Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    07. Svibanj 2020. 11:48

Bokic krafnice moje!🍩
    Prvo da cestitam Dori i Curly  hrabrim mamicama i njihovim lavicima. Citam tu i tamo i vidim da bebice super napreduju i bas sam sretna zbog vas ❤
    .....
    Odlucila sam se javiti sa updetom. Znam da sad uletavam iz neba pa u rebra vi ste u totalno drugim temama, 🙈 ali reko mozda ce nekoga zanimati...

Ja sam danas imala prvi pregled na Sv.Duhu nakon svega. Dora tebe sam se sjetila znam da si tamo i prosla si mi 100x kroz glavu. 😊
    Uglavnom ja sam dobro sve se vratilo u prvobitno stanje cak sam imala i ovulaciju pa mogu ocekivati i mengu uskoro. Nalaz patologije jos uvijek nije gotov, ali mikrobioloski je i pokazao je e.coli.
    U trudnoci su mi svi nalazi urinokulture bili uredni tako da je vrlo lako moguce da sam to pokupila i naknadno u bolnici 😏 dobila sam turu antibiotika da se toga rijesim prije novih pokusaja.
    Eto uzrok ne znam kazu mi da ne ocekujem ni da ce nalazi patologije nesto vise reci jer se u ovakvim situacijama uzrok rijetko kad sazna.
    Pitala sam ih da li je moguca trombofilija kaze doktor da cisto sumnja da je to uzrok da se to ne desava tako cesto...
    Uglavnom nek on prica svoje a ja da bi bila sigurna ici cu napraviti i taj test makar privatno radi svog mira.
    Jos uvijek u glavi nisam spremna na trudnocu, pristala bi trenutno biiti trudna jedino da 9 mj provedem u bolnici. 😅
    .....
    Ostale cure tako ste blizu kraja, ajme koji tjedni 😍😊 uzivajte jos malo i stizu vasi bebaci!
    Drzim fige da svima sve prode u najboljem redu i mislim na vas!
    Puse svima 😘

Rose1
    07. Svibanj 2020. 11:48

Vrapčić123

Anavo hvala puno draga! 😘
    Zbunjena da, za početak ide robica dugi rukav sigurno. Ne znam točno od kad se može kratki rukav, to će znati mamice koje već imaju djecu.

Meni prijateljica rodila u 7mj i rekla cca 2tj dugi rukav

💙

Kolacic
    07. Svibanj 2020. 11:49

Dora draga pa cestitke od srca!!!! ❤❤❤❤❤ Tocno si mogu misliti koji su to valovi, ma tsunamiji osjecaja! 😍🥰😍 Neka samo oni tako i dalje ljepo napreduju!
    Svea cestitam na urednom pregledu i velikoj bebici 😍😍😍
    Helikopter i Zbunjena1991 dobro dosle cure! Zbunjena, ako rađas u 6.mjesecu najbolje je da imas par dugih komada, a vec za mjesec dva ces trebati svakako i kratke. Tako da i mama i sveki imaju pravo 😉
    Cestitam pune tjedne svim curama koje ih zaokruzuju te uredne i uspjesne preglede! 🥰🥰🥰🥰🥰
    Evo vam svima fine, friske uzine moje omiljene jagode i mango 😍🥰
    https://ibb.co/LNqnXwD

Žuža
    07. Svibanj 2020. 11:49

Dora predobrooooo!!! Ajme kako mi je drago!!! Isuse, bas to nekako brzo ide i ide sve super i Bogu hvala!! Samo nam se javljaj s takvim vijestima jer odmah dan postane ljepsi!! ❤️
    Curly i ja sam pomislila da imas pljugu. Ono, kavica, cigica pa laganini 😂 I da, linija ti je ono, vauc 😍 Zelim i tebi da sto prije svog bikica drzis u narucju!
    Ja sam ljuta na Mali zakladi. Narucila sam od njih kolica na pocetku travnja i jos nisu stigla. Jucer sam poslala mail i nista ne javljaju. Mislim da cu ih zvati da ih necu uzeti. Sad je to mjesec i pol dana i uopce nisu fora! I onda pojma nemam koja da uzmem 🤦‍♀️ Jel znate koja trgovina u Zg ima onak najvise izlozenih kolica? Da vidim sto vise toga. Jer pojma nemam ni sama sta zapravo zelim 🙄

• BackInBlack
    07. Svibanj 2020. 11:50

Curly drago mi je da ste ok i da deckic napreduje! Super izgledas!

Pisem s moba pa sam slucajno pola pobrisala i poslala 

38+6

Rose1
    07. Svibanj 2020. 11:53

Ancy_23

Bokic krafnice moje!🍩
    Prvo da cestitam Dori i Curlyhrabrim mamicama i njihovim lavicima. Citam tu i tamo i vidim da bebice super napreduju i bas sam sretna zbog vas ❤
    …..
    Odlucila sam se javiti sa updetom. Znam da sad uletavam iz neba pa u rebra vi ste u totalno drugim temama, 🙈 ali reko mozda ce nekoga zanimati…

Ja sam danas imala prvi pregled na Sv.Duhu nakon svega. Dora tebe sam se sjetila znam da si tamo i prosla si mi 100x kroz glavu. 😊
    Uglavnom ja sam dobro sve se vratilo u prvobitno stanje cak sam imala i ovulaciju pa mogu ocekivati i mengu uskoro. Nalaz patologije jos uvijek nije gotov, ali mikrobioloski je i pokazao je e.coli.
    U trudnoci su mi svi nalazi urinokulture bili uredni tako da je vrlo lako moguce da sam to pokupila i naknadno u bolnici 😏 dobila sam turu antibiotika da se toga rijesim prije novih pokusaja.
    Eto uzrok ne znam kazu mi da ne ocekujem ni da ce nalazi patologije nesto vise reci jer se u ovakvim situacijama uzrok rijetko kad sazna.
    Pitala sam ih da li je moguca trombofilija kaze doktor da cisto sumnja da je to uzrok da se to ne desava tako cesto…
    Uglavnom nek on prica svoje a ja da bi bila sigurna ici cu napraviti i taj test makar privatno radi svog mira.
    Jos uvijek u glavi nisam spremna na trudnocu, pristala bi trenutno biiti trudna jedino da 9 mj provedem u bolnici. 😅
    …..
    Ostale cure tako ste blizu kraja, ajme koji tjedni 😍😊 uzivajte jos malo i stizu vasi bebaci!
    Drzim fige da svima sve prode u najboljem redu i mislim na vas!
    Puse svima 😘

Draga, sjetim te se cesto❤drago mi je da si nam se javila. Jos je to sve svjeze i tesko i trebat ce vremena da se poslozis, ali hoces i kad budes spremna, opet ces ugledati plusic. Zelim ti svu srecu❤❤❤

💙

07. Svibanj 2020. 11:53

Do

Zbunjena1991

Cure, nova san na forumu. Iman miljun pitanjca pa se nadam da mi mozete pomoci 😀 cekam prvog bebaca krajem 6 miseca i polako skupljam robicu za njega i svasta nesto. E sad mater mi govori da novorodenu bebicu triba u dugo i sta kupujen kratko, a svekrva da ce bebi biti vruce i normalno da triba kratka robica. Volila bi sve pripremit prije nego sta se beba rodi jer ce mm raditi i biti cemo na otoku tako da necemo moci po ducanima. Ne znan nikog ko ima ljetnu bebicu pa vas molin za pomoc. Sta vi kupujete od robice? Jeste vec spremile u cemu ce izac iz bolnice?

Dobrodosla. Beba sigurno prvih 20 dana treba biti u dugim rukavima jer nema termorgulaciju.

Ely
    07. Svibanj 2020. 11:55

Kaktusica 10na6 je količina. Znaci i ti se Boris s tom beštijom. Bas mi nije svejedno i nimalo mi ne izgleda naivno.

Rose1
    07. Svibanj 2020. 11:55

Kolacic finooo, dobar tek😉
    Zuza zovi ih, a sto je pisalo? Kad je trebala biti dostava???

💙

marmar
    07. Svibanj 2020. 12:05

Drage cure, ne stignem vas pohvatati ovih dana pa samo da vas pozdravim. Muž i ja otišli par dana na more, bez wifi-ja smo, TV-a i ostaloga 🙈 al neka malo, dosadio je i Zg i gledanje u ekran po čitave dane. Nadam se da ste dobro. Pusa pusa ♥️🥰

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI