Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    07. Svibanj 2020. 11:33

Došao mi je nalaz UK. Streptococcus agalactiae mi pokazuje da imam. Je li koja od vas imala iskustva?

• Zbunjena1991
    07. Svibanj 2020. 11:36

Cure, nova san na forumu. Iman miljun pitanjca pa se nadam da mi mozete pomoci 😀 cekam prvog bebaca krajem 6 miseca i polako skupljam robicu  za njega i svasta nesto. E sad mater mi govori da novorodenu bebicu triba u dugo i sta kupujen kratko, a svekrva da ce bebi biti vruce i normalno da triba kratka robica. Volila bi sve pripremit prije nego sta se beba rodi jer ce mm raditi i biti cemo na otoku tako da necemo moci po ducanima. Ne znan nikog ko ima ljetnu bebicu pa vas molin za pomoc. Sta vi kupujete od robice? Jeste vec spremile u cemu ce izac iz bolnice?  

• anav05
    07. Svibanj 2020. 11:40

https://ibb.co/RyBYXYJ
    Evo ja već o jeseni razmišljam😅

Vrapčić.
    Ja sam ti na radu od doma cijelo vrijeme, nisam otvarala komplikacije. Poslala sam Obrazac kojeg su mi poslali na mail, Doznaku od doktorice s početkom porodiljnog, Potvrdu o plaći i slikane osobnu i karticu tekućeg na koju će mi ici isplata. Poslala sam na mail [email=obvezno-osiguranje-Zagreb@hzzo.hr]obvezno-osiguranje-Zagreb@hzzo.hr[/email], jer su mi rekli da na taj pošaljem nakon sto sam im poslala upit.
    Povratnio su mi javili da je Zahtjev zaprimljen i nadam se da je to to sad🙂
    Doznaku od dokt. sam poslala i poslodavcu, sve putem maila.

kaktusica
    07. Svibanj 2020. 11:40

Ely

Došao mi je nalaz UK. Streptococcus agalactiae mi pokazuje da imam. Je li koja od vas imala iskustva?

Uf, ja nazalost, zao mi je da je i tebe bestija ulovila 😔 To ti je betahemoliticki streptokok. Kolika ti je koncentracija? Ja wvo dosad 3 puta imala u UK, svaki put popijem 10 dana Amoksicilin, 6 dana vaginalete i litre brusnice ali ne da se, eventualno se smanji sa 10⁴ na 10³. Od svih bakterija u trudnoci najmanje je opasna, na porodu ces primiti inekciju jakog antibiotika i beba ostaje na promatranju 10ak dana. Kad zena nije trudna ne uzrokuje nikakve probleme, jednostavno su joj neke zene sklone. Drzi se i ne brini, sad kad znas da ju imas dobit ces profilaksu na porodu i bebonja je sigurna 😘😘

Rose1
    07. Svibanj 2020. 11:44

Brbicaa

Evo prvo da ostavim slikice za Doricu i onda cu se uvatit citanja 😜
    https://ibb.co/LpdK9KT
    https://ibb.co/C9cZtc8

Opa, salji ti toga i u Ri🤗izgleda profi

💙

• anav05
    07. Svibanj 2020. 11:44

Zbunjena1991

Cure, nova san na forumu. Iman miljun pitanjca pa se nadam da mi mozete pomoci 😀 cekam prvog bebaca krajem 6 miseca i polako skupljam robicu za njega i svasta nesto. E sad mater mi govori da novorodenu bebicu triba u dugo i sta kupujen kratko, a svekrva da ce bebi biti vruce i normalno da triba kratka robica. Volila bi sve pripremit prije nego sta se beba rodi jer ce mm raditi i biti cemo na otoku tako da necemo moci po ducanima. Ne znan nikog ko ima ljetnu bebicu pa vas molin za pomoc. Sta vi kupujete od robice? Jeste vec spremile u cemu ce izac iz bolnice?

Ej.
    Dobrodošla😊
    Meni ti je termin isto krajem lipnja.
    Ja sam pripremila 20ak bodica kratkih rukava, pola 56, pola 62 velicina. Imam naravno i dugih za navecer, a i ljeto zna biti prevrtljivo (s onim ljetnim neverama nikad ne znaš). I čarapice.
    Kupila sam one male hlačice i tipa gornji dio trenerke, cini mi se bolje tako kombinirati s kratim bodicima😊

kaktusica
    07. Svibanj 2020. 11:46

Brbice omg, pa onaj kolac je kao s reklame 🥰🥰😍😍😍 Daj posalji mi malo, mljac mljac 🤩
    Dana a jesi me nasmijala,  a bome sto mi sve muz radi ne bi se cudila ni da zube popravlja 😂
    Jos jednom hvala curke za savjete za tetre 😘😘

Rose1
    07. Svibanj 2020. 11:47

Ely uh zao mi za beštiju...bome cu sutra dati UK privatno, vec danima razmisljam da bih trebala...nemoj brinuti, mnoge te nazalost imaju

💙

Vrapčić123

Anavo hvala puno draga! 😘
    Zbunjena da, za početak ide robica dugi rukav sigurno. Ne znam točno od kad se može kratki rukav, to će znati mamice koje već imaju djecu. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• BackInBlack

Pozdrav krafnice!
    Čestitam svima na punim tjednima i sretno na pregledima!
    Dora predivne vijesti!Drago mi je zbog vas!
    Curly 
    Helikopter dobrodošla!
    Svea velika curka 

38+6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.