Javljam se dok slušam ovo malo srculence 😍
Mislim da smo najveći dosad. Jedino je od Bebac mozda veci 😅 Gospođa ima 2900g 😆🤣
Cerviks stoji, prohodna i dalje za prst. Ona nabija glavicom dolje 🙈
Odlicneee vijesti🥳🥳🥳bas mi je drago!!! Velika curka bome🥰
💙
Vrapcic jesi usojela nac susilicu/perilicu? Po pisanju sam skuzila da trazimo slicno, tj. Ja sam jos u razmisljanjima, do zime mi nije hitnoca.
Leonie super za pregled 🥰 a ti si bas divna 🥰
Hahaha zuza, sta imas neki fetis na frizidere 😂😋
Vrapcic sad vidim da si, odg za perilice. Nama cak i 48 mislim nebi stalo. Hm morat cu jos prouciti.
Kaktusice ja sam narucila s tetra pelene za djecu. Na prvu su okej, posluzit ce za to sto kazes za kolica 😁 mislim, da ih trancie isto ima. I bebac. I divne boje i dezene imaju.
Kaktusice i ja sam ti sanjala muza 😂 meni je na zubu na jedinici navlaka koja stoji vec 20 god (radena u njemackoj, rekli da nece izdrzat vise od 10,max 15 godina) jer mi zub na pola puknuo. I nesto sam casom udsrila i ispala ta navlaka i cijeli zub i dolje 2 zuba koja su u snovima bila mostom povezana 🤦♀️ pa sam uletila u neko dvoriste s tim zubima u rukama i tamo ste vi bili i samo sam nekom rekla nek dode od kaktusice muz i onda je on to pregledao i rekao kamo da idem 😂
Ja danas odgulila cak do 9 pa vas sad lovim.
Mila ja sam isto nocna ptica, a i spavalica 😂 zadnjih, dana se budim u 5.30 pa mi ovo danas dosao kao, praznik 😂
Vidim i dalje su kile aktualne, ja sam jucer odlucila malo pripazit, ubila me ova izolacija, sad sam na nekih 8,8.5, nije to takonstrasno, vec mi je strasna cinjenica da sam u, 25 tjedana dobila 4.5, a zadnja 4 tjedna 4 kg sto mi definitivno puno za tako malo vremena, skoro duplo sto sam skupila u 25 tjedana 😑
Nadam se da sam sve napisala sto sam mislila 😂
Helikopter, dobro nam dosla 😘
Ni ne stane mi sve u jedan komentar 🤦♀️
Baby girl 💜
Rio ajme lijepa su mi jako i ta!! 😍 samo sto smo mi odlucili uzeti (muz) bas siva, a ja kad vidim crvena i njezno roza rastopim se hahahaha ali ta nemaju izlozena u BabyLandu 🙄 Bar mi ih nisu naveli u mailu kad sam pitala koja imaju.
CurlySue uzivaj u kavici, sretno sa izdajanjem! Jedva cekam da me i tvoj maleni za tjedan dva ovako raznjezi kao Ivica 🥰
Amneris na ta jos nisam naisla. Idem ih sad bas guglati! Drago mi je sto ste sve zadovoljne s poljskim kolicima jer ja sam odusevljena izgledom i cijenom, a o funkcionalnosti nemam pojma tako da super da imate iskustva 😁
Svea ajme curka je prava!! 💪 Super za super pregled! Bas Ba je drago 🥳
Helikopter dobrodosla!
Svibanj:
LOLA – 22.5. Curica🌸
IRIS - 26.5. Curica🌸
PEPILLI - 30.5. decko 💙
LIPANJ:
MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
YVETTE - 6.6. Dečko 💙
Zmya - 8.6. Dečko 💙
Vucica - 9.6. Dečko💙
Faustina - 10.6.
Mila7 - 10.6. Dečko 💙
Faustina - 10.6.
BackInBlack - 11.6.curica 🌸
ena0206 -4.6. Dečko💙
Avokado - 12.6. Dečko 💙
sierrav - 14.6. Dečko💙
bebac24 - 14.6. DEČKO💙
eovyn - 15.6. CURICA🌸
Svea – 16.6. CURICA🌸
Leonie90-17.6. Curica 🌸
Helikopter - 17.6. CURICA🌸
TRUDY – 18.6. DEČKO💙
Pčelica06 - 20.6.decko💙
Zara - 20.6.
Maggy - 22.6.curica🌸
Amneris - 22.6.curica🌸
AMY2019 - 23.6.
Indy - 23.6.💙💙
DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️ (16.4.)
Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
ELENA – 26.6. – CURICA🌸
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
ANAV05 - 28.6. Curica🌸
Ninnek-28.6.curica🌸
ELY - 30.6. DEČKO💙
VERONIKA123– CURICA🌸
And26 - dečko 💙
SRPANJ:
tea1401 - 1.7. Curica 🌸
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
LORDY -. 2.7. CURICA🌸
Mocho - 2.7.curica🌸
Rose1 – 5.7. DEČKO💙
POLLY - 6.7. Curica 🌸
CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
MRVIČAK - 10.7.curica🌸
LINA27 – 10.7. curica🌸
MirtaŠirić - 11.7. curica 🌸
LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
NIKITA206 – 16.7.curica🌸
RIO13 – 18.7. Dečko💙
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
DANA130 – 22.7. Curica 🌸
DAISY - 23.7. DEČKO💙
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
Leptir - 23.7.decko💙
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
Mokvica - 24.7. Curica 🌸
Snoopy - 27.7. Dečko 💙
BARBY82 – 28.7.curica🌸
VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7.
MissyR-31.7. Curica 🌸
KOLOVOZ:
IVANA777 – 1.8.
Brbicaa - 1.8. Dečko 💙
Renata92 - 1.8.curica🌸
Amber – 3.8.curica🌸
TRANCIC – 6.8.curica🌸
suzi3025 -7.8. decko 💙
PikaBu -8.8. Curica 🌸
Ritam - 12. 8. Dečko 💙
BLACKLIONESS - 14.8.
Marmar - 16. 8.decko💙
Maminosunce29-22.8.
Slatke brige - 22.8. Decko 💙
Fenjer - 23.8. curica🌸
CINNAMON – 27.8.
Maminosunce - 28.8.
Mala1- curica 🌸
Kolacic - 2.9. curica🌸
Selena - 2.9. 💙🌸
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
SVIBANJ
Mokvica - 7.5.
Tea - 7.5.
Rio13 - 6.5.
sea - 7.5
Pepili - 7.5.
Dana- 11.5.
yvette - 11.5.
Fenjer - 13.5.
Mrvičak - 13.5.
DanijelaBB -14.5.
Zaraa - 15.5.
Maggy - 15.5.
Pčelica06 - 18.5
mareee - 18.5..
Kolacic - 19.5.
MissyR - 20.5
ivcy1306 - 21.5.
Ena - 20.5.
Trancie - 21.5.
Polly - 25.5.
Amneris - 26.5.
Panda3 - 26.5.
Fluffy - 28.5.
LIPANJ
Leptir - 2.6.
Rio - 2.6.
Fenjer mi smo ti isto siva pikirali i onda ja vidila ova. Inace, siva su mi sva mrak jer jako lijepo sloze boje 😁 mozes takva kolica i na happy storks pogledati, dostavljaju najnormalnije u Hrv. Mi smo planirali od tamo naruciti, ali su u Big Baby imali odma dostupna pa smo odustali.
I mislila sam sa happystorks naruciti jer tamo u istoj cijeni dobijemo i jaje 😁
Znaci i ja se onda mozda jos premoslim za boju 🙈
Jutro cure drage!! Evo mog četvrtka, još tjedan pa ulazimo u zadnje tromjesečje!!
Sretno na pregledima, a mojim curama "četvrtak " čestitke na punom tjednu
Doraaa pa kako čitam vjesti sve bolje i bolje!!! Velikih 100ml uwau ,a još Ivica tako naraštaja i izašao iz inkubatoru joooj , jedva čekamo i Maricu!!!🥰🥰
Helikopter dobrodosla
CurlySue drago mi je da si ok. Mlijeko će ići po malo, sve će to napredovati po malo! ❤️
Helikopter dobro nam došla! 💙
Dana ma ima kao tih modela od 40 cm, oni ne uračunaju bubanj plus iza cijev koja treba 2-3 cm, nakupi se to blizu 50 cm, tako da zapravo nije 40 cm. Obavezno uzivo sve izmjerite: vaš prostor i u dućanu uređaj. On line nikako.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Krafnice moje, citat cu vas mrvicu kasnije, ali sad moram uletit i javit brutalneeee vijesti 🥳🥳 💙💜💞
Ivica je danas na 1700g, a Marica na 1300g! 💪🏼💪🏼
Ivica je izvan inkubatora od maloprije, izgleda puno konkretnije i bolje sad u robici i jastuku nego ono kad ima samo pelenu na sebi, divne su sestre, dale su mi sad u 9h (inace sad nema ulaska u prostoriju s bebama) da udjem unutra i vidim ga, a onda i da ga drzim 20min!! 💗
Srce mi nije ko kuca nego ko Mamutica sa svih 1169 stanova! Od danas cu njega dobivati na cickanje svakih 3h, a onda se kasnije ic izdojit za Maricu i njemu dodatno jer ne ocekuju da ce odmah krenut to dojenje onako posteno. Moguce da ce doci do malog stagniranja s kilazom par dana jer ce sad puno energije odlazit na odrzavanje tijela van inkubatora i na pokusaje cicanja, ali ustabilit ce se za koji dan!
Van sebe sam od srece 🥰💗💗
WOW, KAKO JE OVO LIJEPO PROČITATI!!!
BRAVO😊😊❤
Krafnice moje, citat cu vas mrvicu kasnije, ali sad moram uletit i javit brutalneeee vijesti 🥳🥳 💙💜💞
Ivica je danas na 1700g, a Marica na 1300g! 💪🏼💪🏼
Ivica je izvan inkubatora od maloprije, izgleda puno konkretnije i bolje sad u robici i jastuku nego ono kad ima samo pelenu na sebi, divne su sestre, dale su mi sad u 9h (inace sad nema ulaska u prostoriju s bebama) da udjem unutra i vidim ga, a onda i da ga drzim 20min!! 💗
Srce mi nije ko kuca nego ko Mamutica sa svih 1169 stanova! Od danas cu njega dobivati na cickanje svakih 3h, a onda se kasnije ic izdojit za Maricu i njemu dodatno jer ne ocekuju da ce odmah krenut to dojenje onako posteno. Moguce da ce doci do malog stagniranja s kilazom par dana jer ce sad puno energije odlazit na odrzavanje tijela van inkubatora i na pokusaje cicanja, ali ustabilit ce se za koji dan!
Van sebe sam od srece 🥰💗💗
Ajmeee Doraaa pa ovo je preeeeedivnooooo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bitno je da si svijesna tih mogucnosti i da znas da ce sve sad ic bolje i bolje. Ma bravo Ivice i Marice 🥰🥰🥰🥰🥰
Javljam se dok slušam ovo malo srculence 😍
Mislim da smo najveći dosad. Jedino je od Bebac mozda veci 😅 Gospođa ima 2900g 😆🤣
Cerviks stoji, prohodna i dalje za prst. Ona nabija glavicom dolje 🙈
Bome lijepa kilaža😊
Ja se baš veselim pregledu idući tjedan, da i moju gospođicu izmjere.
Super za dobar pregled, uvijek lijepo pročitati!
Sortiraj odgovore
Najstariji