Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    07. Svibanj 2020. 16:10

Evo da se i ja javim s pregleda- , CTG je savršen ,mali se naskakao( nisam mu bezveze dala transfuziju chickenburgera i čokolade prije pregleda 😂) ,  toko je dosta visok (70-100) al je doktor objasnio da je do količine plodne vode ,maternica je napetija dok je ima više, trenutačno smo na 20 AFI. Inače se količina plodne vode smanjuje kako se približava porod, kod mene je već mjesec dana tako oko 21...   Uglavnom, "mali" je oko 2900, a kod doktora sam opet u PON kad bi mi trebao dati sve uputnice za bolnicu (TA i porod) .  

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    07. Svibanj 2020. 16:10

Tea Uh bas stresan pregled, ali sreca s dobrim ishodom. Cestitke na velikoj bebici 🤗
    Svea Ma kako si zgodnica i sa tim prascicem 😂 ko bi rekao da je tako velika cura ispod 🤗
    Rose eto kod tebe se cerviks vise ne smanjuje, vec poceo rasti haha Hajde hvala Bogu neka je sve dobro proslo i samo neka maleni raste 🥰
    Moj shoping je super zavrsio, ja vec racunam da cu skinuti brzo tih 15kg dobijenih u trudnoci, pa da cu se opet vratiti u S velicinu 😂 tako sam sebi i kupila danas. Bas sam optimisticna 😁 Evo i nas u 9.mj 🥰
    https://ibb.co/SVbZ9yX

dana130
    07. Svibanj 2020. 16:21

Svea 🥰🥰 koja lijepa busica.
    Tea drago mi je da je sve okej ❤️ mogu mislit da je bio, sok 😮
    Pepili super za pregled 😘
    Mimoza pa vracas sr za cas u s. Predivma si 🥰🥰

Baby girl 💜

Amneris
    07. Svibanj 2020. 16:26

Tea super je na kraju sve ispalo, ali vjerujem da si sijede dobila uh!
    Pepili ajme već 2900!
    Rose supeeeerr, čekamo detalje! Zbog tebe sam najviše strepila!
    Prekrasna Svea i njena gospojica!
    Mimoza sretan ulazak u 9. mjesec! Baš si hot trudnica u toj haljinici!!

• indy34
    07. Svibanj 2020. 16:28

Svea ,Mimoza ,obr ste jako zgodne .Tea zao mi je sto je pocetak bio takav vjerujem ti daje bio sok..ja sam zakljucila da iduci pregled ne smem da ih izazivam cokolada jelo i tako to ..moracu malo caja od kamilice jel su postali ne moguci evo i sad u utorak je bio malo se bebice primiri ..cure ja sam opet u mojoj rutini popodnevna dremka je gotova samo 2 sata al sad opet mogu dase krecem ..

Brbicaa
    07. Svibanj 2020. 16:30

Svea predivan trbuh 😍😍😍 bas bas
    Mimoza zgodnica si bas, vratit ces se ti vrlo brzo u s, ne boj se 😁❤️
    Tea zao mi je sto si se prepala, nije bas lako tako cekat, najbitnije da je sve u redu ☺️☺️
    Pepilli super super za pregled, jos malooo ❤️
    Rose i tebi cestitam na dobrom pregledu, samo se cuvajte 😁😁

Mi smo se umorili 😅 neka me mucnina drzi vec sigurno sat dva, nikako se namistit, ne odgovara mi ni sjest ni lec a bome ni stajat.. bolucka me u trbuhu na desnoj strani isto, bas neugodno.. 
    Uspila sam i uhvatit gospodina ranije, ne znam bi li ovo mogla bit guza ili leda ili nesto drugo? 😅 https://ibb.co/HXmnzrv

Dora4
    07. Svibanj 2020. 16:37

Anav jesu stigle vijesti? Ides li k svojima? 🥰 ajmeee ovaj kaputic na tockice!!! Jaooo 🤩
    Indy ti si jutros prorekla cickanje 🤭 vidim da si danas bolje? 😘
    Vrapcic obecao je izmjerit cim zavrsi sa poslom 😉
    Mrvičak op op lijepo jutro u krevetu 🙃 tako bar svaki drugi dan 😉
    Zmya ja ti volim velike, a posebno Superkornet, nema mi boljeg (ni veceg) 😏
    Rose pogledaj baby centar vrece, 100kn, lagane ljetne, divne su zbilja 😍
    Pcelice ajde bar ce vase bebe bit velike jedna ko moje dvije hahah
    Helikopter dobrodosla! 🤗 nazalost nemam pojma za TA jer sam dosla preko hitne i direkt u radjaonu..Iris bi mogla znat, ona je nekidan slala uputnicu!
    Fenjer nece jos, sad je prebacen u postintenzivnu, tamo bebe leze na grijanim "krevetima" i jos su pod extra nadzorom, ali nisu u inkubatorima nego na tim grijanim plocama, naslagani ko kruh u pekari, onako jedni do drugih sa imenima iznad..ali u robici je i bez ikakvih cijevcica i bilo cega! 
    Curly kako to mislis TEK? Zeno draga, to je vec i to je super puno!! 💕🍼 bas si lijepa na fotki 🥰
    Svea svaka cast, mala je prava buhtlica vec, bravo!! 💪🏼 jos 100g i ko Ivica i Marica zajedno 🤭 haha pozdravi muza! Fotkica je mrak 😊 koji divni trbuh!!!
    Dana procitala sam umjesto "doljenkucu"  sogorica ima dokoljenca (interni naziv mojih cura i mene za extra dugacke pimpeke=dokoljenac) hahahah 🤣🤣 molim te pripazi kako pises jer se nepotrebno uzbudjujem 😋

Dora4
    07. Svibanj 2020. 16:37

Trancie sretan puni tjedan 🥳🥳🥳
    Brbicaa majko mila koje savrsenstvo!!!!! 🍰
    Ely uzela u baby centru, al glava ne da boli nego te opizdi migrena odmah 😬😷🤕
    Sorry ne znam nista oko uk :/ ali znat ce kaktusica!
    Zbunjena dobrodosla!
    Ancy samo ti nama uleti kad god, uvijek nam je drago kad se javis jer sve cesto mislimo na tebe 😘
    Drago mi je da se dolje sve poslozilo nazad i da se ocekuje i vracanja ciklusa u normalnu. Jebemu, kakvo sranje s tom e.coli 😔 odi svakako napravit test na trombofiliju ako se moze privatno, da iskljucis i to i budes mirna..
    Cini mi se da se drzis, samo budi jaka i hrabra i dalje!! Doci ce trenutak i kad ces bit spremna za novu T, ne brini oko toga trenutno..jeste bili malo na selu? Vracas li se na posao uskoro ili si na bolovanju jos? Grlim te puno puno 😘😘
    Vidim sad naknado da ste bili na moru i da si jos na bolovanju! Iskoristi to vrijeme maksimalno za sebe i posveti se samoj sebi i muzu i onome sto te veseli i ispunjava 🥰
    Mislim da se mozes testirat u Vinogradskoj i na Rebro.
    Kolacic mljac!!! Jagodice su mi apsolutni favorit od voca 🥰
    I tako su simpaticne ove male ljubicice u pozadini 😀
    Zuza ti samo nemoj pozurit previse pa mozda dok dodjes Ivica vec bude sa mnom u sobi pa ga i upoznas 😊 kad napuni 2kg bi ga mogla mozda dobit u sobu dok cekamo Maricu..
    Kad se otvori westgate najpametnije ti je tamo otic jer ima puno baby ducana pa i dosta izlozenih kolica 😉
    Mimoza cekam fotkice trbuha 🙂
    Trudy do kad moras odlucit za vrtic? Jesi provjerila ono sto su cure pisale, da ne moze u vrtic ako je jedno od roditelja doma?

Dora4
    07. Svibanj 2020. 16:38

Tea skenjala sam se dok sam citala, ne mogu ni zamislit koliko si se prepala! Bebica je super 😍 cestitam!🥳
    Uvijek kad se ti javis pomislim i na Alisu kako je nestala u Zemlji cudesa ..nadam se da je dobro i ona 😊
    Bebac, kako je Gabriel sada? Grozno mi je kad placu i to kad placu jer ih boli 😔
    Rose odahnula sam kad si se javila!! Super, Leon bas lijepo napreduje, a i tebi se cerviks super drzi, nastavi mirovat i daleko ces dogurat 🥰😘😘🥳
    Pepili bravo draga i Gusti nam lijepo napreduje, sve samo dobro vijesti danas!! 😍🥳🥰
    Mimoza ooopa mamasita (da ne napisem mamacica, dodji vamo da vidim di je malom glava ili dvije hahah)!! Bas si lijepa 💙
    Brbicaa super ste!!! Meni je upravo tako cesto trbuh izgledao kad su se naguravali..i to di je njena glava bila najcesce 🤭😘

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 16:40

Mimoza baš si zgodna žena! Lijepo te za vidjeti! 💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.