Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    11. Svibanj 2020. 08:39

Kaktusica hvala ti. Tako ću i napraviti. Uzet ću sve, pa nek uzmu što im treba. 👍
    Bebac čestitam na 34.tjednu! 🎉🎉🎉

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    11. Svibanj 2020. 08:40

Pepilli čestitam na punom tjednu! ❤️

Trancie
    11. Svibanj 2020. 08:50

Jutro cure!!!
    Čestitke na punim tjednima Bebac, Zmya, Polly, Amneris,Pepilli i ako koja jos ima 🤭🥰🥳 vi neke jos stvarno sitno brojite, jedva cekam kad počnete javljat da idete 💜
    Vrapcic i ostale sretno na pregledima i javljajte dobre vjesti, kao i Dora i Curly o svojoj ekipi!! 
    Nadam se da ste se naspavale!!

• Bebac24
    11. Svibanj 2020. 08:55

Moram vam se malo potuziti da vidite kakvu "mamu" imam. Jer bas me ljuti.. Neki dan mi pise kao jaaao kako mi falis, ako mozete dodite viditi sta sam sve napravila iako nije gotovo. Ja kazem nema sanse da se penjem na 4 kat, oko 80stepenica a moram cin vise mirovati sta zna!.
    I kazem joj kome falim znaju di sam. 
    I napise ona meni da ne srackam da ona bi vec 100 puta dosla ali boji se korone da nam ne prenese sta(zena nema koronu naravno), a svaki dan joj doma dolazi sestra sa muzem i malim klincem od god i pol.
    Znaci to me tako ljuti.. 
    Jucer je zovem da ako moze da side dole da imamo nesto za nju. A ona meni aaa prosetaj do gore mozes ti mozes, pa da vidis sta ti mama radi. 
    Samo sam joj rekla ako ces doc dole dodi ako ne nista. 
    Znaci zivimo na 5 min autom. Ona ne vozi, a visila me u 3 mj zadnji put a prije toga u 1.
    I uvjek ja moram njoj. 
    Kad sam G rodila i 23i 25.12 sam se penjala na njen 4.kat da me vidi a 27 isla roditi. Ona mene doma nije dosla ni jednom viditi. 
    Bome ovaj put nema sanse. I to sta me jucer u autu vidil je zadnji put. 
    Eto oprostite na ovom, nije tema ali... 😭😭😭

Vrapčić123
    11. Svibanj 2020. 09:00

Zmya, eovyn, Amneris, Maggy, Polly, Snoopy curke čestitam i vama! 🎉🎉🎉

• anav05
    11. Svibanj 2020. 09:02

Bebac24

Moram vam se malo potuziti da vidite kakvu "mamu" imam. Jer bas me ljuti.. Neki dan mi pise kao jaaao kako mi falis, ako mozete dodite viditi sta sam sve napravila iako nije gotovo. Ja kazem nema sanse da se penjem na 4 kat, oko 80stepenica a moram cin vise mirovati sta zna!.
    I kazem joj kome falim znaju di sam.
    I napise ona meni da ne srackam da ona bi vec 100 puta dosla ali boji se korone da nam ne prenese sta(zena nema koronu naravno), a svaki dan joj doma dolazi sestra sa muzem i malim klincem od god i pol.
    Znaci to me tako ljuti..
    Jucer je zovem da ako moze da side dole da imamo nesto za nju. A ona meni aaa prosetaj do gore mozes ti mozes, pa da vidis sta ti mama radi.

Moja je ista. Dosli su za vikend tu, spavala kod sestre da meni ne smeta🤷‍♀️, ali su uredno oba dana kod nas ručali.
    Plakala da me nije vidila 3 miseca, ona ce kampirati pred vratima, nitko nju nece sprijeciti da...
    Ja sam joj samo rekla, u biti oboje, da kad mi se Dora rodi nema tih egzibicija. Sve super, ali ne moze.

Vjerujem da te to pogodilo, ja sam se u petak rasplakala.
    Mozemo samo iz svega toga izvuci najbolje i za nasu djecu jedan dan uciti na ovim situacijama.
    Šaljem ti pozitivnu energiju❤❤

Amneris
    11. Svibanj 2020. 09:02

Bebac, Pepili, Polly, Maggy, Zmya, čestitke na punim tjednima!  Danas nas puno slavi! Ne mogu vjerovati da već imamo terminuše u grupi!
    Kaktusica hvala na odgovoru, i mislila sam da je tako oko 400-500 kn.
    Cure koje vozite - jeste još uvijek aktivni vozači? Kako vam to ide ako vozite? Ja nisam u prilici da me voze pa vozim sama i sve je super, jedino mi se malo teže okrenuti za u rikverc ili parkiranje. A malo me muči i vezanje u autu. Onaj donji pojas koji ide preko trbuha mi jako smeta pa obično sjednem na njega. I jaaaako sporo vozim otkad sam trudna. Mislim da mi ovi iza mene opće s obitelji, al baš me briga🤣🤣🤣

mimoza
    11. Svibanj 2020. 09:14

Jutro cure
    Cestitke na punim tjednima i sretno na pregledima 🤗 donesite na dobre vijesti o velikim bebama.
    Majke Jako mi je zao zbog ne slaganja s njima, moja je daleko od mene, preko 1300 kilometara nas dijeli i sve bih dala da je mogu vidjeti i da otvore glupe granice da mi moze doci. Svaki dan kad zavrsi s poslom me zove ili ja nju i pricamo obavezno po sat vremena. Ja svoju mami obozavam. Nas dvije svake godine idemo po par dana same na more. Bez obzira na mog tatu i mog muza, mi imamo vrijeme samo za nas dvije, kao najbolje frendice smo.
    Posjete nadam se da ce i kod nas u Njemackoj uvesti ogranicenja, kao indy u Au. Istina je ovo za Turske porodice, a bome i ostale. Sreca pa je sad za vrijeme virusa to sve ukinuto i dopusteno samo muzu da dodje. Ne bih mogla trpiti da mi je po cijeli dan neki stranac u sobi ili vise njih.
    Amneris ne znam koliko je preporucljiv taj pojas u autu, uopste za trudnice, a pogotovo u visokoj trudnoci. Ja cim sam zatrudnila, kupila sam specijalni pojas za trudnice, koji se ne kopca preko trbuha, vec preko nogu i kad prelazim u drugo auto, obavezno i pojas ide sa mnom.

dana130
    11. Svibanj 2020. 09:16

Pepili, Zmya, eovyn, Bebac, Amneris, Maggy, Polly, Snoopy cestitke na punim tjednima 🥳🎉🎊🍾
    Svea hvala, jedva cekam popodne 😘
    Bebac, anavo, bas mi je zao sto vam je takva situacija.  Ne mogu ni zamislito. Moja je nazalost u njemackoj i tako mi tesko sto nije tu. Vidjeli smo, se za bozic, al tad jos ni trbuh nisam imala, ni nece me vidjet trudnu 😢 al mislim si nek je svo zlo u tome, bitno da ju imam, nadoknadit cemo ❤️
    Amneris, ja sam manje trudna nego ti ali vozim normalno. Pojas stavim ispod trbuha pa mi okej. A za rikverc i parkiranje se nikad ne okrecem, sve na retrovizore 😂

Baby girl 💜

• anav05
    11. Svibanj 2020. 09:17

svea

Amneris

Bebac, Pepili, Polly, Maggy, Zmya,čestitke na punim tjednima! Danas nas puno slavi!Ne mogu vjerovati da već imamo terminuše u grupi!
    Kaktusica hvala na odgovoru, i mislila sam da je tako oko 400-500 kn.
    Cure koje vozite - jeste još uvijek aktivni vozači? Kako vam to ide ako vozite? Ja nisam u prilici da me voze pa vozim sama i sve je super, jedino mi se malo teže okrenuti za u rikverc ili parkiranje. A malo me muči i vezanje u autu. Onaj donji pojas koji ide preko trbuha mi jako smeta pa obično sjednem na njega. I jaaaako sporo vozim otkad sam trudna. Mislim da mi ovi iza mene opće s obitelji, al baš me briga🤣🤣🤣

Nasmijala si me s ovima koji opće s obitelji iza tebe 🤣🤣🤣 ja ne vozim, jer sam na mirovanju već 6 tjedana. Dok sam vozila, bilo mi je ok, tad je još trbuh bio manji i obavezno sam sjedala na donji pojas….
    Bebac i anavouf, baš me rastuže ovakve priče. Ja još uvijek u nekom balonu živim da su svi roditelji brižni i normalni 😓 šaljem vam neke pozitivne vibrice, da se usmjerite na svoje bebice i budete njima mame za poželjet… 💛

Hvala ti❤
    Ja sam popričala samo sama sa sobom😅😁 i to je jedino ispravno.
    Pogodi te, ali kako sam negdje pročitala, digneš se, popraviš krunu i ides dalje😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.