Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    05. Svibanj 2020. 17:18

Dora4

Mimoza cestitam na urednom pregledu ljubice 😘
    Rio mrnjau mackice 😏
    Rose ma kakvi blesavo! Ne budi luda, nemoj se izlagat nikakvom nepotrebnom naporu, a sredjivanje 🍑 nakon 2.5 tjedna je definitivno u toj kategoriji! Najvaznije da si cista, njima ionako pica nema lica i sve su na traci..😉
    Iris sretno draga i javljaj nam novosti svakako!!
    Ja sam vec godinama na Glukophageu, nije bilo govora o skidanju s njega tijekom trudnoce, dapace da pomaze odrzat trudnocu mi je reklo nekoliko doktora.
    Tonka super za bebilija i da je sve dobro! Nadam se da ce i tlak bit okej pa da te puste cim prije doma 😉🙃
    Mocho cekamo dobre vijesti 😘
    Renata svakako uzmi c vitamin uz zeljezo!
    Fluffy jedino sto me veseli vise od tockica su trudnicki trbusi tako da je ovo tvoje top!! 🤗
    Idem milkat, stala na 1604.str pa komentiram dalje kad se vratim!

Hahahaha bas si kraljica👑umirem, pica nema lica😂🤣😂

💙

Mokvica
    05. Svibanj 2020. 17:30

Fenjer draga, evo me. Jedva sam vas stigla.🙈 Pogodila si, bili jučer na selu. Onda je predvečer muž išao na čeku, lovac je. Pošto je lov bio uspješan do skoro 23h smo pakirali to meso... Odmah sam dio stavila marinirati i danas napravila fini gulaš. Što se tiče robice, niti ja još nisam ništa kupila, a sad me lagano frka da neću stići nabaviti sve što trebam na vrijeme jer ne bih online naručivala.
    Žuža, Indy, Dana, Renata, Ely , Zara, Vucica, Svea sretni vam puni tjedni 🎉🥳🎊
    Fenjer, Flo trbuščići su baš lijepi, nisu uopće ogromni. 👌🥰 Meni je najveći skok u rastu bio sa 25. na 26. tjedan (radim si kolaž pa uspoređujem tjedne). 😊
    Panda čestitke na curkici! 🌺 🥰
    Kaktusice čestitke na uspješnom pregledu! 😊 Petrica lijepo raste. 🥰 Jedva čekam četvrtak da vidim koliko je moja krafnica sada teška.
    Ena tebi baš nije suđeno znati spol. Biti će stvarno iznenađenje na porodu. 😁😁
    Yvette ja prigovaram mužu kad kupi mekane kruške. Ako nisu "zubolomke"  ne jedem ih.😂
    Lina mene znaju boliti leđa, ali samo nakon duljeg stajanja i kad perem suđe, taj mi položaj valjda ne odgovara.
    Indy super vijesti. Čestitke na dobrom pregledu! Mimoza, Iris i vama također!
    Tonka drago mi je da je bebica dobro, vjerujem da će i tlak biti ok pa da ćeš četvrtak kući. 😉
    Što se tiče kilograma, ja sam na +5. Bila bih baš zadovoljna da do kraja ne prijeđem 10, ali kako bude. 😊
    Mocho sretno na pregledu!
    Fluffy super izgledaš! Nema tu nikakvog viška. 😉
    Back važno da je s bebicom sve ok, terapija će već srediti tlak.
    Anavo haljinica je premedena. ♥️

zmya
    05. Svibanj 2020. 17:31

Rose, Rio ma ziva istina. Ne mozete zamisliti koliko se doktori nagledaju svega dole, neki se mozda ne stignu srediti, neke nije ni briga, al najbitnije da dodes naravno cista, a sigurna sam da ima zena koji i tu fusare 😅 nes ti malo dlaka, sve je to za ljude :)
    Panda mene su jako boljela rebra u tom periodu, jedno mjesec dobrih dana su me zuljala, Dok sjedim dok lezim, nikako se namjestit, to ti je od sirenja. Sad isto recimo ne osjetim toliko pritisak na rebra al zato dole na mjehur i donji dio trbuha, imam osjecaj da cu se porodit 🤣

Trancie
    05. Svibanj 2020. 17:33

Anavo od svih slika meni jedino zadnju otvara ;) i preslatka je haljina 🥰🥰🥰
    Ja sam citala po facu da su pustili Next nas ali da je sve rasprodano 🤣🤣🤣nisam otvarala stranicu! Bojim se !!!!
    Mobitel sam kupila pa sam sad u stednji dok ne bude trebat za malu uzimat 🤭🥰 sad samo da dodje da napokon odahnem 🤭

zmya
    05. Svibanj 2020. 17:41

Koji si uzela mob Trancie?
    E, jedno blesavo pitanje, al npr, dodemo u radaonu i sad se skinemo u onu spavacicu za radanje jel. Sta je s gacama? Ako cu lezat na stolu necu bit u gacama jel? Ako se hocu valjat na lopti i ne znam cucnit sjest, pa necu valjda gologuza to radit. Kako to izgleda tamo vi mame kojima nije prvi put? 😬 hvala 🥰

Pepilli
    05. Svibanj 2020. 18:10

zmya

E, jedno blesavo pitanje, al npr, dodemo u radaonu i sad se skinemo u onu spavacicu za radanje jel. Sta je s gacama? Ako cu lezat na stolu necu bit u gacama jel? Ako se hocu valjat na lopti i ne znam cucnit sjest, pa necu valjda gologuza to radit. Kako to izgleda tamo vi mame kojima nije prvi put? 😬 hvala 🥰

I mene to zanima za predrađaonu, ja sam došla taman otvorena za odmah ići u boks... Možda si sjedneš na spavaćicu... 😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    05. Svibanj 2020. 18:18

zmya

Nisam uopce o ovome razmisljala 😲 odlicno pitanje, i mene zanima 👍
    Cestitke svim utorkasicama i od mene 🥳🙂 ja sam isto pocela odbrojavat laganini..
    Mi jutros do 12.30 bili na plazi, pa dva sata pauze pa isli i park do sad. Ne znam sta me ne boli sad 🥴 
    Cestitam na svim dobrim pregledima i na rastu nasih nasih malih heroja 🥰

Pepilli
    05. Svibanj 2020. 18:23

Naravno ako vas zaprime i više ste od 6-7 prstiju ,nema gaća do poslije poroda 😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Brbicaa
    05. Svibanj 2020. 18:24

Vecer curke, evo ja sjela nakon 5 sati u kuhinji 🤦🏻‍♀️ stvarno me uhvati ponekad manija i ne mogu stat.. A sad se osjecam ko da se necu pomaknit sljedeca 3 dana 😅 nista od ledenog ni dunavskih danas, to cu neki drugi dan
    Uhvatila sam se krasuljaca i nekih mlijecnih kroasana, samo mi sve to presporo ide i evo tek se peku 😅😅 poslikat cu kad bude gotovo, bude li licilo na ista 
    🍑 Ja sam preksinoc prije pregleda temeljito sredila sve, i mislim da mi je to zadnji put da cu uspit ovako samouvjereno ( tu vecer sam muzu pokazivala i natirala ga da vidi kako je glatko i mekano hahahhahah) 😂i da, smetao mi je drob pa sam ga u par navrata pokusala "maknit"... Probala sam i noge epilatorom al razina podnosenja boli mi je znatno smanjena u trudnoci pa sam se ipak uhvatila britvice, sad vidim na svjetlu da sam falila na par mjesta hahhaha 

Dora4
    05. Svibanj 2020. 18:28

Dana sad znas kako mi je, meni stalno vruce, evo u bolnici sam non stop u japankama, gole noge skroz i neke spavacice/kosulje/haljinice..🙈 
    Anav haljinica je vrh, izgledat ce ko prava mala slatka krafnica s onim secernim mrvicama u ovim tockicama! 🥰
    Zuza moj jedini savjet s kojim sam uspjela savladavat svrbez i to trenje kad sam bila debela, uvijek neku robu imat, samo da noge nisu gole jer bude jos gore 😪 ja sam misla neku haljinu iz te svoje debele faze, al kako se nisam stigla posteno udebljat u trudnoci i u medjuvremenu mi je trbuh otisao 2.dan, donijet ce neku ljetnu haljinicu i bok ...ocu fotku ispred odjela i dolje pred bolnicom, inace se nikako ne volim fotkat, al ovo bas jako zelim nakon svih sranja i svega sto smo prozivjeli i prezivjeli! 🤗
    Bebac diiiivno, sanjam odlazak frizerki i masazu vlasista! Daj nam fotkaj kompletic za izlazak 💙
    Mokvica ma sad pomalo svi otvaraju i obnavljaju zalihe, stignes sve kupit 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.