Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    05. Svibanj 2020. 18:30

Rio, Zmya ma da, svasta oni vide, a vidjet cu jos malo sutra, ali mislim da nije to tako dlakavo pa cu ovaj put preskociti...ma i zadnji put me decko, ali on to detaljno i sporo pa me zivcira...mozda legnem na krevet pa nek brije🤷‍♀️
    Zmya da, dobro pitanje...netko ce znati

💙

05. Svibanj 2020. 18:32

Mokvica

Fenjer draga, evo me. Jedva sam vas stigla.🙈 Pogodila si, bili jučer na selu. Onda je predvečer muž išao na čeku, lovac je. Pošto je lov bio uspješan do skoro 23h smo pakirali to meso… Odmah sam dio stavila marinirati i danas napravila fini gulaš. Što se tiče robice, niti ja još nisam ništa kupila, a sad me lagano frka da neću stići nabaviti sve što trebam na vrijeme jer ne bih online naručivala.
    Žuža, Indy, Dana, Renata, Ely , Zara, Vucica, Svea sretni vam puni tjedni 🎉🥳🎊
    Fenjer, Flo trbuščići su baš lijepi, nisu uopće ogromni. 👌🥰 Meni je najveći skok u rastu bio sa 25. na 26. tjedan (radim si kolaž pa uspoređujem tjedne). 😊
    Panda čestitke na curkici! 🌺 🥰
    Kaktusice čestitke na uspješnom pregledu! 😊 Petrica lijepo raste. 🥰 Jedva čekam četvrtak da vidim koliko je moja krafnica sada teška.
    Ena tebi baš nije suđeno znati spol. Biti će stvarno iznenađenje na porodu. 😁😁
    Yvette ja prigovaram mužu kad kupi mekane kruške. Ako nisu "zubolomke" ne jedem ih.😂
    Lina mene znaju boliti leđa, ali samo nakon duljeg stajanja i kad perem suđe, taj mi položaj valjda ne odgovara.
    Indy super vijesti. Čestitke na dobrom pregledu! Mimoza, Iris i vama također!
    Tonka drago mi je da je bebica dobro, vjerujem da će i tlak biti ok pa da ćeš četvrtak kući. 😉
    Što se tiče kilograma, ja sam na +5. Bila bih baš zadovoljna da do kraja ne prijeđem 10, ali kako bude. 😊
    Mocho sretno na pregledu!
    Fluffy super izgledaš! Nema tu nikakvog viška. 😉
    Back važno da je s bebicom sve ok, terapija će već srediti tlak.
    Anavo haljinica je premedena. ♥️

Drago mi je da uzivas! Nama je Zg preko glave, nemamo gdje otici da malo budemo na zraku i sami, blago vama sa selima i morima, bas vam zavidim. 
    Moj muz samo igra igrice po cijele dane, pocinje mi opasno ici na zivce, jedva cekam da se sve vrati u normalu i da mu firma pocne raditi. 
    Ja isto nisam za online shopping, ali sad kad otvore trgovine pa svi pocnu dirati robicu opet nisam ni za to 😂😅 
    Super si s kilama, ja isto ne bi htjela preci 10kg, ali vec sam presla 5 tako da mislim da su to neostvareni snovi 🙄
    .
    Jel mislite tu robicu prati na 90° prvi put? Ja sam imala namjeru i sareno i sve novo oprati na 90, kad mi se sva smanji i ispere bit ce veselo 🙉

• Iris2605
    05. Svibanj 2020. 18:33

Anavo haljinica je icuceeee premedenaa🥰😍😍
    Dora zanimljivo kak za defakto isti lijek oprecna misljenja 🤷🏻‍♀️ javljat cu situaciju, a dolazim na sv duh pa se mozda i sretnemo😘 
    Zmya baaas hvala, jos sad razbijam glavu i sa tim😂😂
    O kilama necu, a kaj se tice depilacije narucila sam se  ovaj ponedjeljak pa drzite fige da docekam. Nije radi sramote nego se osjecam nekak 'cisce' kad sam bez krzna

Trudy
    05. Svibanj 2020. 18:37

Info za skakanje na lopti u ri 😂 kaze frendica da je imala spavacicu i oni vam kad se presvlacite daju neku zelenu plahtu koja se stavi medju noge, pa je s tim skakala na lopti 😂 totalno sam zaboravila na taj seksi dodatak 😁🥰
    Btw, dana mislim da si ti za onaj tecaj kod patronaznih spominjala. Ima neki mail na koji sw moze prijavit? Frendicu zanima, njoj je termin tek i rujnu...

Zaraa
    05. Svibanj 2020. 18:43

Sta se tice haljine za izlazak ja sam se isto pozelila sredit jer san cilu trudnocu bagavica i bas bi tila bit lipa taj dan, pa sta ima veze da cu bit debela, bitno da san lipa u glavi 😂😂😂 tijesin se, sta cu.
    Iden ujutro do zare, sinjala san jednu.
    A zuza provaj roll on dezic, spas! Namazi malo izmedu nogu tj na bedra di se trljaju, momentalni spas i klizi sve ko podmazano.
    Baby puder ista stvar al brzo se uznojim pa trlja, tako da sam definitivno za roll on. Uzmi neki najjeftiniji, tipa u lidla i nek bude samo za to. 

💞girl💞

mimoza
    05. Svibanj 2020. 18:52

Dora hvala draga moja 🥰
    Fenjer mislim da nemas potrebe na 90 prati, pogotovo ne sareno. Unistit ce se robica. Ja sam bijelo na 60, a sareno na 40 i duplo ispiranje plus peglanje na paru. Nema tog mikroorganizma koji je to prezivio.
    Mokavica  hvala mila 🤗
    Zmya ja ti zelim brzi porod, pa da preskocis taj dio s loptom, vec pravac radjaona 😁
    Iris sta te briga, u terminu si i velika je bebica, tako da ti zelim da docekas to depiliranje i pravac radjaona 😁 Jesu li ti spominjali na pregledu sta vezano uz plodnu vodu, je li se smanjila kolicina? Meni je dr rekla da je optimalna kolicina, al znatno manje nego na proslom pregledu i da ako primjetim mokre gacice i da curka, idem u bolnicu na pregled.

• Bebac24
    05. Svibanj 2020. 18:53

fenjer

Mokvica

Fenjer draga, evo me. Jedva sam vas stigla.🙈 Pogodila si, bili jučer na selu. Onda je predvečer muž išao na čeku, lovac je. Pošto je lov bio uspješan do skoro 23h smo pakirali to meso… Odmah sam dio stavila marinirati i danas napravila fini gulaš. Što se tiče robice, niti ja još nisam ništa kupila, a sad me lagano frka da neću stići nabaviti sve što trebam na vrijeme jer ne bih online naručivala.
    Fenjer, Flo trbuščići su baš lijepi, nisu uopće ogromni. 👌🥰 Meni je najveći skok u rastu bio sa 25. na 26. tjedan (radim si kolaž pa uspoređujem tjedne). 😊
    Kaktusice čestitke na uspješnom pregledu! 😊 Petrica lijepo raste. 🥰 Jedva čekam četvrtak da vidim koliko je moja krafnica sada teška.
    Yvette ja prigovaram mužu kad kupi mekane kruške. Ako nisu "zubolomke" ne jedem ih.😂
    Lina mene znaju boliti leđa, ali samo nakon duljeg stajanja i kad perem suđe, taj mi položaj valjda ne odgovara.
    Tonka drago mi je da je bebica dobro, vjerujem da će i tlak biti ok pa da ćeš četvrtak kući. 😉
    Što se tiče kilograma, ja sam na +5. Bila bih baš zadovoljna da do kraja ne prijeđem 10, ali kako bude. 😊

Drago mi je da uzivas! Nama je Zg preko glave, nemamo gdje otici da malo budemo na zraku i sami, blago vama sa selima i morima, bas vam zavidim.
    Moj muz samo igra igrice po cijele dane, pocinje mi opasno ici na zivce, jedva cekam da se sve vrati u normalu i da mu firma pocne raditi.
    Ja isto nisam za online shopping, ali sad kad otvore trgovine pa svi pocnu dirati robicu opet nisam ni za to 😂😅
    Super si s kilama, ja isto ne bi htjela preci 10kg, ali vec sam presla 5 tako da mislim da su to neostvareni snovi 🙄
    .
    Jel mislite tu robicu prati na 90° prvi put? Ja sam imala namjeru i sareno i sve novo oprati na 90, kad mi se sva smanji i ispere bit ce veselo 🙉

Nema ti smisla prati na 90 samo ces moc bacit u smece sve sta ima slikice.. 60-40 sasvim dovoljno

Dora4
    05. Svibanj 2020. 18:57

Curke moje, popustanje mjera je ocito krenulo za ozbiljno jer je nama odobren muzev dolazak..
    Mi smo ovdje najduze pa je red da budemo prvi! 😊
    Tata je bio vidjeti bebeke po prvi put, bilo je jako kratko, 10ak min sve skupa, nije ih smio primit ili dobit na koziranje nego pomazit kroz inkubatore i malo im rec koju rijec..dezinficirali su ga i obukli cijelog od glave do pete u zastitu, srokale su me emocije na najjace, jaooo ma ne, nema uopce smisla da vam pokusam docarat trenutak 💜💙🥰
    Srce mi je veliko ko kuca!!!💕
    Bit ce slozen neki raspored i navodno da ce moc tipa 1x tjedno jer ima puno oceva pa da se ne napravi guzva..

Rose1
    05. Svibanj 2020. 18:58

fenjer

Mokvica

.

Slazem se s bebac 40-60, pise ti i na etiketama, nemoj 90 i tako ces peglati u pocetku

💙

Trudy
    05. Svibanj 2020. 18:59

Ja se s prvim uopce nisam slikala na izlazu 😟 s obzirom da sam jedva sisla iz bolnice, nisam se toga uopce sjetila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.