba ograniciti posjetu samo na muža, mozda neke mame ne zele se zamjerati i braniti nepristojnoj rodbini posjete a ovako elegantno rijese situaciju
Iz mog iskustva, sa prvim bebacem mi je dobro dosla svacija pomoc jer sam bila sva pogubljena i u panici. Iako sam se mami nakon 10 dana boravka sa nama pristojno zahvalila i zamolila ju da ode. Moji hormoni i njezin karakter nije bila bas win win situacija, pogotovo sto je 24 sata bila sa nama u stanu. Sad kad sam ispraksana sa bebicama svima sam rekla da mi ne dolaze dok nasa obitelj ne stvori svoj tempo i rutinu. Par dana nakon poroda sveki ce mi pomoci dok se ne oporavim od carskog i to je to.
Mislim ja nemam problem bilo kome sta da kazem,al pretpostavljam da ima zene koje ne mogu da kazu ..kao sto rece Mrvicak ima zena kod kojih dolazi ne znam koliko ljudi i to traje ..Ovaj clanak se odnosio na Aus.a mi ovde imamo posjete od 13 do 19 ..ne kao sto rekoste kod vas pola sata i zamislite jednu tursku fam.Cure koje zive u njem.ce dame razumiju ..i dodje im u posjet odjednom 10 osoba a vjerujte to nije rjetkost ..e zbog takvih situacija pretpostavljam saje ovaj clanak ...Zaraa mislim da ako tako kako si sad napisala objasnis i dr.da nebi trebao biti problem,e sad najbolje je da te posavjetuju cure koje radjaju gdje i ti ..Jel kod mene je to normalno dal ces prirodno ili carski ,dal ce da dojis ili ne licno tvoja stvar ..Diplomatija 🤣
Gdje se mogu naruciti te cokoladice? Nadam se da nije samo preko fb 🤔, bas su super personalizirani poklon.
I ako netko zna jel se mogu iz Hr naruciti kompletici sa natpisom tipa veliki brat mali brat?
Curly super izgledas, a cimeruca nadam se da ce brzo otici.
Dora kako tvoji lavici? 🥰Indy zanimljivo mi je to oko posjeta i beba. I mislim da treba ograniciti posjetu samo na muža, mozda neke mame ne zele se zamjerati i braniti nepristojnoj rodbini posjete a ovako elegantno rijese situaciju
Iz mog iskustva, sa prvim bebacem mi je dobro dosla svacija pomoc jer sam bila sva pogubljena i u panici. Iako sam se mami nakon 10 dana boravka sa nama pristojno zahvalila i zamolila ju da ode. Moji hormoni i njezin karakter nije bila bas win win situacija, pogotovo sto je 24 sata bila sa nama u stanu. Sad kad sam ispraksana sa bebicama svima sam rekla da mi ne dolaze dok nasa obitelj ne stvori svoj tempo i rutinu. Par dana nakon poroda sveki ce mi pomoci dok se ne oporavim od carskog i to je to.
Ja sam preko fejsa da. Ako ti treba mogu pitati broj moba ili tako nesto..
Za komplete, svaka tiskara sa majicama to radi, a na fejsu ima puuuno tih ljudi koji se time bave 😊
Mrvičak sad popodne, nakon ture od 11-14, sam ok ,tu u tamo povremena kontrakcija, no malo hodam pa se uspušem ko krava, jedino kaj su mi noge i ruke počele naticati ,skinula sam danas i prsten i evo već mi fali, al ne bih da mi ga režu.
Nisam nikad u životu ,osim pri dugotrajnom planinarenju, imala natečene ruke ,a danas sam ko balvan 😂
Osjećaj zatišja pred oluju.
Sreća mamina
Dobrodošao
Mrvičak sad popodne, nakon ture od 11-14, sam ok ,tu u tamo povremena kontrakcija, no malo hodam pa se uspušem ko krava, jedino kaj su mi noge i ruke počele naticati ,skinula sam danas i prsten i evo već mi fali, al ne bih da mi ga režu.
Nisam nikad u životu ,osim pri dugotrajnom planinarenju, imala natečene ruke ,a danas sam ko balvan 😂
Osjećaj zatišja pred oluju.
Da, da... To bi mogli uskoro. Ja sam rodila Davida u 37.tt i opet bi potpisala taj tjedan za rodit. Beba lijepo razvijena, sve ok, a mami nije svega preko glave jer je termin tu ili je prošao. Bolje da si skinula prsten. Drži se😘
.
Nemojte i vi ostale cure zaboraviti skinuti nakit kada budete išle rađati. A za lak za nokte i na rukama i nogama znate. Iako je njima dovoljan jedan slobodan nokat, bolje skinuti sve i ne slušati njihovo deranje na to.
Sortiraj odgovore
Najstariji