Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    07. Svibanj 2020. 14:14

mrvičak

MissyR

Dora malci odlicno napreduju pa to su sjajne vijesti bravo Ivica, sad ce i Marica isto tako wuhuuu 💕🥰
    Brbicamislim da si ti stavila onaj vocni kolac…ajmeee mislim da bi ga cijelog potamanila da je kod mene u hladnjaku 🤭🤭
    Anchydrago mi je da se oporavljas napravi sve moguce pretrage koje mislis da su potrebne..cesto te se sjetimo tu i saljem ti😘😘
    I sretna srijeda onima koji danas pune tjedne 🥳🥳

Hahha sada si me nasmijala sa trudničkim mozgom. Danas je četvrtak 😂😂😂🤦‍♀️🙈

Hahahaha a ja isla u kalendar gledati koji je dan, nama doma svaki dan isti🤣😂🤣ja kazem pa nisam se valjda zajebala u brojanju, svaki dan odbrojavam

💙

Rose1
    07. Svibanj 2020. 14:15

Leonie90

Hvala vam svima, a koliko lijepih vijesti danas 🥰🥰
    Dora- tvoje poruke bas odisu ljubavlju, i milina ih je citati 😍 Ivica je pravi zmaj, a uskoro ce i Marica za njim.
    Curly- stvarno si zgodna, i tebi sretno s podojima i da ubrzo dodjes do stotke kao i dora 🥳Ledeni vjetar- joj sta bi dala za komadic, dva tri 😍😍
    Mrvicak- i ja gledam jesu to poruke od danas 😂😂 ali tako i ja malo malo..
    Ancy bas te je lijepo cuti. Sigurna sam da ce vam se uskoro sreca nasmijesiti- kada bude pravo vrijeme za nju. Ti si bas jaka i hrabra zena i zasluzujes sve najbolje sa svojom obitelji.
    Rose cekamo te s vijestima s pregleda 😊

Hvala draga❤jedva sam se spremila od pritiska, u nekoliko navrata se spremala. Sad decka cekam da dođe po mene

💙

Pepilli
    07. Svibanj 2020. 14:15

Ancy često te se sjetim :) Drago mi je da ste pobjegli malo od svega nakon tako teškog događaja i da si dobro. Ganjaj ih za uputnice,budi ko naše Dora i Vrapčić opasna ženska  i stjeraj vodu na svoj mlin . Svu sreću želim tebi i tvom suprugu da vam se ostvare sve želje ! 
    Brbicaa ajme ovaj kolač je san snova! Jedino mi fali kivi pa da i ja doma složim.. Al mi tako lijep sigurno ne bude ispao 🤩🤩🤩
    Dora Lavice  tako mi je drago zbog tvojih malenih i tebe  i supruga ,stvari stvarno idu na bolje  svakim danom. Količina mlijeka ti je mrak ,a bebači 🥰🥰. Tako mi je drago da su ti dali Ivicu i van inkubatora, mali mirisni smotuljak u oblekici i jastučiću...A za Maricu samo pohvale ,brzo će se i ona pridružiti braci ! 
    Updejtam sa info nakon pregleda ,sad slušam malog Gustu :) nekako mi je miran ,makar sam smazala hambi i napucala se čokoladom 😂😂. Ajme što je neugodno na desnom boku 😂😂😂,satrat će me riticom o rebra😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    07. Svibanj 2020. 14:19

Netko je stavio za kinferkraft neste u baby centru ali se ne isplati. Kao sa popustom vam je skuplji 100 kn nego po redovnoj cijeni u magic baby, a ja sam ga platila 600 kad je bio na popustu. Pa vidite malo 😊😊

• anav05
    07. Svibanj 2020. 14:20

Žuža, ja sam ti tako imala problema sa Sinsayem; dostavili su mi krivi paket s mojim imenom i prezimenom na naljepnici i ekipa nakon dva tjedna sto sam im to javila mi kaze da ce se potruditi u iduci par dana naci moj paket.
    Ono wtf?
    Odmah sam stornirala narudzbu, trazila povrat novca, a ovaj krivi paket im ne dam dok mi novce ne vrate.

MissyR
    07. Svibanj 2020. 14:25

mrvičak

MissyR

Dora malci odlicno napreduju pa to su sjajne vijesti bravo Ivica, sad ce i Marica isto tako wuhuuu 💕🥰
    Brbicamislim da si ti stavila onaj vocni kolac…ajmeee mislim da bi ga cijelog potamanila da je kod mene u hladnjaku 🤭🤭
    Anchydrago mi je da se oporavljas napravi sve moguce pretrage koje mislis da su potrebne..cesto te se sjetimo tu i saljem ti😘😘
    I sretna srijeda onima koji danas pune tjedne 🥳🥳

Hahha sada si me nasmijala sa trudničkim mozgom. Danas je četvrtak 😂😂😂🤦‍♀️🙈

Ej znas da sam gledala zasto mi srijeda zvuci cudno i gledam sta nije dobro u tekstu a ono cetvrtak hahahahah 🤣🤣 a sta ces bas trudnicki mozak i ne spavanje cine svoje oprosteno nam je sve 😅😅

url=https://lilypie.com]

tea1401
    07. Svibanj 2020. 15:00

Pozdrav curke.
    Da se javim nakon pregleda..
    Burno jutro..dosla sam na pregled,zatvorena sve oke,no medutim dr.nije mogla nac otkucaje srca..nakon 20 min spojila me na ctg i sve je uredno..ja sam se preznojila sva bila🤦🏻‍♀️
    Onda nakon toga sam morala cekati da prode konzilij (trudnocu vodim u Vinogradskoj),pa na uzv da se vidi jos jednom jel sve oke..
    Ugl.beba ima 1800g sve odgovara tjednima,samo kaze malo nas zeza :) tako je od pocetka 😂😂
    Daljnja kontrola za 3 tj., dakle 28.5.
    Nadam se da ste sve dobro❤❤
    Dora,Curly posebni pozz za vas i vase bebace🤗

Anja🌸🌸

• Bebac24
    07. Svibanj 2020. 15:02

svea

Ups evo nas 🙈
    https://ibb.co/CHJDy3d

Aaa bas ljepa pupa 🥰🥰🥰

• Bebac24
    07. Svibanj 2020. 15:03

tea1401

Pozdrav curke.
    Da se javim nakon pregleda..
    Burno jutro..dosla sam na pregled,zatvorena sve oke,no medutim dr.nije mogla nac otkucaje srca..nakon 20 min spojila me na ctg i sve je uredno..ja sam se preznojila sva bila🤦🏻‍♀️
    Onda nakon toga sam morala cekati da prode konzilij (trudnocu vodim u Vinogradskoj),pa na uzv da se vidi jos jednom jel sve oke..
    Ugl.beba ima 1800g sve odgovara tjednima,samo kaze malo nas zeza :) tako je od pocetka 😂😂
    Daljnja kontrola za 3 tj., dakle 28.5.
    Nadam se da ste sve dobro❤❤
    Dora,Curly posebni pozz za vas i vase bebace🤗

Ajme vec sam protrnula sva. Pa kako nije na uzv uspila naci? Uh uh. Bitno da je sve u redu 😊

• Bebac24
    07. Svibanj 2020. 15:04

Mi bili sa malim na sistematskom i cjepljenju. Ja ostala dole u autu, kad mu je na kraju dala inekciju skroz dole u autu sam cula kako place jer su imale otvoren prozor a mi parkirani ispod.
    Tocno sam pocela ja plakati u autu skupa sa njim 😭😭bas ne voli igle koliko god mu se govori, on pocne plakat cim vidi 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.