Fluffy preslatki ste!! A ovo za vruce igrice ma dalo bi se naci neki polozaj samo da smijemo ☺️☺️☺️
Panda mene su proteklih par tjedana uzasno boljela rebra, pogotovo desno kao da je zabio nogu ispod i gura prema van... Pa nikako do zraka. Sad bas kad si to spomenula primjetim da je stanje malo bolje valjda se poceo spustati malo.
Dana ajme vrucine... Cijelu trudnocu gasim pec cim decko ne gleda, sad odemo kod mojih oni jadni se smrzavaju, navikli lozit na selu a ja u kratkim rukavima. Non stop netko hoda zamnom i vice obuci se 😂😂
Indy, bravo, pravi momci 💪💪
Dora, samo nek se debljaji, predivne vijesti 🥰🥰
Mimoza, iris, bravo, za preglede, doslovno mozete odbrojavat pomalo do svojih bebica ❤️❤️
Tonka zao mi jensto si u bolnici, ali mi je drago da nije nista s bebicom. Drzim fige da ides u cetbrtak doma 😘
Fluffy pa definiticno ti nebi dala 10 kila, bas divno izgledas 😘
Kile, i jansam pocela s nekim viskom, sram me i napisat 🙈
Ja imam osjecaj da mi opet trbuh skocio, cice su mi doslovno naslonjene na trbuh, iako mi donji dio izgleda kao da ide preko gacica 🙈
Ja mislim da se meni curica okrenula. Do sad me lupala oko pupka, malo iznad, vecinom lijevo i desno, danas cijeli dan doslovno skroz visoko u zeludac i doslovno ispod cica. A tu i tamo neko komesanje iznad pupka. I bolno je ali bitno da ju osjetim.tako da mi se cini da se gore je malo pomakla, do sad nilad tako visolo nisam osjetila.
Cure moje, ja nemogu ugasit zed, znaci meni je grlo konstatno suho i konstantno sam zedna. A i vruce mi je uzasno. Ja sam inace ona koja je zimogrozna, ali dosli smo na to da se muz pokriva poplunom, ja jedva da malo plahticu preko sebe, da ne kazem da sam cijeli dan doma u gacicama i svi prozori otvoreni 😑
Tako ti je i kod nas.
On ima plahtu, pokrivač i dvije deke na sebi, ja se probudim samo pod plahtom.
Blaženi naši hormoni😊
Cure, molim pomoć.
HM robica, veličine. Su realne ili? Našla sam za moju Doru haljinicu za izaći iz bolnice, kupila bi 56.
Mene zanima haljinaaa!!! Koja?? Vec sve napamet znam u h&m, samo slinim nad robicom, a nista ne narucujem hahahaha
😂😂😂
Ajde mi samo pomozite s tim uploadom slika, kako to ide?
#informaticakaudusi
https://ibb.co/10GVFt3
Aha, mislim da sam skužila🙈💪
Nasla sam u Sinsayu vesticu tocno ovakve lila boje, na to šeširić i čarapice.
A moja haljina je tamnoplava s lila-fuksija detaljima.
😊😊
Dana kao da mene opisujes, inace zimogrozna, u carapa dpavam, ledene noge, pidjama navucena do cica a sad... sve stalno otvoreno, cijelo tijelo vruce, pusem kao kit 😂Moguce da se curka okrenula, mene je sin tako znao opandrciti po rebrima. Moja je jos na zadak.
Baldice dakle, te slape su meni tako fora,ima ih kolegica i jedan dan ja zaboravila donijeti na posao svoje slape (jer se jedan bebac ispovracao po meni i slapama i odnijela ih doma oprati) i ja uzela baldice. Dakle! Ja sam se totalno uzivila u to lupanje, djeca se kidala od smijeha, valjda im smijesno bilo kako ja nabadam tako visoka u njima a kolegica ispod me pitala jel nam dosao netko na zamjenu, da joj cijeli dan lupa 😂 Uglavnom, ja sam se na kraju balade skoro ubila u njima i uzasno su mi bile tvrde a kolegice rekle veliko "no, no" 🤣🤣
Pepili pridruzujem se klubu suhih, grozna mi je koza, perutava i suha. Jucer sam se natofala onom biobazom pa je ok koliko toliko. Jel tebe i zateze i pece nakon tusiranja?
Nadam se da je Indy bilo super na pregledu i da uziva sa svojima 🥰
Ja sad odspavala, nocas sam imala odvratne snove...
Anavo ajme vidi haljinice 🥰🥰🥰 isuse boze premedeno 😍😍
Da li joj planiras samo, carapice ili i stramplice, ja svakalo gledam stramplice i narucit joj suknjicu i bodic, pocela je i heli radit, sto smo ju svi spominjali za vezice za dudice 🥰
Rio, haha kuzimo se totalno, samo meni su i cice narasle, guza nazalost nista :( samo dosao celulit
Baby girl 💜
Dana kao da mene opisujes, inace zimogrozna, u carapa dpavam, ledene noge, pidjama navucena do cica a sad… sve stalno otvoreno, cijelo tijelo vruce, pusem kao kit 😂Moguce da se curka okrenula, mene je sin tako znao opandrciti po rebrima. Moja je jos na zadak.
Baldice dakle, te slape su meni tako fora,ima ih kolegica i jedan dan ja zaboravila donijeti na posao svoje slape (jer se jedan bebac ispovracao po meni i slapama i odnijela ih doma oprati) i ja uzela baldice. Dakle! Ja sam se totalno uzivila u to lupanje, djeca se kidala od smijeha, valjda im smijesno bilo kako ja nabadam tako visoka u njima a kolegica ispod me pitala jel nam dosao netko na zamjenu, da joj cijeli dan lupa 😂 Uglavnom, ja sam se na kraju balade skoro ubila u njima i uzasno su mi bile tvrde a kolegice rekle veliko "no, no" 🤣🤣
Pepili pridruzujem se klubu suhih, grozna mi je koza, perutava i suha. Jucer sam se natofala onom biobazom pa je ok koliko toliko. Jel tebe i zateze i pece nakon tusiranja?
Nadam se da je Indy bilo super na pregledu i da uziva sa svojima 🥰
Ja sad odspavala, nocas sam imala odvratne snove…
Ja sam odradila peeling cijelog tijela prije tjedan dana sa soli i malo gela za tuširanje. I skužila da mi pomaže samo ona Ziaja krema, neka s kašmirom, i super šta je na pumpicu.
Sad mi je koža kao nova pa probaj🙂
Fenjer, Dana, planiram samo pricekati do ponedjeljka da otvore baš trgovine HM, ako ne nađem ništa, ovu naručujem😊
Drage mame,
Evo i moje curke i mene da vam se javimo 😊 prosli tjedan smo imali pregled i sve je u redu 😊 mi smo isto zadnjih par dana u radovima oko pripreme sobice ali i cijelog stana pa mi je dugo trebalo da sve procitam. Drago mi je da bebice koje su nam ubrzale lijepo napreduju kao i njihove mamice 🥰 Drago mi je i da svima pregledi prolaze uredno 🤗 Uzbudenje mi jos vise raste citajuci vas svaki dan, vase tegobe, iskustva i savjete jel se sve priblizavamo terminima.
Evo ja sam mislila da sam napokon gotova s dostavama i sad vidim da se Next online shopping opet otvorio i ne mogu odolit 🙈 pa koja jos lovi robicu za izlazak, evo! 😁
Puse od nas! 😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Drage mame,
Evo i moje curke i mene da vam se javimo 😊 prosli tjedan smo imali pregled i sve je u redu 😊 mi smo isto zadnjih par dana u radovima oko pripreme sobice ali i cijelog stana pa mi je dugo trebalo da sve procitam. Drago mi je da bebice koje su nam ubrzale lijepo napreduju kao i njihove mamice 🥰 Drago mi je i da svima pregledi prolaze uredno 🤗 Uzbudenje mi jos vise raste citajuci vas svaki dan, vase tegobe, iskustva i savjete jel se sve priblizavamo terminima.
Evo ja sam mislila da sam napokon gotova s dostavama i sad vidim da se Next online shopping opet otvorio i ne mogu odolit 🙈 pa koja jos lovi robicu za izlazak, evo! 😁
Puse od nas! 😘
https://ibb.co/WG0Nwkf
Ali nemaju u Nextu na zalost jos za RH dostavu...😔
https://ibb.co/10GVFt3
Aha, mislim da sam skužila🙈💪
Nasla sam u Sinsayu vesticu tocno ovakve lila boje, na to šeširić i čarapice.
A moja haljina je tamnoplava s lila-fuksija detaljima.
😊😊
Zasto meni nece otvoriti link?? 😢😩🤧
Zene, ja cu sad ispast kao da sam iz 19. stoljeca, al sta to ima neka finta da se mama posebno obuce kad ide doma iz bolnice? whaaaat 😳 ja isla iz bolnice ko jado jadni! nekak mi se ne da kupovat neka haljina jer cu biti debela jos, a nadam se da cu kasnije smrsavit ipak 🙈
Inace, ja sam dobila 10 kg. I dobila sam ih bas posvuda. Izmedju ostalog i na nogama i sad mi bedra taru jedno o drugo. Isusek, onda me to svrbi i onda se grebem i onda me to pece i Boze me sacuvaj! Imate neki savjet za to taranje 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji