Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    05. Svibanj 2020. 12:53

Mrvičak ooo ne, jos jedna luda noc, kao i bebac, al opcenito vidim da je sve vise nespavanja i da se cesto curke jave i u ludo doba noci 😪
    Panda hvala za info za izdajalicu! 😘
    Fenjer mi imamo gonatt kindace, muz kaze da su cvrsti i dobri ovak kak mu se cini dok ih je slagao ..visinom su taman ko nas krevet, ali stavit cemo jos po jednu pletenicu izmedju da bude blag i mekan prijelaz 🥰
    Brbicaa ajmeee posalji fotkicu kolaca, koji god napravis, da bar oci napasem 🤤🤤 jos sanjam onaj tiramisu od nekidan sto je Pepili pravila i na kraju nije jela 😬
    Pcelice tako je, do 16 je normalno u trudnoci!😘
    Rio ajmeee ubijas s tim divnim haljinama 😍
    Indy ajmee draga suuuper tezine, bravo decki!!! 💙💙
    Ivica i Marica su dobili po 50g svatko, sad je bila vizita!! ♡♡ 

mimoza
    05. Svibanj 2020. 12:54

Evo nas s pregleda. Ovaj put mi nije mjerila cerviks, pa nemam pojma da li se smanjio ili ne. Inace, beba se mnogo spustila glavicom u kanal i kaze dr da je on vec spreman za van. Sto je meni drago, jer znam da se zene mnogo napate na porodu ako je beba visoko ostala. Sad ima nesto vise od 2 600gr i dugacak je 49cm. Kaze da nece biti neki debeljko, a ni mrsavko, al ce biti dugacak. Nije ni cudo, jer smo i muz i ja visoki. Uradila sam bris na streptokok i sutra stizu rezultati. Kaze da je 30-50% zena pozitivno na streptokok, al da to nije nista strasno. Ctg i dalje ocitava kontrakcije i prestajemo s Mg, jer nam te kontrakcije sad trebaju za otvaranje. 
    Sad idem nesto jesti i poslije citam zaostatke 🤗🥰

Dora4
    05. Svibanj 2020. 12:55

BlackLioness

Ako moze netko napisati koliko se realno mrezastih gacica potrosi u tri dana rodilista. Imat cu u rezervi i par onih visekratnih kao i par postpartum laganih gacica za doma. Gubim se koliko cega pribavit. Uhhh. Cak cu i nepromocivu podlogu za previjanje uzet da stavim pod guzu na krevet. Mrzim nered ako me kuzite 🤦‍♀️😅

Ne znam di ides na porod, ali na duhu su te podloge na svakom krevetu i redovito ih mjenjaju 😉 zato da ne moraju mijenjat plahte..
    Posto ces redovito mijenjat uloske u gacama, vjerovatno ti je dosta jedan paket od 5kom za 3 dana, ali ja uvijek imam paranoju da ce mi neceg falit pa sam imala nekoliko paketa i evo tek danas(20i dan) nosim zadnje, od sutra sam u svojim gacama i dnevnim uloscima..

Rose1
    05. Svibanj 2020. 13:02

Dora opala, bravooo za Ivicu i Maricu💙❤papaju i lijepo napreduju🥳
    Mimoza odlicno za superrr pregled🥳

💙

Rose1
    05. Svibanj 2020. 13:05

Cure pitanje, jel glupo da se ne obrijem za pregled u cetvrtak, prije 2ipol tjedna sam...nekako bih izbjegla naprezanje s obzirim na situaciju...decko bi pomogao, ali svejedno

💙

• Iris2605
    05. Svibanj 2020. 13:06

Mimoza mi se pratimo. Upravo dosla od ginekologa, cerviks skracen i omeksan beba je spremna i kaze da mogu ocekivati u bilo kojem trenutku 🙈🙈❤️  sad idem malo lec pa napokon slozit torbu za rodiliste!
    Preuzbudena sam za druga komentiranja jedino Dora mi zapela za oko-imam IR i menr su odmah na vuk vrhovcu skinuli sa Siofora jer uzrokuje prijevremen porod. Ti si ga pila do kraja? 

• indy34
    05. Svibanj 2020. 13:07

Dora4

Mrvičakooo ne, jos jedna luda noc, kao i bebac,al opcenito vidim da je sve vise nespavanja i da se cesto curke jave i u ludo doba noci 😪
    Panda hvala za info za izdajalicu! 😘
    Fenjer mi imamo gonatt kindace, muz kaze da su cvrsti i dobri ovak kak mu se cini dok ih je slagao ..visinom su taman ko nas krevet, ali stavit cemo jos po jednu pletenicu izmedju da bude blag i mekan prijelaz 🥰
    Brbicaa ajmeee posalji fotkicu kolaca, koji god napravis, da bar oci napasem 🤤🤤 jos sanjam onaj tiramisu od nekidan sto je Pepili pravila i na kraju nije jela 😬
    Pcelice tako je, do 16 je normalno u trudnoci!😘
    Rio ajmeee ubijas s tim divnim haljinama 😍
    Indy ajmee draga suuuper tezine, bravo decki!!! 💙💙
    Ivica i Marica su dobili po 50g svatko, sad je bila vizita!! ♡♡

Jao nasi mali pilici rastu 🤗🤗🤗🤗 super bas minje drago ..samo tako ...

• Iris2605
    05. Svibanj 2020. 13:07

I nemam jos nista spremno, narucola sam oblekicu za bebu i sebe jos prije mjesec dana i nikakp da dode 😥

05. Svibanj 2020. 13:09

Drage moje cure, dobar vam dan. Cestitam svojim utorkašicama-sve smo bliže i bliže bebicama 💕 mene nije bilo par dana, uzasno teško podnosim tablete zeljeza (proliv, mucnine) a ove koje pijem ne želim mjenjat jer su mi najbolje, i najbrže dižu zeljezo. Procitala sam da se za lakše podnošenje mogu popit sa sumecim vitaminom C, ima li možda neka iskustva s tim? Sad idem čitati zaostatke, i želim svima ugodan dan. ❤️

05. Svibanj 2020. 13:13

Rose, nije glupo. Ja svaki put kada udjem u dr ispricavam se jer to nije obavljeno kako trebam, a ona se samo nasmije i kaze da to uopce nije bitno.
    Dora, kako nam rastu mali pilici, bravoooo
    Haljina - imas sirokih haljina koje su rezane u struku pa ce neka posluziti
    Mimoza - super za dobar pregled, bas je malac dug. To za spustanje u kanal je istina ali  isto tako trudovi mogu vratiti bebu skroz gore, ili nepravilno izvodjenje tiskanja, tako da je jako bitno slusati babicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.