Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    05. Svibanj 2020. 15:44

Pozdrav drage moje trudnice! 
    Nije me bilo nekoliko dana jer mi je suprug bio na GO pa smo spremali stvari za bebu i malo uredivali stan. Još samo čekamo komodu za bebu i sve je spremno.
    Uh, bas sam u zaostatku  ali ako sam dobro pohvatala samo cu ukratko komentirati.
    Dora drago mi je da bebice napreduju i da ste svi ok. Nadam se da ce i tata uskoro vidjeti i bebice i tebe.
    Curly cestitam na bebici!
    Cure cestitam na punim tjednima i dobrim pregledima!
    Jucer sam imala pregled i sve je ok, mene jedino muci malo tlak pa mi je povisila terapiju, bebica je teska 2300g i lijepo napreduje. Vadila sam KKS i urin odmah i u pon moram opet na pregled.
    Nove cure dobrodosle!
    Trudy toga se i ja svaki put bojim da me ne ostave na Merkuru zbog tlaka. To mi je takva muka, ali sto se mora mora se. Za sad se jos drzim. Nadam se da ce sve biti ok i da ces uskoro doma.

38+6

Rose1
    05. Svibanj 2020. 15:45

Fluffy

Pcelice, Svea, Kaktusice, Rose, Tonka hvala curke 🥰🥰😍
    Kaktusice, uuuh skuplja mi se voda, to vidim po prstenju najbolje. Hahah super mi je ovaj komentar za guzu. Steta sta nas mogu samo gledati jer i one koje nismo u klubu riba na suhom radi mirovanja, dosle smo do faze da se ne mozemo normalno okrenuti s boka na bok, kamoli vruce igrice prakticirati😂
    Rose, Fenjer, moram vam se pohvaliti da sam narucila prve stvarcice za bebu. Cekam da stigne pa vam slikam 😀 nisam puno, ali taman za pocetak dok se ne ohrabrim za malo vise 😀😀

Jeeeej, neka si🥳🥳🥳sad ces se navuci, slikaj nam da😉ja sam toliko malo stvari, ali mi 2prijateljice pripremile svsastaa pa rekle ni ne kupuj bzvz. Jucer dobila 2preslatke dekice, ljepse nego uzivo, a danas spavacicu i 2zastite djecje za madrac. Narucila tetrice, dosli mi rucnici i tako, osnovno

💙

Trancie
    05. Svibanj 2020. 15:48

Jeste se raspisale!!!
    Super za uspjesne pregelde i velike cure i decke!!!
    Dora super da napreduju palcici 💗
    Fluffy divni ste , ne vidi se nista! 
    Ja mislim da sam na +7,8 kg mada se nesto posebno ne vidi osim stomaka, bar mi se tako cini!!! A s malom sam manje dobivala kg, sad ubi kuca i kuhanje i prcenje stalno necega...
    Za izlazak cu vec nac nesto, 8 mjesec je vrucina- ajmeeee 🤣🤣🤣
    Kaktusice super da si zadovoljna i da Petrica raste 💞
    Vi sto ste vec pred porode lipo vam zavidim ds se priblizavate kraju i da cete upoznat vase bebice ... jedva cekam doc do tog 36 tj. 
    Rio vec sam komentirala da su ti divne te haljinice posebno ta duga 🌸

Rose1
    05. Svibanj 2020. 15:50

BlackinBlack cestitam, velika bebica🥰
    Panda ma da imas skroz pravo, lako za dlacice
    Anavo ja mislim da su h&m brojevi normalni, reci ce iskusne cure
    Dana ja i dalje zimogrozna, ali za trudnocu je uobicajena ta vrucina
    Curly kako ste nam vi danas?😘

💙

Rose1
    05. Svibanj 2020. 15:51

Fluffy mislila sam reci da su ljepse uzivo nego na slici😂🤣😂trudnicki mozak

💙

mimoza
    05. Svibanj 2020. 16:01

Fluffy bas su slatke tockice na ovom velikom trbuhu 🤗 pridruzujem se klubu udaranja guze, ne znam koji mu je to gust, al ne mogu s mirom kraj mm proci vise 😂
    Tonka Nadam se da neces morati dugo biti u bolnici i da ces ipak zadnje dane, tjedne trudnoce provesti kuci i da ce porod krenuti od kuce 🤗
    Dana vjerovatno se jeste okrenula, jer se bas tako pocnu osjecati nogice u rebrima 😂 A to su ti hormoni proradili, pa dolazi vrucina. 
    Svea po mojoj procjeni su h&m velicine malo vece od ostalih ili normalne velicine. Zato sam ja uzela iz c&a komplet za van 56vel. jer ona odgovara br.50 iz h&m. 
    Znaci ipak su c&a manji modeli 😁 Al’ sam ga zakomplikovala 😂

• Iris2605
    05. Svibanj 2020. 16:11

Tonka kasno sam se prikljucila ovoj grupi, termin mi je 26.05.
    Mimoza na 3kile smo🙈 rekao je gin da je veeelika

05. Svibanj 2020. 16:13

Fluffy ne znam kakve su, znam samo da sam vidjela te otvorene sa sljokicama i da mi je vilica na pod pala kako super izgledaju. A inace me hvataju grcevi u listovima pa sam mislila da ce u trudnoci biti jos gore i kupiti ih, ali moja nespretnost je pobjedila. Ja isto trazim sada sta si kupiti malo poviseno, a da je udobno, i naravno lijepo. 
    Mimoza ja od te robice sto sam dobila mogu reci da nije uvijek c&a manji, ovi mali brojevi svakako jesu 56 i 60, ali tamo brojevi oko 70 budu isti kao i h&m ili cak i veci. Ne znam, mozda je stvar u tome sto je prana i nosena robica, ali takav je moj dojam. 

05. Svibanj 2020. 16:14

anav05

dana130

Indy, bravo, pravi momci 💪💪
    Dora, samo nek se debljaji, predivne vijesti 🥰🥰
    Mimoza, iris, bravo, za preglede, doslovno mozete odbrojavat pomalo do svojih bebica ❤️❤️
    Tonka zao mi jensto si u bolnici, ali mi je drago da nije nista s bebicom. Drzim fige da ides u cetbrtak doma 😘
    Fluffy pa definiticno ti nebi dala 10 kila, bas divno izgledas 😘
    Kile, i jansam pocela s nekim viskom, sram me i napisat 🙈
    Ja imam osjecaj da mi opet trbuh skocio, cice su mi doslovno naslonjene na trbuh, iako mi donji dio izgleda kao da ide preko gacica 🙈
    Ja mislim da se meni curica okrenula. Do sad me lupala oko pupka, malo iznad, vecinom lijevo i desno, danas cijeli dan doslovno skroz visoko u zeludac i doslovno ispod cica. A tu i tamo neko komesanje iznad pupka. I bolno je ali bitno da ju osjetim.tako da mi se cini da se gore je malo pomakla, do sad nilad tako visolo nisam osjetila.
    Cure moje, ja nemogu ugasit zed, znaci meni je grlo konstatno suho i konstantno sam zedna. A i vruce mi je uzasno. Ja sam inace ona koja je zimogrozna, ali dosli smo na to da se muz pokriva poplunom, ja jedva da malo plahticu preko sebe, da ne kazem da sam cijeli dan doma u gacicama i svi prozori otvoreni 😑

Tako ti je i kod nas.
    On ima plahtu, pokrivač i dvije deke na sebi, ja se probudim samo pod plahtom.
    Blaženi naši hormoni😊
    Cure, molim pomoć.
    HM robica, veličine. Su realne ili? Našla sam za moju Doru haljinicu za izaći iz bolnice, kupila bi 56.

Mene zanima haljinaaa!!! Koja?? Vec sve napamet znam u h&m, samo slinim nad robicom, a nista ne narucujem hahahaha 

dana130
    05. Svibanj 2020. 16:18

Anavo, daj da vidimo haljinicu 😘
    Fluffy ma ne brininza kile, zbilja izgledas odlicno 🥰
    Rose, ubi me ova vrucina. Ja sam inace osoba koja se preko ljeta ko guster izvali na sunce pa mi ovo sad sok, ako mi je sad vruce sta ce biti u 7 mj 😮
    Mimoza, ma sigurno se okrenula, slroz ju drugacije osjecam, bas cu vidjet u ponedjeljal na pregledu. Ah blazeni hormoni 🤦‍♀️

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.