Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    04. Svibanj 2020. 18:31

Hvala cureeeee ❤️
    Indy super za nalaze 🎉
    Ena odlicno, tako su i meni kontrakcije kaze Dr od njegovog ludiranja, osjetljivija maternica. I isto su teski s par dana razlike 😁 sretno da izgurate jos malo!!
    Bili sad u dm-u guzva ko da se nesto besplatno dijeli... Uzela sam jos jedne mrezaste gacice L jer ste me isprepadale da ce M biti male 🤣🤣 inace imam malu guzu al sad sam dobila! I onu babylove mislim mast za bradavice, nesto grickalica i torba je spremna za bolnicu!! 

Rose1
    04. Svibanj 2020. 18:32

Zaraa

RoseMALL HR
    ima samo jednu muziku, na navijanje je i ima botun da odma prikines muziku.
    Amnerishahaha sta si me nasmijala hahah i moj pod streson neke glupe fore zadavila bi ga najradije, a s druge strane volila bi da je samnom

Oki, hvalaaa

💙

Flo
    04. Svibanj 2020. 18:39

Rio ja sam jos sa svojima, iako se nadam da cu uskoro u Zg se vratiti, ipak je dobro vidjeti da i tu u Zd moze pratnja s tobom u rodiliste, al sad vidim i da moze sv.duh isto 🎊❤️
    Fenjer nas dvije se pratimo, ja sam 24+4 pa da te utjesim koliko sam veca od tebe 😂😂 https://ibb.co/92Gz8Jf evo mene i mog pisulinca ☺️
    Bila sam danas u baby centru imaju 30 posto na odredjenu odjecu i jos neke stvari, nisam gledala jel imaju i na netu. Isla sam vidjeti cybex balios s, pise da ih nema nigdje ja ih nasla u zd u ducanu 🥴 

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 18:39

Vucica

Hvala cureeeee ❤️
    Indy super za nalaze 🎉
    Ena odlicno, tako su i meni kontrakcije kaze Dr od njegovog ludiranja, osjetljivija maternica. I isto su teski s par dana razlike 😁 sretno da izgurate jos malo!!
    Bili sad u dm-u guzva ko da se nesto besplatno dijeli… Uzela sam jos jedne mrezaste gacice L jer ste me isprepadale da ce M biti male 🤣🤣 inace imam malu guzu al sad sam dobila! I onu babylove mislim mast za bradavice, nesto grickalica i torba je spremna za bolnicu!!

Ahahahaha ja danas nakupovala punu konzumovu torbu grickalica za bolnicu 😂😂paket od litre i pol vode pa da mi donose, 2 od pola litre, jedno 5paketica cornya, one rizine kekse sa cokoladama jedno 5 paketa, pa neke kekse 😂😂😂da ne zafali slucajno

Pepilli
    04. Svibanj 2020. 18:47

SAd sam malo kopala po laptopu pa sam našla lanjski popis  za bolnicu, nadam se da će biti od pomoći  ;D
    https://ibb.co/2jV4bvr
    https://ibb.co/479m4BK 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    04. Svibanj 2020. 18:48

Bebac24

Vucica

Hvala cureeeee ❤️
    Indy super za nalaze 🎉
    Bili sad u dm-u guzva ko da se nesto besplatno dijeli… Uzela sam jos jedne mrezaste gacice L jer ste me isprepadale da ce M biti male 🤣🤣 inace imam malu guzu al sad sam dobila! I onu babylove mislim mast za bradavice, nesto grickalica i torba je spremna za bolnicu!!

Ahahahaha ja danas nakupovala punu konzumovu torbu grickalica za bolnicu 😂😂paket od litre i pol vode pa da mi donose, 2 od pola litre, jedno 5paketica cornya, one rizine kekse sa cokoladama jedno 5 paketa, pa neke kekse 😂😂😂da ne zafali slucajno

😂😂😂 Ajme dobra si 🤣🤣🤣 Kod mene mikado s rizom, velika kutija Belvita keksa s brusnicom, grozdjani bomboni s narancom netko ih je bio preporucio za energiju na porodu. Plus sokic i voda 😁😁 to je bas za hitni slucaj poslije ce decko donosit sto zafali 😁😁

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 18:51

Vucica

Bebac24

Vucica

Hvala cureeeee ❤️
    Indy super za nalaze 🎉

😂😂😂 Ajme dobra si 🤣🤣🤣 Kod mene mikado s rizom, velika kutija Belvita keksa s brusnicom, grozdjani bomboni s narancom netko ih je bio preporucio za energiju na porodu. Plus sokic i voda 😁😁 to je bas za hitni slucaj poslije ce decko donosit sto zafali 😁😁

Ahhaha necu ja to sve nosit prvi dan al bit ce na oku muzu da donosi ako budem gladna 😂😂

Vrapčić123
    04. Svibanj 2020. 18:54

Bebac baš su simpa te božićne piđamice. Zamisli kada budete još jednog člana obitelji imali, pa bebica u maloj božicnoj piđamici. 😍
    Zmya nadam se da će što prije stati smeđi iscjedak i da će sve biti ok. A sada malo možda pokušaj usporiti tempo, dok se ne primiri. 🤞
    Ena drago mi je da su trudovi stali. Odličnaa vijest! Želim ti svu sreću, nadam se da ćete izdržati još barem 2-3 tjedna. 🙏
    Black razumijem te što se tiče nabavljanje dječje opreme i robice. Meni je isto ovo koma, ja inače isto volim sve vidjeti i opipati. A ovakvo non stop  iščekivanje neke dostave je ubitačno. Svaki tjedan barem nešto čekamo. Pa se lufta u hodniku 7 dana, ma... Šteta što nismo ko normalne trudnice mogle uživati u kupnji tih stvari i robice. 😏 Al neka su bebe nama žive i zdrave, to je najbitnije. ☺️
    Indy sretno sutra na pregledu! 🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    04. Svibanj 2020. 18:57

Jao , ja sam si kupila samo belvita nuts& honey keksiće, uzela od male jedan paketić plazme i hipp sok od jabuke... dobro u špajzu me čeka junk 7 days , al se nekako nećkam uzimati to il ne, nije baš nešto nutritivno..
    Inače mogla i i koju kašicu joj maznuti, sad ih ionako ne jede kad jede kuhano , a kašice su bile ugl za put( na koji nismo već duuuugo išli)... 
    Čini mi se kao dobr ideja sa sobom imati i kak bi ja to nazvala stiskavac, tj. voćnu kašicu tipa hippis, to se nabrzinu posrče, ako budu babice dale...

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    04. Svibanj 2020. 19:01

Pepilli

SAd sam malo kopala po laptopu pa sam našla lanjski popis za bolnicu, nadam se da će biti od pomoći ;D
    https://ibb.co/2jV4bvr
    https://ibb.co/479m4BK

Odlicnoooo, ja slikam sve te vase popise

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.