Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    05. Svibanj 2020. 16:47

fenjer

anav05

https://ibb.co/10GVFt3

Aha, mislim da sam skužila🙈💪
    Nasla sam u Sinsayu vesticu tocno ovakve lila boje, na to šeširić i čarapice.
    A moja haljina je tamnoplava s lila-fuksija detaljima.
    😊😊

Zasto meni nece otvoriti link?? 😢😩🤧

Hm.
    Evo ga opet.
    https://ibb.co/syS2W4C
    Sluša li sad?🙂

• anav05
    05. Svibanj 2020. 16:50

Žuža

Zene, ja cu sad ispast kao da sam iz 19. stoljeca, al sta to ima neka finta da se mama posebno obuce kad ide doma iz bolnice? whaaaat 😳 ja isla iz bolnice ko jado jadni! nekak mi se ne da kupovat neka haljina jer cu biti debela jos, a nadam se da cu kasnije smrsavit ipak 🙈
    Inace, ja sam dobila 10 kg. I dobila sam ih bas posvuda. Izmedju ostalog i na nogama i sad mi bedra taru jedno o drugo. Isusek, onda me to svrbi i onda se grebem i onda me to pece i Boze me sacuvaj! Imate neki savjet za to taranje 😂🙈

Ja sam ovu haljinu dobila od frendova za rođendan, a obzirom da sam ga proslavila u korona doba, čuvam ju za taj izlazak.
    Nekako mi je ideja došla sama od sebe.
    A i da ne lažem, voljela bi se lijepo obuci nakon tada 3 mjeseca tajica i pamuka😁😁

Probaj s baby puderom, tako sam ja znala ljeti.

• Bebac24
    05. Svibanj 2020. 16:51

Ooooo zene zene sta ste se raspisale, sat vremena citam zaostatke danas 😂😂
    Cestitam na dobrim pregledima, naravno da sam pol toga zaboravila. 
    Mrvicak i ja sam nocas ludila sa nogama ali tusiranje toplo hladnom vodom i poslje mg mi je ipak pomogao. 
    Dora super za bebace da tako napreduju, i stvarno zelim da tvoj i curlyin muz cim prije vide vase bebace ❤️
    Ja bila kod frizerke i bas se lijepo raspricale, ( to mi je bivsa sefica), i sad sam si bas cool hehe. Bila do tete u trgovini i kupila kompletic za izlazak jeeej 👏👏
    Sad cekam 6 da odvedem psica na frizuru hehe. 
    Jos sam nesto od vas htjela iskomentirati ali zaboravila.... 
    Tockasta busa je baaas slatkaaa ❤️❤️❤️
    Za izlazak i ja mislim mozda u neku haljinicu i patike.

• Bebac24
    05. Svibanj 2020. 16:54

Žuža

Zene, ja cu sad ispast kao da sam iz 19. stoljeca, al sta to ima neka finta da se mama posebno obuce kad ide doma iz bolnice? whaaaat 😳 ja isla iz bolnice ko jado jadni! nekak mi se ne da kupovat neka haljina jer cu biti debela jos, a nadam se da cu kasnije smrsavit ipak 🙈
    Inace, ja sam dobila 10 kg. I dobila sam ih bas posvuda. Izmedju ostalog i na nogama i sad mi bedra taru jedno o drugo. Isusek, onda me to svrbi i onda se grebem i onda me to pece i Boze me sacuvaj! Imate neki savjet za to taranje 😂🙈

Ahahha sa prvim sam ja izasla u riflama i jakni, 30.12 slikali samo malog kad smo ga obukli u bolnici.
    A sad ili cu tajice tunika ili haljina ovisi o temperaturama vani.
    A za ovo izmrdu nogu. Odrezes od starih najlonki dva komada kao krugove i navuces i nema trljanja 😊 to sam vidila na internetu nedavno hehe

elena26
    05. Svibanj 2020. 16:54

anavo5 hvala na obavjesti! Nisam ni primjetila da nema dostave u Hr. Mozda i bolje tako 😅 taman ce dostava za pred kraj ljeta i duge rukavice 😏 hvala! 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

05. Svibanj 2020. 16:57

anav05

fenjer

anav05

😊😊

Hm.
    Evo ga opet.
    Sluša li sad?🙂

Daaa, ajme kako je medena jako!! 😍😍😍😍😍 

• anav05
    05. Svibanj 2020. 17:13

svea

Anavopa ova haljinica na tockice je preprepremedena 😍😍😍

Svea, Fenjer, hvala😊😊
    Točkice su ipak hit grupe,jel🤭😏

Rose1
    05. Svibanj 2020. 17:14

anav05

fenjer

anav05

😊😊

Hm.
    Evo ga opet.
    Sluša li sad?🙂

Aaaaa preslatko stvarno

💙

Dora4
    05. Svibanj 2020. 17:15

Mimoza cestitam na urednom pregledu ljubice 😘
    Rio mrnjau mackice 😏
    Rose ma kakvi blesavo! Ne budi luda, nemoj se izlagat nikakvom nepotrebnom naporu, a sredjivanje 🍑 nakon 2.5 tjedna je definitivno u toj kategoriji! Najvaznije da si cista, njima ionako pica nema lica i sve su na traci..😉
    Iris sretno draga i javljaj nam novosti svakako!!
    Ja sam vec godinama na Glukophageu, nije bilo govora o skidanju s njega tijekom trudnoce, dapace da pomaze odrzat trudnocu mi je reklo nekoliko doktora. 
    Tonka super za bebilija i da je sve dobro! Nadam se da ce i tlak bit okej pa da te puste cim prije doma 😉🙃
    Mocho cekamo dobre vijesti 😘
    Renata svakako uzmi c vitamin uz zeljezo!
    Fluffy jedino sto me veseli vise od tockica su trudnicki trbusi tako da je ovo tvoje top!! 🤗
    Idem milkat, stala na 1604.str pa komentiram dalje kad se vratim! 

Rose1
    05. Svibanj 2020. 17:16

Žuža

Hahahaha, ma ne treba, mozes kako hoces, moje prijateljice skoro sve izasle u trenirkama...to mi zelimo biti lijepe, ali s mojim izrastom do pol glave, tesko😂🤣😂

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.