Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    06. Svibanj 2020. 14:23

Hvala svima na odgovorima, mislim da je stalo. Isprobala sam sve osim hodati gola to bi se ipak moglo shvatiti kao provokacija u ova susna razdoblja 😂 
    Mislim da se mozda skupilo kako dosta lezim, pa sve izletilo od jednom, makar cudno mi je jer nemam inace iscjedak. Pripazit cu, ali vise me prepala ta slabina i mucnina od jednom. 

Ugl prijavljujem jos jednu flekicu na majici, opet desna cica 😁😁 nocas sam imala bijelu maju da provjerim boju ali nije bilo niceg, sad sam u plavoj ali vidi se da nije crvena flekica to je najbitnije. Znaci nesto se pocelo desavat 🎉🎉

dana130
    06. Svibanj 2020. 14:27

Rio nadam se da ce biti malo sitnija 😁 ma nek su oni nama zdravi i rastu ❤️
    Rose hvala 😘

Baby girl 💜

• lola777
    06. Svibanj 2020. 14:33

DanijelaBB

Pozdrav cure i žene 🤭
    Trancie, Svea, Fenjer, Rose i ostale cure hvala na čestitkama nama koje smo na punim tjednima.
    Mi smo otišli malo na Hvar tako da uživan na suncu i šetnjama, ali navečer nastojin sve pročitat.
    https://ibb.co/3YzLPst
    https://ibb.co/Tgd2n7y
    Danas je oblačno i puše pa smo zstvoreni u kuću 😕, al sutra se ponovno vraća sunce i veća tem.
    Dora i Curly gušt mi je čitat da bebice sa svakim danom sve bolje napreduju. Jedan tata je posjetia svoje blizance,nadam se da će i drugi uskoro svog bebaća.
    Čitan da ste manje više sve ok osim štaZmya muku muči s uhom.. užas. Ena je puštena doma, hvala Bogu, čuvaj se.
    Porod i dojenje… kako tjedni idu i porod se bliži moran priznat da me malo straj, al nastojin da ne razmišljan i ne planiran jer mi je ovo prva beba i zapravo neman pojma šta i kako. Jednostavno ću šta se poroda tiče slušat upute i probat ih se držat u datom trenutku. Ne znan kakva je kod vas trenutna situacija s bradavicama, ali mojih nema nigdi…ako se nešto ne promini nakon poroda nema šanse da uspijen dojit. Al kažen zamarat ću se s tim kad dođe vrime.
    Cure iz Splita… šta se tiče pratnje na porodu odnosno tečaja jel se koja raspitala da li je obavezno odslušat tečaj ili jednostavno platiš i dobiješ potvrdu?
    Pitan jer inače daju potvrdu samo uz plaćanje pa ne znan jel se šta u međuvremenu prominilo.
    Pozdrav svima 🙋🏻‍♀️

Evo ja sam jutros bila u tajnice, platila 400 kn i dobila potvrdu. Imala sam potvrdu o tecaju kad sam rodila prije 7 god., ni tad ga nisam odslusala jer sam bila na mirovanju.  Evo ti broj tajnice pa mozes nazvati i pitati 021 551 227 cisto da budes sigurna.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    06. Svibanj 2020. 14:37

dana130

Rio nadam se da ce biti malo sitnija 😁 ma nek su oni nama zdravi i rastu ❤️
    Rose hvala 😘

Nema na cemu😘nadam se da ce ti odgovoriti. Ja sam im napisala da molim potvrdu da su primili, ali nista...dobila samo onaj automatski odgovor

💙

Ivcy1306
    06. Svibanj 2020. 14:38

Vucica, bas si me nasmijala. Provokacija u susnom razdoblju. 
    Ajme hrpa nas je jadnih suhih🤣🙈  Ali ja jos samo 3tjedna cu bit u susi. Cekam taj puni 36.i onda se bacam na sve, a najvise na muza! Njemu je kriza vec sad, kaze nesmijem ti pric jer znas sto mi se desava pa se oboje smijemo, ajde bar nam je s te strane zanimljivo. 
    Jucer mu bila sestra kod nas pa joj rekao da jedva ceka da se mali rodi, a onda jadna ja🤣..
    ..
    Iako bilo bi mi vrijeme oprat i robicu i spremit torbu za rodiliste do kraja. 

Rose1
    06. Svibanj 2020. 14:44

Ivcy1306

Ajme hrpa nas je jadnih suhih🤣🙈 Ali ja jos samo 3tjedna cu bit u susi. Cekam taj puni 36.i onda se bacam na sve, a najvise na muza! Njemu je kriza vec sad, kaze nesmijem ti pric jer znas sto mi se desava pa se oboje smijemo, ajde bar nam je s te strane zanimljivo.
    Jucer mu bila sestra kod nas pa joj rekao da jedva ceka da se mali rodi, a onda jadna ja🤣..
    ..

Valjda samo meni nije do toga, od straha i sve ove muke ni ne pomisljam na to🤷‍♀️ 

💙

Amneris
    06. Svibanj 2020. 14:47

Evo jedna iz čekaone: https://ibb.co/C2GkQdT
    Pregled prošao super, radili smo prvi ctg, sve uredno, otkucaji bebe savršeni, nema kontrakcija, trudova... Beba je odlično, procijenjena na 2100 g, sve je u dan skoro, jedino trbuščić par dana manji. Okrenuta glavom dolje i licem prema mojim leđima pa opet nisam vidjela facicu. Plodne vode taman.
    Moje kile imaju skok u razvoju 🤣, na +10 kg sam. Ništa ništa i onda puf 4 kile u mjesec dana. U to ime sad ću pojesti ove rolice sa cimetom: https://ibb.co/C2GkQdT
    Urin odličan, ubila sam sve bakterije vodom i brusnicom.
    Idući put radimo vaginalno i bris na streptokok. 26.5. je pregled!
    Kakvo olakšanje!

Amneris
    06. Svibanj 2020. 14:48

https://ibb.co/9bX54ZW Rolice🙈

Vucica
    06. Svibanj 2020. 14:48

Ivcy1306

Ajme hrpa nas je jadnih suhih🤣🙈 Ali ja jos samo 3tjedna cu bit u susi. Cekam taj puni 36.i onda se bacam na sve, a najvise na muza! Njemu je kriza vec sad, kaze nesmijem ti pric jer znas sto mi se desava pa se oboje smijemo, ajde bar nam je s te strane zanimljivo.
    ..

😂😂😂 Poznato... Mi se bar ovako malo zaigramo tu i tamo, al nista ozbiljno stvarno pazimo. Tako i ja cekam 36/37 punih a onda 🎉🎉 

Trancie
    06. Svibanj 2020. 14:49

Ivcy ja neki dan slala papire us komplikacije mojima na hzzo pa isla zovnit da vidim jesu dobili ( imala sam bas konkretna mail osobe ) ako znas ime i prezime osobe koja radi to je i mail tipa mate.matic@hzzo.hr ; javila mi ae gospodja da si doslovno na prozoru ljudima objasnjavaju i poklopila mi slusalicu 🤣🤣🤣
    Vucice sigurno je iscjedak onda... prati jos koji tjedan pa ti nece bit ni bitno ❤️🥰
    Danijela divnooo je tu, i pas je divan 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.