Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    07. Svibanj 2020. 12:05

Fenjer ogradicu i ostalo sam narucila fb kod Bebi oprema Baby kutak, oni su iz Bosne, ali su tad imali regularnu dostavu za Hr. Sad ne znam kakva je situacija.
    Leonie super izgledas, dobro su se rasporedile te kile, jer ovako vidim samo trbuh 😊
    Zmya mi smo samo probno smontirali krevetic i da pokazem muzu kako se stavlja ova ogradica, inace je i nama plan da on to sve sastavi i zavrsi dok mi budem bili u bolnici. Nema potrebe sad da stoji i skuplja prasinu.
    Dora hvala draga 🤗 uvijek me se sjetis. Bravo za mlijeko, mislim da zene sa puno vise staza u dojenju od tebe rijetko mogu tu kolicinu ispumpati. Imas pravu motivaciju ❤️ Drago mi je sto tako brzo napreduju maleni i da je Ivica vec van inkubatora, srce drago. Sto se tice ciscenja, moze. Mrvicak neka lezi i naredjuju, a ja cu ribati 😂
    Kolacic evo napisala sam gore. Sve preko fb, ima puno tih zenica koje to prave, ali sad ne znam da li ce dostaviti za De 🤨
    Helikopter, Zbunjena dobro nam dosle 🥰
    Curly bas si zgodna mama 😁 uzivaj u kavi i navali na mlijeko za bebana 🤗
    Svea vaoo 😁 prava cura buckasta 🥰 i ja mislim da ste najdeblje haha al ona, ti ne 😁 super za dobar pregled 🤗
    Brbicaa kolac izgleda fenomenalno. Mogu misliti jos kako je tek ukusan, njam njam. Bas volim ledeni 😁
    Ancy drago mi je da si se javila i da se dobro oporavljas u fizickom smislu. Javi nam se uvijek. Tu smo 💋

mimoza
    07. Svibanj 2020. 12:07

Mi smo danas usli u 9.mjesec jeeee 🎉🎂❤️
    Idemo to proslaviti shopingom 😁
    Saljem vam sliku trbusine poslije 😁

• indy34
    07. Svibanj 2020. 12:08

Ancy_23

Bokic krafnice moje!🍩
    Prvo da cestitam Dori i Curlyhrabrim mamicama i njihovim lavicima. Citam tu i tamo i vidim da bebice super napreduju i bas sam sretna zbog vas ❤
    …..
    Odlucila sam se javiti sa updetom. Znam da sad uletavam iz neba pa u rebra vi ste u totalno drugim temama, 🙈 ali reko mozda ce nekoga zanimati…

Ja sam danas imala prvi pregled na Sv.Duhu nakon svega. Dora tebe sam se sjetila znam da si tamo i prosla si mi 100x kroz glavu. 😊
    Uglavnom ja sam dobro sve se vratilo u prvobitno stanje cak sam imala i ovulaciju pa mogu ocekivati i mengu uskoro. Nalaz patologije jos uvijek nije gotov, ali mikrobioloski je i pokazao je e.coli.
    U trudnoci su mi svi nalazi urinokulture bili uredni tako da je vrlo lako moguce da sam to pokupila i naknadno u bolnici 😏 dobila sam turu antibiotika da se toga rijesim prije novih pokusaja.
    Eto uzrok ne znam kazu mi da ne ocekujem ni da ce nalazi patologije nesto vise reci jer se u ovakvim situacijama uzrok rijetko kad sazna.
    Pitala sam ih da li je moguca trombofilija kaze doktor da cisto sumnja da je to uzrok da se to ne desava tako cesto…
    Uglavnom nek on prica svoje a ja da bi bila sigurna ici cu napraviti i taj test makar privatno radi svog mira.
    Jos uvijek u glavi nisam spremna na trudnocu, pristala bi trenutno biiti trudna jedino da 9 mj provedem u bolnici. 😅
    …..
    Ostale cure tako ste blizu kraja, ajme koji tjedni 😍😊 uzivajte jos malo i stizu vasi bebaci!
    Drzim fige da svima sve prode u najboljem redu i mislim na vas!
    Puse svima 😘

Hvala ti na javljanju ..Drago mi je dasi dobro naravno koliko je to moguce ..al vidis tjelo se oporavilo cak mozes da ocekujes ovulaciju znaci sve ide kako treba...Kako si i sama rekla uradi privatno nalaze sve koje mislis da treba da bi ti bila mirna i da  bi se osjecala sigurno ..A za iducu trudnocu vidjeces ako bogda nema bolnice nema komplikacija bice to lijepa trudnoca ..ne treba unapred razmisljati ..u svakom slucaju zelim tebi i tvome muzu od srca sve najbolje i da sve ovo ostane samo jedna ruzna prica iza vas i da se nikome ne ponovi 😘😘😘

• indy34
    07. Svibanj 2020. 12:09

mimoza

Mi smo danas usli u 9.mjesec jeeee 🎉🎂❤️
    Idemo to proslaviti shopingom 😁
    Saljem vam sliku trbusine poslije 😁

Wow .pa to je bas za proslavu 🥳🥳🥳svaka cast i treba besan veliki soping ..uzivaj 

• Bebac24
    07. Svibanj 2020. 12:12

Ancy draga, zao mi je da se tako dugo cekaju nalazi, jer ipak ocekujes bar neki odg. 
    Ali evo bitno da se tvoj organizam oporavlja, to je zapravo sad najbitnije. 
    Jeste uspjeli otic na selo muz i ti?
    Hvala sta se javljas, mislimo na tebe cesto ❤️

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 12:16

Ancy draga jako si me razveselila sa javljanjem! Vrlo te se često sjetim! Uvijek ćeš nas ti zanimati i sigurno je svima drago čuti ti / čitati te, tako da što se nas tiče samo ti budi ovdje aktivna koliko god ti paše. Jako mi je drago čuti da kod tebe sve napreduje, da si imala ovulaciju, sada će se tijelo malo vraćati u prvotno stanje i bit će sve ok po tom pitanju. Što se tiče trombofilije, samo ti lijepo provjeri sve što god smatraš da treba provjeriti, ne odustaj dok sve ne obaviš što bi moglo dati neke odgovore i na kraju krajeva to moraš znati. Sigurno ćes u nekom trenutku biti spremna ponovno na trudnoću i kada to bude vjeda će ovaj put biti sve ok, sve kako treba. Šaljem ti punooo pozdrava i pusa! Hoćeš li da ti ispitam jednu svoju poznanicu koja ima trombofiliju kako je to doznala? Ona je sirotica imala 5 spontanih dok nisu to zaključili. Eto sada je trudna točno kao i ja, beba zdrava i sve je ok. Teče trudnoća za sada sve kako treba. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 12:22

Rose tako sam nekako i mislila, dva tjedna do mjesec dana. Imam brdo bodija kratki rukav, kupit ću još dugih hlačica i koju vjesticu onu na vezanje za obući preko bodija. Pa kombinirati. Al milina su ove ljetne bebe 💜

Vrapčić123
    07. Svibanj 2020. 12:25

Mimoza jeee, čestitam ti od srca! ❤️ 

• indy34
    07. Svibanj 2020. 12:26

HELIKOPTER dobro dosla,Dora pa to su sjajne vjesti ,znaci sad imas svoju bebicu vise vremena kraj sebe uskoro ce i Marica mogu da zamislim kako si sad sretna ..uzivaj ..Carly ti izgledas wow ..saljem ti tebi mnogo pozdrava ...

Rose1
    07. Svibanj 2020. 12:27

Rio13

Žuža nisam htjela nista komentirat, al i meni je izgledalo ko cigara hahahaha. Jos se mislim, vidi kraljice, kava i cigara 🤣🤣 tako se da, dala si mala Curly oduska hahaha.
    Ancy draga drago mi je da se polako oporavljas. Znam da zvuci ko klisej, al doci ce sve na svoje ne brini. Hvala ti sto se javis s vremena na vrijeme, znas da mislimo na tebe ❤️ Nadam se da ste ti i muzic inace dobro.

Hahaha i meni se ucinilo ko cigara🤣😂🤣

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.